نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چاپ مجموع ارقام عدد ورودی

  1. #1

    Smile چاپ مجموع ارقام عدد ورودی

    این کدی که نوشتم تعداد ارقام عدد ورودی رو چاپ میکنه .

    #include<iostream.h>
    #include<conio.h>
    int main()
    {
    clrscr();

    int n,i=0,x;
    cout<<"Enter a number";
    cin>>n;
    while(n!=0)
    {
    n=n/10;
    i++;
    }
    cout<<i;
    cin>>x;
    return 0;
    }
    حالا میخام مجموع این ارقام رو هم چاپ کنه .
    البته راهش رو میدونم . ولی جای دقیق کد رو نمیدونم باید کجا بذارم .
    اگه از دوستان کسی خواست کمک کنه ، لطف کنه همین کد خودم رو ویرایش کنه تو یه پست دیگه
    پیشاپیش تشکر میکنم .

  2. #2

    نقل قول: چاپ مجموع ارقام عدد ورودی

    سلام
    قبل از n=n/10

    s+=n%10

  3. #3

    نقل قول: چاپ مجموع ارقام عدد ورودی

    #include<iostream.h>
    #include<conio.h>
    int main()
    {
    clrscr();

    int n,i=0,x,sum=0;
    cout<<"Enter a number";
    cin>>n;
    while(n!=0)
    {
    n=n/10;
    sum+=n;
    i++;
    }
    cout<<i;
    cout<<sum;
    cin>>x;
    return 0;
    }


    ممنون دوست عزیز .
    خودم اینجوری ویرایش کردم . ولی هنوز کامپایل نکردم !!

  4. #4

    نقل قول: چاپ مجموع ارقام عدد ورودی

    ببخشيد شما با اين كد مي خواين مجموع ارقام رو چاپ كنه؟ولي من احساس مي كنم كاملا اشتباهه.درستش اين نيست؟


    int n,sum=0,m;
    cout<<"Enter a number";
    cin>>n;
    while(n)
    {
    m=n%10;
    sum+=m;
    n=n/10;
    }
    cout<<sum;

  5. #5

    نقل قول: چاپ مجموع ارقام عدد ورودی

    بله دقیقا! حق با شماست
    من اشتباهی به جای % ، / زدم .
    چون واسه بیرون کشیدن رقمهای یک عدد باید اون عدد رو بر 10 تقسیم کنیم تا رقمها یکی یکی تو باقیمانده ظاهر شوند . واسه جمع زدن ارقام عد ورودی هم میونیم این باقیمانده ها رو باهم جمع بزنیم .
    البته تو خود برنامه اینها رو ویرایش کرده ام !
    ممنون

  6. #6

    نقل قول: چاپ مجموع ارقام عدد ورودی

    برای محاسبه مجموع ارقام یک عدد ، از تابع بازگشتی نیز میتوان استفاده کرد :


    int digit_sum(int n){
    if(n<10)
    return n;
    else
    return n%10+digit_sum(n/10);
    }






  7. #7

    نقل قول: چاپ مجموع ارقام عدد ورودی

    ولی آقا مدیر من هنوز خیلی راه دارم به اینها برسم . به توابع بازگشتی :دی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •