نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: برنامه ای برای تشخیص فایل کپی شده در یک فولدر

  1. #1

    برنامه ای برای تشخیص فایل کپی شده در یک فولدر

    سلام

    تکه کدی می خواستم که وقتی فایلی در یه فولدر ایجاد شد برنامه پیغام بده.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hojjatcroos
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    286

    نقل قول: برنامه ای برای تشخیص فایل کپی شده در یک فولدر

    دوست من هنگام ساختن فایل فکر می کنم تابع CreateFile فراخونی میشه.یک نگاهی به Kernel بنداز. ممکنه به شکل CreateFileEXW یا CreateFileW باشه بعد شنودش کن

  3. #3

    نقل قول: برنامه ای برای تشخیص فایل کپی شده در یک فولدر

    یعنی به چه صورت فایل ایجاد بشه.
    از طریق برنامه یا کلا در محیط ویندوز؟

  4. #4

    نقل قول: برنامه ای برای تشخیص فایل کپی شده در یک فولدر

    نقل قول نوشته شده توسط hadisalahi2 مشاهده تاپیک
    یعنی به چه صورت فایل ایجاد بشه.
    از طریق برنامه یا کلا در محیط ویندوز؟
    کلا در محیط ویندوز. می خوام یه فولدر مثلا "\c:\test" رو چک کنم و اگر فایلی درش کپی شد من از طریق برنامه نشونش بدم.

  5. #5

    نقل قول: برنامه ای برای تشخیص فایل کپی شده در یک فولدر

    باید با استفاده از توابع FindFirstChangeNotification و FindNextChangeNotification تغییرات در پوشه را مانیتور کنید. هر زمان تغییری در پوشه تشخیص داده شد، می تونید با استفاده از تابع ReadDirectoryChangesW اطلاعات مربوط به اون تغییر (مثل نام فایل اضافه شده به پوشه) را به دست بیارید.

    برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این توابع به مستندات MSDN مراجعه کنید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  6. #6

    نقل قول: برنامه ای برای تشخیص فایل کپی شده در یک فولدر

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    باید با استفاده از توابع FindFirstChangeNotification و FindNextChangeNotification تغییرات در پوشه را مانیتور کنید. هر زمان تغییری در پوشه تشخیص داده شد، می تونید با استفاده از تابع ReadDirectoryChangesW اطلاعات مربوط به اون تغییر (مثل نام فایل اضافه شده به پوشه) را به دست بیارید.

    برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این توابع به مستندات MSDN مراجعه کنید.
    از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم.

    اگه میشه لطف کنید تکه کد یا یک مثال دلفی برای این توابع بزنید.

  7. #7

    نقل قول: برنامه ای برای تشخیص فایل کپی شده در یک فولدر

    اگه میشه لطف کنید تکه کد یا یک مثال دلفی برای این توابع بزنید.
    اگر جستجو کنید، انواع کدهای دلفی برای کار با این توابع را پیدا می کنید:
    http://www.google.com/search?q=Delph...ectoryChangesW


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  8. #8

    Thumbs up نقل قول: برنامه ای برای تشخیص فایل کپی شده در یک فولدر

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    اگر جستجو کنید، انواع کدهای دلفی برای کار با این توابع را پیدا می کنید:
    http://www.google.com/search?q=Delph...ectoryChangesW
    ------------------------------------------------
    --------------------------------------------------
    آخرین ویرایش به وسیله jamshid2008 : سه شنبه 24 اسفند 1389 در 22:19 عصر

  9. #9

    نقل قول: برنامه ای برای تشخیص فایل کپی شده در یک فولدر

    سلام
    کافی است یک با قرار دادن کنترل TMemo روی فرم و استفاده از روال زیر کنترل کنید که فولدر خالی است یا نه:
    procedure TfMain.folderstate;
    s : string;
    begin
    s := 'c:\temp\*.*';
    memo1.Clear;
    memo1.Perform(LB_DIR, DDL_READWRITE, LongInt(@s[1]));
    end

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •