نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: پیداکردن کلاینت ها در یک شبکه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sayan
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    374

    Thumbs up پیداکردن کلاینت ها در یک شبکه

    سلام دوستان من میخوام یه برنامه بنویسم که در سرور اجرا بشه و یک برنامه دیگر هم که روی تعدادی کلاینت اجرا شوند حال میخواهم از سرور تمام کلاینت هایی که برنامه دوم من در آنها در حال اجرا است را بیابد و نام و Ipشان را در سرور ذخیره کنم چه طوری برنامه هایم را بنویسم.
    باتشکر از لطف شما


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sayan
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    374

    نقل قول: پیداکردن کلاینت ها در یک شبکه

    ای کمک کجائی؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alinaghiha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تاکستان
    سن
    36
    پست
    351

    نقل قول: پیداکردن کلاینت ها در یک شبکه

    اينم تاپيك رو ببين همين الان تمومش كردم


    https://barnamenevis.org/showth...948#post862948

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sayan
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    374

    نقل قول: پیداکردن کلاینت ها در یک شبکه

    ولی برای شناسایی باید یک پیغام broadcast به تمام کلاینت ها بفرستی و اونها به سرور جواب بدن و اینگونه مشخصات آنها را بدست آوریم برای ارسال پیغام سراسری هم باید از کلاس سوکت نوع upd را استفاده کنیم که از اینجا به بعدش را نمی دونم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamedsabzian
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    بروجرد
    پست
    314

    نقل قول: پیداکردن کلاینت ها در یک شبکه

    سلام
    می تونی همه ی ip های رنج مورد نظرتو ping کنی. هر کدوم وجود داشت اون وقت بقیه مشخصات شون رو بگیری.
    اگه محدودت بزرگ باشه زیاد طول می کشه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sayan
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    374

    نقل قول: پیداکردن کلاینت ها در یک شبکه

    دوستان کسی میدونه با استفاده از کلاس سوکت و نوع udp چگونه میتوان تمام کلاینت های یک شبکه را بدست آورد

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار (هیچکس)
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    ( صفر و یک )
    پست
    60

    نقل قول: پیداکردن کلاینت ها در یک شبکه

    با سلام !
    من هم دنبال همین بودم (هستم) وقتی پیداش نکردم مجبور شدم یه کد خودم بنویسم که دستور net view رو شبیه سازی کنه ، خوب کار میکنه فقط زود Refresh نمیشه یعنی وقتی کلاینت ارتباط رو قطع می کنه زود از لیست حذف نمیشه. اگه می خواهید براتون بفرستم.

    پیروز باشید...!

  8. #8

    نقل قول: پیداکردن کلاینت ها در یک شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط (هیچکس) مشاهده تاپیک
    با سلام !
    من هم دنبال همین بودم (هستم) وقتی پیداش نکردم مجبور شدم یه کد خودم بنویسم که دستور net view رو شبیه سازی کنه ، خوب کار میکنه فقط زود Refresh نمیشه یعنی وقتی کلاینت ارتباط رو قطع می کنه زود از لیست حذف نمیشه. اگه می خواهید براتون بفرستم.

    پیروز باشید...!
    خوب شما چه نیازی دارین تا اگه کلاینت ارتباطش قطع شد سریعاً سرور متوجه قضیه بشه ؟ احتمالاً دارین یک برنامه مدیریت شبکه می نویسین . که اگه همینطور باشه پس حتماً به فایل دومی هم برای کنترل کلاینت ها نیاز هست . نتیجه می گیریم اگه فایل خودمون رو بر روی کلاینت ها برای مدیریت اونها نصب کنیم ، پس می تونیم یه پکت به صورت Real Time هم شبیه سازی کنیم که مثلاً هر 10 ثانیه یک بار برای مطمئن شدن از برقراری ارتباط بین سرور و کلاینت ، بین این دو رد و بدل بشه !

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sayan
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    374

    نقل قول: پیداکردن کلاینت ها در یک شبکه

    دوستان حالا یک کلاینت چطور خودش رو به سرور معرفی کنه( البته با استفاده از پروتکل udp)?

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار (هیچکس)
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    ( صفر و یک )
    پست
    60

    نقل قول: پیداکردن کلاینت ها در یک شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط sayan مشاهده تاپیک
    دوستان حالا یک کلاینت چطور خودش رو به سرور معرفی کنه( البته با استفاده از پروتکل udp)?
    سلام.
    این کد رو آماده ندارم ولی سعی می کنم زودتر براتون بنویسمش.

    خدانگهدار...!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,174

    نقل قول: پیداکردن کلاینت ها در یک شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط (هیچکس) مشاهده تاپیک
    با سلام !
    من هم دنبال همین بودم (هستم) وقتی پیداش نکردم مجبور شدم یه کد خودم بنویسم که دستور net view رو شبیه سازی کنه ، خوب کار میکنه فقط زود Refresh نمیشه یعنی وقتی کلاینت ارتباط رو قطع می کنه زود از لیست حذف نمیشه. اگه می خواهید براتون بفرستم.

    پیروز باشید...!
    امكان داره بزاري؟

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •