نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغيير يك node در فايل XML

  1. #1

    تغيير يك node در فايل XML

    سلام
    من يك فايل Xml دارم كه محتواش تقريبا به اين صورته
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><?mso-infoPathSolution solutionVersion="1.0.0.1" productVersion="12.0.0" PIVersion="1.0.0.0" href="file:///C:\Documents%20and%20Settings\ali\Desktop\Temp\BB.  xsn" name="urn:schemas-microsoft-com:office:infopath:BB:-myXSD-2009-12-01T07-46-17" ?><?mso-application progid="InfoPath.Document" versionProgid="InfoPath.Document.2"?><my:myFields xmlns:my="http://schemas.microsoft.com/office/infopath/2003/myXSD/2009-12-01T07:46:17" xml:lang="fa">
    <my:field1>11</my:field1>
    <my:field2>22</my:field2>
    </my:myFields>
    من مي خوام يك مقدار رو توش عوض كنم البته اين قدار هميشه يك مقدار ثابت نيست
    C:\Documents%20and%20Settings\ali\Desktop\Temp\BB.  xsn
    مي خوام مسيري كه در بالا نوشتم رو تو اين فايل XML عوض كنم
    در حقيقت مي خوام مقدارnode ي كه اسمش href هست رو عوض كنم
    حالا سوالم اينه كه چه طور مي تونم به يك node دسترسي داشته باشم و اون رو تغيير بدم
    البته فكر كنم اين Href در Header فايل XML باشه !!!
    ممنون از توجه دوستان !
    آخرین ویرایش به وسیله amin_alexi : سه شنبه 10 آذر 1388 در 11:57 صبح دلیل: اصلاح متن!
    خواستن ، توانتستن است !!!

  2. #2

  3. #3

    نقل قول: تغيير يك node در فايل XML

    ممنون دوست عزيز
    من از Source شما استفاده كردم
    ولي اول Error داد
    The '?' character, hexadecimal value 0x3F, cannot be included in a name.

    بعد هم كه "؟" رو برداشتم اين Error رو ميده !؟
    Object reference not set to an instance of an object.

    ممنون مي شم اگه راهنمايي كنين
    خواستن ، توانتستن است !!!

  4. #4

    نقل قول: تغيير يك node در فايل XML

    نقل قول نوشته شده توسط amin_alexi مشاهده تاپیک
    سلام من يك فايل Xml دارم كه محتواش تقريبا به اين صورته
    در حقيقت مي خوام مقدارnode ي كه اسمش href هست رو عوض كنم
    حالا سوالم اينه كه چه طور مي تونم به يك node دسترسي داشته باشم و اون رو تغيير بدم
    البته فكر كنم اين Href در Header فايل XML باشه !!! ممنون از توجه دوستان !
    سلام.
    از ProcessingInstruction استفاده کنید:


    XmlDocument doc = new XmlDocument();
    doc.Load("temp.xml");

    string newXsnFilePath = "c:\\newFile.xsn";

    XmlProcessingInstruction pi = (XmlProcessingInstruction)doc.SelectSingleNode("/processing-instruction(\"mso-infoPathSolution\")");
    pi.Value = string.Format("solutionVersion=\"1.0.0.1\" productVersion=\"12.0.0\" PIVersion=\"1.0.0.0\" href=\"file:///{0}.xsn\" name=\"urn:schemas-microsoft-com:office:infopath:BB:-myXSD-2009-12-01T07-46-17", newXsnFilePath);

    doc.Save("new.xml");

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •