نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: Updateو Delete

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    Updateو Delete

    سلام
    در مورد دستورات Updateو Delete برای SQL 2008 از کد های

    sda.Update(ds.Ttest2);

    استفاده کردم ولی جدول را نمی شناسد
    کدهای کانکت و Insert

    SqlConnection sc = new SqlConnection("data source = (Local);"+
    "Initial catalog= Test2 ;integrated security=true");
    private void btnReg_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("UpPro", sc);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Asm", tbxAsm.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Tel", tbxTel.Text);
    sc.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    sc.Close();

    باتشکر فراوان از اساتید گرامی
    آخرین ویرایش به وسیله 81579001 : جمعه 06 آذر 1388 در 22:47 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: Updateو Delete

    شاید ProTest2 شما توی بانک غلط نوشتاری داشته باشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    نقل قول: Updateو Delete

    سلام
    لطفاً راهنمای بفرمایید
    چکار کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    نقل قول: Updateو Delete

    سلام
    عزیزان این کد

    Alter PROCEDURE UpPro
    @Asm nvarchar (50),
    @Tel int,
    @ID int
    As Update Ttest2 set Asm=@Asm ,Tel =@Tel
    where ID =@ID

    هر کجا اشکال دارد راهنمای بفرمایید
    تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeeedft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    320

    نقل قول: Updateو Delete

    دوست عزیز پس پارامتری که برای id تعریف کردی مقدارش کو؟ مقدار اونو براش ندادی، برا پارامتر id هم مقدار بفرست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    نقل قول: Updateو Delete

    سلام استاد عزیز باز هم مزاحم شما شدم ببخشید مبتدی هست
    وبه امید خدا شروع کردم
    اما در مورد
    دوست عزیز پس پارامتری که برای id تعریف کردی مقدارش کو؟ مقدار اونو براش ندادی، برا پارامتر id هم مقدار بفرست
    اگر در در قسمت Insert دیتابیس منظورتان است که Identity آن Yes است
    وکلاً مراحل ثبت ونمایش انجام می شود فقط وقتی مقداری را در دیتا گرید تغییر می دهیم
    و کلید ذخیره را می زنیم خطا در عکس بالا را نمایش می دهد
    بازهم متشکرم

  7. #7

    نقل قول: Updateو Delete

    دوست عزيز همونجور كه آقاي استاد saeeedft گفتند شما تو ويرايشتونم داري تو WHERE از id استفاده ميكني در حالي كه هنگام صدا كردن id ارسال نميكني . بعدشم چك كن ببين اسم جدولت درسته . اگر مشكلت حل نشد كدتو بزار تا بهتر بتونيم كمكت كنيم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    نقل قول: Updateو Delete

    سلام
    این هم کد ها

    private void btnSave_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string pa = @"data source = (Local);" +
    "Initial catalog= Test2 ;integrated security=true";
    SqlConnection sc = new SqlConnection(pa);
    DataSet ds = new DataSet();
    SqlDataAdapter sda = new SqlDataAdapter();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("UpPro", sc);
    string commandtext = "Select * from Ttest2 ";
    sda.SelectCommand = new SqlCommand();
    sda.SelectCommand.Connection = sc;
    sda.SelectCommand.CommandText = commandtext;
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    sc.Open();
    sda.Update (ds, " Ttest2 ");
    sc.Close();
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember = " Ttest2 ";
    }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    نقل قول: Updateو Delete

    سلام
    ظاهراً نمایشگاه مجالی برای سایت نگذاشته!!!؟؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    نقل قول: Updateو Delete

    سلام
    لطفاً راهنمای بفرمایید

  11. #11

    نقل قول: Updateو Delete

    دوست عزيز چرا كدتو انقدر پيچيده كردي هم CommandText دادي و هم از StoredProcedure استفاده كردي اين روش اشتباست اگه يه كد ساده ميخواي مثل زير عمل كن :


    string pa = @"data source = (Local);" +
    "Initial catalog= Test2 ;integrated security=true";

    SqlDataAdapter sda = new SqlDataAdapter("Select * from Ttest2 ",pa);
    DataSet ds = new DataSet();
    sda.fill(ds);
    dataGridView1.DataSource = ds.table[0];


    يا اينكه بنويس :

    string pa = @"data source = (Local);" +
    "Initial catalog= Test2 ;integrated security=true";
    sqlconnection sc=new sqlconnection(pa);
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = sc;
    cmd.CommandText="UpPro"
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    sc.open();
    sqldatareader dr=cmd.executreader();
    DataSet ds = new DataSet();
    dr.load(ds);
    dataGridView1.DataSource = ds.table[0];
    اين نكته رو بگم الان من به vs دسترسي ندارم شايد تو املا دستورات غلط نوشتاري داشته باشم بابت اين موضوع معذرت به بزرگي خودتون ببخشيد اما كدش اينه اين و بزار اگه جواب نداد بازم بگو تا يه مثال برات بزارم موفق باشي

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    نقل قول: Updateو Delete

    سلام
    کدهای شما اجرا نشد ولی فعلاً هدفم Updateو Delete
    باتشکر در فرصت مناسب روی کد های شما کار می کنم
    تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله 81579001 : یک شنبه 08 آذر 1388 در 20:43 عصر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    نقل قول: Updateو Delete

    سلام
    کدهای شما اجرا نشد ولی فعلاً هدفم Updateو Delete
    باتشکر در فرصت مناسب روی کد های شما کار می کنم
    تشکر

  14. #14

    نقل قول: Updateو Delete

    نقل قول نوشته شده توسط 81579001 مشاهده تاپیک
    سلام
    کدهای شما اجرا نشد ولی فعلاً هدفم Updateو Delete
    باتشکر در فرصت مناسب روی کد های شما کار می کنم
    تشکر
    كدها چرا اجرا نشد ؟ پيغام خطا داد اگه پيغام داد بذار تا رفع عيب كنيم
    منظور از Updateو Delete چيه ؟ شما كدش تو sql ميخواي تو كدبرنامه ميخواي تو گريد ميخواي كجا ميخواي ميشه بيشتر توضيح بديد

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    نقل قول: Updateو Delete

    سلام
    با تشکر
    کد برنامه در sql دارم البته اگر درست باشد
    ALTER PROCEDURE [dbo].[UpPro]
    @Asm nvarchar (50),
    @Tel int,
    @ID int
    As Update Ttest2 set Asm=@Asm ,Tel =@Tel
    where ID =@ID

    در مورد کد برنامه C#‎‎‎
    private void btnSave_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string pa = @"data source = (Local);" +
    "Initial catalog= Test2 ;integrated security=true";
    SqlConnection sc = new SqlConnection(pa);
    DataSet ds = new DataSet();
    SqlDataAdapter sda = new SqlDataAdapter();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("UpPro", sc);
    string commandtext = "Select * from Ttest2 ";
    sda.SelectCommand = new SqlCommand();
    sda.SelectCommand.Connection = sc;
    sda.SelectCommand.CommandText = commandtext;
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    sc.Open();
    sda.Update(ds, " Ttest2 " );
    sc.Close();
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember = " Ttest2 " ;
    }

    اما درمورد دیتا گرید دیگر نمی دانم باید چکار کنم
    وعکس Error را هم گذاشتم
    ولی این که چه می خواهم آن است که وقتی کاربر فرم تغییرات را باز کرد در دیتا گرید هر ردیفی را انتخاب کرد ودر آن تغییراتی داد با زدن دکمه ذخیره (btnSave) تمام تغییرات در دیتابیس ذخیره شود

    متشکر از راهنمای شما
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله 81579001 : دوشنبه 09 آذر 1388 در 19:37 عصر

  16. #16

    نقل قول: Updateو Delete

    دوست عزيز خدمتتون گفته بودم كه شما آمدي در كدت هم
    string commandtext = "Select  * from Ttest2 ";
    گذاشتي و هم
     cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure; 
    شما اگه به CommandText داري مقدار ميدي يعني يك select ميدي بايد commandtype مقدار text بدي نه StoredProcedure . بعد براي ثبت اطلاعات چرا از SqlDataAdapter دليل خاصي داريد ؟
    كدي براتون فرستادم خيلي راحتر كار شمارو انجام ميده بعد يه لطفي كن برنامتو و بانكتو بزار تا كدشو من يا اساتيد ديگه اصلاح كنن خدمتتون بدن . به نظرم عملكرد شما در كد ميتواند بهتر و بهينه تر باشد و اين نكته رو هم بگم براي نوشتن يك برنامه اولين راه بهترين و تنها ترين راه نيست (به تعداد آدم روي زمين راه است براي رسيدن به خدا)

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    نقل قول: Updateو Delete

    سلام
    با تشکر از راهنمای خوب شما
    این هم برنامه
    دیتابیس: حجمش زیاده نمی دانم چکار کنم
    ولی مشخصات می گذارم
    دیتابیس Test2
    جدول Ttest2
    ID int
    Asm nvarchar (50)
    Tel int
    و PROCEDURE
    Alter PROCEDURE UpPro
    @Asm nvarchar (50),
    @Tel int,
    @ID int
    As Update Ttest2 set Asm=@Asm ,Tel =@Tel
    where ID =@ID

    خیلی خیلی متشکرم از اساتید خوبم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله 81579001 : سه شنبه 10 آذر 1388 در 11:22 صبح

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    نقل قول: Updateو Delete

    سلام
    بر همه اساتید گرامی
    منتظرم...

  19. #19

    نقل قول: Updateو Delete

    بیا اینجا شاید بدردت بخوره
    www.programminglar.blogfa.com

  20. #20

    نقل قول: Updateو Delete

    دوست عزيز كد شمارو ديدم يه سوال شما داري تغييرات و تو گريد ميدي بعدشم داري از بانك select ميگيري اينا رو هم باهم و توهم نوشتي اولا اينجوري كدت نا خواناست و اين خوب نيست دوم وقتي داري پروسيجرو تو بانك فراخواني ميكني مقداري ، پارامتري نميفرستي و اين اشتباهه . ببين كد خودت و كمي دستكاري كردم كار ميكنه اگه بازام امري بود در خدمتم موفق باشي
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    نقل قول: Updateو Delete

    سلام
    مشکل حل شد
    در مورد کدها هم با ویزارد یاد گرفتم ولی حالا می خواهم کد نویسی کنم ولی نمی دانم چطوری
    این کدهارا هر کدامش را از یک جای پیدا کردم ای کاش یک مرجع مناسب البته فارسی به بنده معرفی می کردید
    تا بهتر بتوانم کار کنم

    با تشکر فراوان از شما ودیگر اساتید گرامی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •