نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل syntax error در php

  1. #1

    مشکل syntax error در php

    سلام
    من در حال راه اندازی یک فروشگاه هستم که بصورت صحیح وارد قسمت مدیریت می شه ولی خود فروشگاه این اررور رو میده

    Parse error: syntax error, unexpected T_CLASS, expecting T_FUNCTION in /home/user/public_html/shop/catalog/model/localisation/currency.php on line 4


    محتویات فایل currency.php

    <?php
    class ModelLocalisationCurrency extends Model {
    class ModelLocalisationCurrency extends Model {
    public function getCurrencies() {
    $query = $this->db->query("SELECT * FROM currency WHERE status = '1' ORDER BY title");

    return $query->rows;} }
    }
    ?>


    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله navidAhwaz : یک شنبه 15 آذر 1388 در 09:54 صبح

  2. #2

    نقل قول: مشکل syntax error در php

    واقعا متوجه نشدین مشکل از کجاست ؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: مشکل syntax error در php

    در ضمن یه علامت { هم کم داره

  4. #4

    نقل قول: مشکل syntax error در php

    نقل قول نوشته شده توسط mohsenw700 مشاهده تاپیک
    در ضمن یه علامت { هم کم داره
    { هم گذاشتم ولی درست نشد.

    نقل قول نوشته شده توسط TheMohammad مشاهده تاپیک
    واقعا متوجه نشدین مشکل از کجاست ؟
    اگر میدونید کد صحیح رو برام بزارید.

  5. #5

    نقل قول: مشکل syntax error در php

    خط اول و آخر رو حذف کنید درست میشه. یعنی کل خط اول و آکولاد در خط آخر.

  6. #6

    نقل قول: مشکل syntax error در php

    نقل قول نوشته شده توسط امیـرحسین مشاهده تاپیک
    خط اول و آخر رو حذف کنید درست میشه. یعنی کل خط اول و آکولاد در خط آخر.
    ایول امیر حسین
    کارت درسته
    خیلی برام مهم بود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •