نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: توابع mysql_fetch و کاردبر هر تابع

  1. #1

    توابع mysql_fetch و کاردبر هر تابع

    سلام.
    از هر کدام از این توابع در چه مواقعی باید استفاده کرد که
    بهترین کارایی و عملکرد رو داشته باشیم ؟

    mysql_ fetch_ array
    mysql_ fetch_ assoc
    mysql_ fetch_ field
    mysql_ fetch_ lengths
    mysql_ fetch_ object
    mysql_ fetch_ row

  2. #2

    نقل قول: توابع mysql_fetch و کاردبر هر تابع

    هر کدوم از اینهایی که نوشتی برای کاربرد مربوطه استفاده میشه. باید ببینی که چی رو میخوای fech کنی تا مناسب ترین رو پیدا کنی.

  3. #3

    نقل قول: توابع mysql_fetch و کاردبر هر تابع

    غیر از mysql_ fetch_ lengths بقیه یه کار می کنند تفاوتشون اینه که شکل خروجیشون فرق می کنه خود PHP هم گفته که فرقی نمی کنند.
    از هر کدوم واسه کارتون مناسبتره استفاده کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله امیـرحسین : یک شنبه 08 آذر 1388 در 00:26 صبح

  4. #4

    نقل قول: توابع mysql_fetch و کاردبر هر تابع

    البته فكر مي كنم سرعت mysql_fetch_row بيش تر از بقيه هست
    Note: Performance[]
    An important thing to note is that using mysql_fetch_assoc() is not significantly slower than using mysql_fetch_row(), while it provides a significant added value.



    Note: Performance
    An important thing to note is that using mysql_fetch_array() is not significantly slower than using mysql_fetch_row(), while it provides a significant added value.


    Note: Performance
    Speed-wise, mysql_ fetch_ object is identical to mysql_fetch_array(), and almost as quick as mysql_fetch_row() (the difference is insignificant).

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    كرج
    پست
    180

    نقل قول: توابع mysql_fetch و کاردبر هر تابع

    طبق متني كه اميرحسين قرار داده سرعت mysql_fetch_array و mysql_fetch_object با هم برابره و در مقايسه با mysql_fetch_row سرعت بيش تري دارن البته اين تفاوت خليي كمه .

    ممنون از اين كه اين متن رو قرار دادي در رابطه با اون چيزي هم كه توي پست قبلي نوشتم من اين موضوع رو توي يكي از بلاگ هاي خارجي خونده بودم اما انگار اشتباهه .

  6. #6

    نقل قول: توابع mysql_fetch و کاردبر هر تابع

    پیام جان من فقط خواستم بحث رو تکمیل کنم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: توابع mysql_fetch و کاردبر هر تابع

    سلام

    برای این که بشه از select های تو در تو استفاده کرد باید از کدوم دستور استفاده کنیم؟
    من با دستور mysql_fetch_array استفاده میکنم خطای زیر رو میده :
    unable to save result set in ........ [FILEPATH]
    Subquery returns more than 1 row

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: توابع mysql_fetch و کاردبر هر تابع

    یک سوال پرسیدم انگار نه انگار!!!!!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: توابع mysql_fetch و کاردبر هر تابع

    بعضی وقت ها سرچ هم سریع تره و هم دلچسب تر !
    من که هر چی میپرسم شما میگی سرچ کن...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •