نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چطور میتونم 2تا تاریخ میلادی رو از هم کم کنم؟؟

  1. #1

    چطور میتونم 2تا تاریخ میلادی رو از هم کم کنم؟؟

    با سلام :
    1-چطور میتونم 2تا تاریخ میلادی رو از هم کم کنم البته این تاریخ شامل زمان هم در خودشون هستن.Datetime.now

    با تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    نقل قول: چطور میتونم 2تا تاریخ میلادی رو از هم کم کنم؟؟

    جستجو.......فقط کمی جستجو !!!
     /* Read the initial time. */
    DateTime startTime = DateTime.Now;
    Console.WriteLine(startTime);

    /* Do something that takes up some time. For example sleep for 1.7 seconds. */
    Thread.Sleep(1700);

    /* Read the end time. */
    DateTime stopTime = DateTime.Now;
    Console.WriteLine(stopTime);

    /* Compute the duration between the initial and the end time.
    * Print out the number of elapsed hours, minutes, seconds and milliseconds. */
    TimeSpan duration = stopTime - startTime;
    Console.WriteLine("hours:" + duration.Hours);
    Console.WriteLine("minutes:" + duration.Minutes);
    Console.WriteLine("seconds:" + duration.Seconds);
    Console.WriteLine("milliseconds:" + duration.Milliseconds);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار far9090
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    259

    نقل قول: چطور میتونم 2تا تاریخ میلادی رو از هم کم کنم؟؟

    درسته . دقیقا با کلاس TimeSpan میتونید این کار ها رو انجام بدین .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •