نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چجوری با ورود یه کاراکتر از برنامه خارج شم؟

  1. #1

    Smile چجوری با ورود یه کاراکتر از برنامه خارج شم؟

    چجوری تعیین کنم که با ورود ییه کاراکتر یا عدد ، برنامه exit شه . یعنی بز برنامه خارج شم .
    مثلاً با ورود عدد 10 !
    مطمئناً نباید از getch استفاده شه .
    فقط اون دستوری که تعیین میکنه با ورود عدد 10 برنامه exit شه رو نمیدونم .

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار a.gh.n
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    سن
    34
    پست
    40

    نقل قول: چجوری با ورود یه کاراکتر از برنامه خارج شم؟

    منظورتون عدد یا کارکتر خاص X هست؟ اگر این طوره این باید آخر برنامه باشه:


    char c;
    while (c=getchar() && c!=X) {}
    return

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: چجوری با ورود یه کاراکتر از برنامه خارج شم؟

    قسمت شرط را ببرید داخل مکانی که میخواهید از آن به نحوی فرار یا خارج شوید.
     
    char exitcode[2]={0};
    int c=0;
    ...
    ..
    ..
    if( kbhit() ){
    exitcode[c] = getch();
    if( memcmp(exitcode, "10", 2) ==0 ) exit(0);
    c = 1-c;
    }

  4. #4

    نقل قول: چجوری با ورود یه کاراکتر از برنامه خارج شم؟

    میتونید از کد زیر استفاده کنید :


    #include <conio>
    char ch;
    cin>>ch;
    if(ch==...)
    exit(0);






  5. #5

    نقل قول: چجوری با ورود یه کاراکتر از برنامه خارج شم؟

    حالا چجوری میشه بعد از اینکه کامپایلر به سطر آخر رسید برگرده از اول ، از کاربر یه عدد دیگه بخاد و تا کاربر مثلاً عدد 2 رو وارد نکرده از برنامه خارج نشه .
    while (c=getchar() && c!=X) {}


    exit(0);
    و لطفاً در مورد این دو تا مختصراً توضیح بفرمائید .

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: چجوری با ورود یه کاراکتر از برنامه خارج شم؟

    خب کارها رو از اول داخل حلقه قرار بده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •