نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: راهنمای در مورد حرکت دادن يک shape

  1. #1

    راهنمای در مورد حرکت دادن يک shape

    سلام به دوستان گل

    چطوری ميتونم فرمی طراحی کنم که وقتی يه shape رو فرم باشه اونهارو با کيليد های مکان نما به اينور اونور ببررم؟ ميشه راهنمايی کنيد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: راهنمای در مورد حرکت دادن يک shape


  3. #3

    نقل قول: راهنمای در مورد حرکت دادن يک shape

    سلام
    دوست عزیز میشه بگید چطور میشه با Musce (موس) یک Shape یا یه آبجکت رو جابجا کردن. البته بصورت کنترل شده منظورمه.
    یعنی وقتی با موس روی یه شیء خاص کلیک کردیم اون شیء به دنبال موس حرکت کنه و حرجا که ما کلیک کردیم شی در همون جا قرار بگیره.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: راهنمای در مورد حرکت دادن يک shape

    Dim M As Boolean

    Private Sub Form_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    If M = True Then
    Image1.Top = Y - (Image1.Height / 2)
    Image1.Left = X - (Image1.Width / 2)
    M = False
    End If
    End Sub

    Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    If M = True Then
    Image1.Top = Y + 100
    Image1.Left = X + 100
    End If
    End Sub

    Private Sub Image1_Click()
    M = True
    End Sub

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •