نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کمک در مورد برنامه دانشجویان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    کمک در مورد برنامه دانشجویان

    خواهش می کنم یه مهندس به من کمک کنه.میخوام برنامه ای بنویسم که n دانشجو دارای ID،نام،نام خانوادگی و m نمره را از ورودی دریافت کند و دانشجویان مشروط را نمایش دهد.می خوام با struct student بنویسم.خواهش می کنو کمکم کنید خیلی فوریه خودم برای تعداد محدودی نوشتم اما برای n تا نمی تونم.ممنون می شم کمکم کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: برای نوشتن برنامه کمکم کنید(فوری)

    مشكلت دقيقا كجاست؟

  3. #3

    نقل قول: برای نوشتن برنامه کمکم کنید(فوری)

    کدتون رو قرار بدید و بگید کجای کار مشکل دارید وگرنه درخواستتون حکم پروژه دانشجویی پیدا میکنه .

    فکر میکنم شما با حلقه آشنا نیستید ، کافیه آرایه تعریف کنید و تو یه حلقه آرایتون رو مقدار دهی کنید و در آخر هم تو یه حلقه با یه شرط ساده مشروطی ها رو پیدا کنید و نمایش بدید .

  4. #4

    نقل قول: برای نوشتن برنامه کمکم کنید(فوری)

    اینم کدی که خودم نوشتم .این و نوشتم که ببینید تا یه جایی پیش رفتم .فقط مشکلم دریافت m نمره از ورودیه.هر کاری می کنم جواب نمی ده.خواهشا" کمکم کنید.


    #include<stdio.h>
    #include<conio.h>
    #include<stdlib.h>
    #include<alloc.h>
    #include<string.h>
    //----------------------------------------------------
    struct student
    {
    int id;
    char fn[20];
    char ln[20];
    int no[3];
    };
    main()
    {
    int n;
    int m;
    int i,j;
    printf("How many students:");
    scanf("%d",&n);
    student *s;
    s=(student*)malloc(sizeof(student)*n);
    for(int i=0;i<n;i++)
    {
    printf("Number ID:");
    scanf("%d",&s[i].id);
    printf("First name:");
    scanf("%s",s[i].fn);
    printf("last name:");
    scanf("%s",s[i].ln);

    printf("Score:\n");
    for(int j=0 ;j<3;j++)
    scanf("%d",&s[i].no[j]);
    }
    for(i=0;i<n;i++)
    {
    float avg =0;
    int sum =0;
    for(int j=0;j<3;j++)
    sum=sum+s[i].no[j];
    avg=(float)sum/3;
    if(avg<12)
    {
    printf("\nID:%d",s[i].id);
    printf("\nFirst name:%s",s[i].fn);
    printf("\nlast name:%s",s[i].ln);
    printf("\nAverage:%d",avg);
    }
    }
    free(s);
    getch();
    }

    آخرین ویرایش به وسیله Salar Ashgi : یک شنبه 15 آذر 1388 در 13:14 عصر دلیل: کدها را در تگ مربوط به کد قرار دهید /

  5. #5

    پاسخ

    این خیلی راحته
    اول یه آرایه پویا تعریف کن بعدش جایی که میخواد نمرات دانشجو رو بگیره میتونی تعداد نمرات روبگیری و با malloc تخصیص حافظه رو اعمال کنی و ادامه کار.

  6. #6

    نقل قول: برای نوشتن برنامه کمکم کنید(فوری)

    مشکلم نمره است.خودم برای دانشجویان ممتاز نوشتم البته برای تعداد محدودی نمره(3 نمره) اما برای n نمره نمی دونم؟چه شکلی به n نمره دستور مشروطی بدم؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •