نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: انتخاب چند ركورد در ليست

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    46

    انتخاب چند ركورد در ليست

    صفحه اي دارم كه سوالات را از بانك ميخاند و نمايش ميدهد، براي هر سوال يك چك باكس وجود دارد.
    حال ميخاهم وقتي شخص سوالات انتخابي خود را تيك زد و بر روي دكمه ارسال كليك كرد، مقدار فيلد check اين سوالات در بانك 1 گردد تا من بتوانم در صفحه ديگري به عنوان سوالات متداول از آنها استفاده كنم.
    در نحوه اجراي اينكه چگونه پس از زدن بر روي دكمه ارسال اين كار انجام گيرد مشكل دارم.
    لطفا راهنمايي كنيد.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    40

    نقل قول: انتخاب چند ركورد در ليست

    بانک سوال ها فیلد Primery Key داره ؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    46

    نقل قول: انتخاب چند ركورد در ليست

    نقل قول نوشته شده توسط 10david مشاهده تاپیک
    بانک سوال ها فیلد Primery Key داره ؟
    بله يكي از فيلدها بعنوان Primery Key انتخاب شده

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار fafa_2000
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    36

    نقل قول: انتخاب چند ركورد در ليست

    با دستور isset چک کن انتخاب شده یا نه اگر انتخاب شده جدول را update کن و مقدار فیلد check را 1 کن
    بعد در قسمت سوالات متداول آنهای که فیلد check برابر 1 است را select کن و نمایش بده.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    46

    نقل قول: انتخاب چند ركورد در ليست

    نقل قول نوشته شده توسط fafa_2000 مشاهده تاپیک
    با دستور isset چک کن انتخاب شده یا نه اگر انتخاب شده جدول را update کن و مقدار فیلد check را 1 کن
    بعد در قسمت سوالات متداول آنهای که فیلد check برابر 1 است را select کن و نمایش بده.
    من اينكارا با دستور زير كردم
    if (isset($_POST['check'])){
    $result = mysql_query("update soal set check = '1' ");

    اما فكر كنم بايد يه دستور for تعريف بشه تا مثلا ببينه از 10سوال اين صفحه كدوما تيك زده شدن،
    اما نميدونم اينا چجور پيادش كنم

  6. #6

    نقل قول: انتخاب چند ركورد در ليست

    چک باکساتو مثل زیر نام گذاری کن :
    کد HTML:
    <input type="checkbox" name="test[]" value="" />
    اونوقت تو php می تونی براحتی از آرایه test استفاده کنی

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    46

    نقل قول: انتخاب چند ركورد در ليست

    ببخشيد دوستان
    من هم با test و هم با foreach چك كردم اما نشد.
    اگه ميشه كمي دقيقتر بگيد كه كدش چجوريه و دقيقا چي بايد بنويسم.

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    46

    نقل قول: انتخاب چند ركورد در ليست

    نقل قول نوشته شده توسط tarhebartar مشاهده تاپیک
    جستجو کنید , قبلا یادمه پرسیده شده و مثال هم گذاشتن !
    دوست عزيز من جستجو كردم اما نيافتم
    لطفا اگه ميشه كمك كنيد اگه كدش را داريد بديد يا اگه عنوان تاپيكي كه ميگين قبلا بحث شده را بهم بدين
    من پروژم لنگه اين يه بخشه لطفا كمكم كنيد تا تموم شه.
    مرسي

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •