نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جستجو

  1. #1

    جستجو

    سلام، چطور میشه در حالی که در یک textBox کلمه ای رو تایپ میکنیم در dataGrad حاصل جستجو در همان حال نمایش داده شود؟

  2. #2

    Smile نقل قول: جستجو

    دوست عزیز اینکه خیلی سادست فقط کافیه که دستور SQL ت رو یه کم تغییر بدی به این شکلی که اینجا هست :


    StrSQL= "select DiskNo,DiskContain from TableName where FieldName Like" + "'" +"%"+ textBox1.Text + "%" + "'";



    یعنی ایجا فقط دستور Like به اون خط اضافه میشه.......................................... .............

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    42

    نقل قول: جستجو

    سلام دوست عزیز
    مطمئنم این کد کمکت می کنه sample form 4 را نگاه کن
    موفق باشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار reza-abi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    Always in front of computer
    سن
    34
    پست
    35

    نقل قول: جستجو

    می تونی از این تابع استفاده کنی فقط کافیه نام دیتابیس و فیلدهای برگشتی رو که می خواهی تغییر بدی
    و اونو فراخوانی کنی

    public void BindData()
    {
    SqlConnection cnn = new SqlConnection();
    try
    {
    cnn.ConnectionString="DataSource=.\\SQLEXPRESS;Att achDbFilename=|DataDirectory|\\DataBaseName.mdf;In tegrated Security=True;User Instance=True";
    cnn.Open();
    SqlCommand com = new SqlCommand();

    com.CommandText = "select *fromTableName Where FildName='" + TextBox1.Text + "'";
    com.Connection = cnn;
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    da.SelectCommand = com;
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;

    }

    finally
    {
    cnn.Close();
    }
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •