نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: درخواست کمک در تبدیل یک یونیت دلفی به یک dll

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183

    درخواست کمک در تبدیل یک یونیت دلفی به یک dll

    با سلام خدمت دوستان
    من باید یک متن با فرمت ایران سیستم را به متن ویندوزی تبدیل کنم . در سایت جستجو کردم یک فایل به زبان دلفی پیدا کردم.چون من در سی شارپ کد می نویسم نتونستم مستقیما از این کد استفاده کنم.
    از دوستان دلفی کار خواهش می کنم این یونیت را به یک dll تبدیل کنند تا در همه ی زبانهای برنامه نویسی قابل استفاده باشد.
    در ضمن این یونیت از طرف نویسنده به صورت مجانی عرضه شده و تبدیل آن به dll مشکلی نداره.
    لطفا یکی از دوستان زحمت بکشید و فایل زیر را به dll تبدیل کنید.
    ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    13

    نقل قول: درخواست کمک در تبدیل یک یونیت دلفی به یک dll

    ببین این بهت کار میده ؟
    فانکشن هاش هم دقیقا همون فانکشن هاییه که توی یونیت پاسکالش بود . اگه کار نداد یه ایمیل بهم بده که درستش کنم برات .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183

    نقل قول: درخواست کمک در تبدیل یک یونیت دلفی به یک dll

    سلام
    با تشکر از فايلي که فرستاديد
    من از اين dll استفاده کردم ولي پيغام خطا داد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamedjim
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    140

    نقل قول: درخواست کمک در تبدیل یک یونیت دلفی به یک dll

    از اساتید محترم کسی می‌تونه Errorهای این یونیت رو برای دلفی 2009 به بعد، برطرف کنه؟


    [dcc32 Error] New_FarsiX.pas(611): E2010 Incompatible types: 'AnsiChar' and 'Char'

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    13

    Cool نقل قول: درخواست کمک در تبدیل یک یونیت دلفی به یک dll

    ببینید شما مشکلتون در قسمت تبدیل کردن Char به AnsiChar و شاید برعکسشه ، من خیلی وقته که دلفی رو بستم
    تو گوگل که سرچ کنی درباره تبدیل این دو به هم دیگه در نسخه دلفی خودت ، جواب کمی بدست نمی آری
    اگه نتونستی به نتیجه برسی بگو تا من دلفی نصب کنم دیگه ، چاره ای نیست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamedjim
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    140

    نقل قول: درخواست کمک در تبدیل یک یونیت دلفی به یک dll

    shaporty عزیز، ممنون از توجهت.
    من Errorهای خطوطی که در تبدیل Char و AnsiChar وجود داشت رو بررسی و برطرف کردم. اما نتونستم از این یونیت در یک برنامه استفاده کنم.
    فکر می‌کنم اشتباه در تغییراتی هست که من دادم.
    لطفا اگر امکانش هست کمک بیشتری به من بکنید.
    ممنون.

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    13

    نقل قول: درخواست کمک در تبدیل یک یونیت دلفی به یک dll

    سلام دوست عزیز

    نمیدونم چرا پست قبلیمو مخفی کردن
    فکر کنم چون شماره تلفن داده بودم توش

    باید حضورن ببینم پروژه رو ، اگه بتونی با یه نرم افزار desktop sharing باهام در تماس باشی میتونم مشکلت رو حل کنم

  8. #8

    نقل قول: درخواست کمک در تبدیل یک یونیت دلفی به یک dll

    لطفا برای ارتباط های خصوصی ( مثل شماره تماس ) از پیغام خصوصی استفاده کنید
    ...
    نوع Char یک Wrapper در دلفی به حساب میاد ، در نسخه های قدیمی ، Char برابر با AnsiChar و 1 بایت هست و در نسخه های جدید تر و برای پشتیبانی از یونیکد ، Char برابر با WideChar و 2 بایت هستش
    با توجه به نسخه ای که استفاده می کنید تبدیلات رو انجام بدید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •