نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ورود اطلاعات در بانك اكسس در سي شارپ

  1. #1

    ورود اطلاعات در بانك اكسس در سي شارپ

    سلام.
    من يك فرم در C#‎‎‎ نوشتم. كه همه ي قسمت هايش كار ميكند.اما باوجود اينكه بارها دستور insert را چك كرده ام ، باز هم هنگام ثبت اطلاعات error زير را ميدهد:
    Syntax error in INSERT INTO statement.
    نميدانم مشكل از كجاست؟!!! لطفا كمك كنيد:
    OleDbCommand comm = newOleDbCommand("INSERT INTO TableName(Filde1,Filde2,Filde3) VALUES ('" + textBox1.Text + "','" + textBox2.Text + "','" + textBox3.Text + "')", conn);

  2. #2

    نقل قول: ورود اطلاعات در بانك اكسس در سي شارپ

    کد insert رو کامل بزارید اینجا تا ایراد کار رو بگم. با یه خط کد نمیشه ایراد رو فهمید.

  3. #3

    نقل قول: ورود اطلاعات در بانك اكسس در سي شارپ

    اول متشكرم از اينكه جواب داديد.
    OleDbConnection conn = newOleDbConnection();
    conn.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" + Application.StartupPath + "\\bank.mdb";
    OleDbCommand comm = newOleDbCommand("INSERT INTO TableName(Filde1,Filde2,Filde3) VALUES ('" + textBox1.Text + "','" + textBox2.Text + "','"+textBox3.Text+"')", conn);
    conn.Open();
    comm.ExecuteNonQuery();
    conn.Close();
    وقتي كار درج را فقط با يك فيلد يا دو فيلد انجام ميدهم،هيچ مشكلي در درج اطلاعات ندارم. اما در ورود 3 فيلد به مشكل بر ميخورم!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ایران زمین
    پست
    412

    نقل قول: ورود اطلاعات در بانك اكسس در سي شارپ

    دوست عزیز لطف کنید کد خود را داخل تگ کد که به شکل # است بگذارید در مورد سوالتون هم میتونید از N' قبل از تکس باکس ها استفاده کنید شاید مشکلتون حل شد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار tefos666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Tehran , IRAN
    پست
    245

    Smile نقل قول: ورود اطلاعات در بانك اكسس در سي شارپ

    دوست عزيز يك نمونه كد insert برات ميزارم كارت راه بيفته


    try
    {

    string connstr = functions.strcon;
    OleDbConnection conn = new OleDbConnection(connstr);
    conn.Open();
    string query;
    query = "insert into tbl_users ([username],[password],LevelType)VALUES(@user,@pass,@lvl)";
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand(query, conn);
    cmd.Parameters.Add("@user", OleDbType.VarChar).Value = textBox5.Text;
    cmd.Parameters.Add("@pass", OleDbType.VarChar).Value = textBox6.Text;
    cmd.Parameters.Add("@lvl", OleDbType.VarChar).Value = listBox1.SelectedItem.ToString();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cmd.Dispose();
    conn.Close();
    conn.Dispose();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }





    البته من كانكشن استرينگ رو از تو يك كلاسي كه داشتم با نام functions تو متغير strcon خوندم ضمنا اينجا چون username , password جزو نامهايي بوده كه تو خود اكسس وجود داره مجبور شدم واسه اينكه برنامه بفهمه اينها اسامي فيلدهاي من هست نه نام هاي استاندارد اونا رو تو [] قرار دادم.

  6. #6
    کاربر جدید آواتار ataict
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    4

    نقل قول: ورود اطلاعات در بانك اكسس در سي شارپ

    سلام
    خوب هستید دوستان یک سوال من میخوام از دیتابیس اکسس در برنامه که مینویسم استفاده کنم
    ولی چند مورد هست
    اول اینکه من بانک اطلاعات با اکسس ساختم
    فرمها رو هم همینطور
    ولی چون چند وقته برنامه نویسی نکردم فراموشم شده
    من میخوام وقتی طرف لاگین میکنه
    بررسی بشه مثل ولیدیشن
    و بعد بره از دیتا بیس بخونه ببینه درسته یا نه
    بعد وارد بشه
    لطفاً بهم کمک کنید
    ممنونم اگر هم امکان داره کدشو برام بگذارید
    بازهم ممنونم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •