نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: انتخاب چند سطر از یک datagridview

  1. #1

    Question انتخاب چند سطر از یک datagridview

    انتخاب چند سطر از یک datagridview چگونه است؟

    به عنوان مثال وقتی می خواهیم چند سطر از یک دتا گرید را پاک کنیم چگونه این محدوده را مشخص می کنیم؟؟

  2. #2

    نقل قول: انتخاب چند سطر از یک datagridview

    کسی نمی تونه کمکی کنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار DoDoklak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شهر 3500 ساله
    پست
    320

    نقل قول: انتخاب چند سطر از یک datagridview

    خاصیت MultiSelect=True مربوط به DataGridView را انتخاب کنید حالا میتونید چند تا سطر را انتخاب کنید

    جهت حذف هم میتونید از کد زیر استفاده کنید


    For
    i AsInteger = 0 To DGV1.RowCount - 1
    If DGV1.Rows(i).Selected = TrueThen

    'عملیات حذف

    EndIf
    Next

  4. #4

    نقل قول: انتخاب چند سطر از یک datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط DoDoklak مشاهده تاپیک
    خاصیت MultiSelect=True مربوط به DataGridView را انتخاب کنید حالا میتونید چند تا سطر را انتخاب کنید

    جهت حذف هم میتونید از کد زیر استفاده کنید


    For
    i AsInteger = 0 To DGV1.RowCount - 1
    If DGV1.Rows(i).Selected = TrueThen

    'عملیات حذف

    EndIf
    Next



    خیلی محبت کردید
    مرسی
    راهگشا بود

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    شمال
    پست
    43

    نقل قول: انتخاب چند سطر از یک datagridview

    سلام دوستان
    یه دیتاگریدویو دارم که حدودا 200 تا سطر داره
    1. میخوام یه کمبوباکس بزارم که توش اعداد 50 و 100 و 150 و 200 قرار داره با انتخاب عدد مورد نظر و زدن دکمه تعداد سطرها تعیین بشه مثلا فقط 50 سطر اول نمایش داده بشه
    میتونین کمکم کنین
    2. میشه تو قسمت rowheader بطور خودکار شماره گذاری کرد؟ اگه میشه لطف کنین کدشو بزارین

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •