صفحه 1 از 10 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 396

نام تاپیک: backup and restore گرفتن پشتیبان از دیتابیس و بازگردانی آن

  1. #1

    backup and restore گرفتن پشتیبان از دیتابیس و بازگردانی آن

    backup and restore در سی شارپ
    در قسمت های مختلف دوستان توضیح دادهاند ولی هیچکدام کار نمی کند
    لطفا یکی کمک کنه


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792
    این حتما کار میکنه.. همین الان خودم نوشتم و تستش کردم.


    public void SqlRestorActions(string ConnectionString)
    {
    SqlConnection DBConnection = new SqlConnection(ConnectionString);
    SqlCommand DBCommand = new SqlCommand("RESTORE DATABASE DBNAME FROM DISK = N'C:\\' WITH FILE = 1, NOUNLOAD, STATS = 10", DBConnection);
    ;
    DBConnection.Open();
    DBCommand.ExecuteNonQuery();
    DBConnection.Close();
    }

    public void SqlBackupAction(string ConnectionString)
    {
    SqlConnection SC = new SqlConnection(ConnectionString);
    string sqltxt = "";

    sqltxt = @"BACKUP DATABASE DATABASENAME TO DISK ='C:\\TEST.bac' WITH REPLACE ";
    SqlCommand Command = new SqlCommand(sqltxt, SC);
    SC.Open();
    Command.ExecuteNonQuery();
    SC.Close();
    }



    اما کلا همیشه سرچ کن. اینطوری متکی به خودت هستی. اگه ایرادی داشتی اینجا بپرس.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 07 فروردین 1393 در 18:35 عصر

  3. #3

    Question restore کردن اطلاعات بعد از Backup

    سلام
    من وقتی می خوام backup گرفته شده رو restore کنم خطای زیر رو میده کسی میدونه علتش چیه
    Invalid zero-length device name. Reissue the BACKUP statement with a valid device name.
    RESTORE DATABASE is terminating abnormally.
    Changed database context to 'master

    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: restore کردن اطلاعات بعد از Backup

    سلام
    نه موقع backup گیری ارور نمیده و restore را با کد

    string command = "ALTER DATABASE Pubs SET SINGLE_USER with ROLLBACK
    IMMEDIATE " +
    "use master " +
    " RESTORE DATABASE Pubs FROM DISK='" + strFileName + "'";
    this.Cursor = Cursors.WaitCursor;
    SqlCommand oCommand = null;
    SqlConnection oConnection = null;
    oConnection = new SqlConnection("Data Source=.;Initial
    Catalog=Pubs;Integrated Security=True");
    if (oConnection.State != ConnectionState.Open)
    oConnection.Open();
    oCommand = new SqlCommand(Sqlcommand, oConnection);
    oCommand.ExecuteNonQuery();
    this.Cursor = Cursors.Default;

    نوشتم

    خطا

    Invalid zero-length device name. Reissue the BACKUP statement with a valid device name.
    RESTORE DATABASE is terminating abnormally.
    Changed database context to 'master

    و
    بعضی اوقات خطا میده که نمیتونه دیتابیس رو باز کنه

    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله ehsan11 : دوشنبه 28 دی 1388 در 00:23 صبح

  5. #5

    نقل قول: restore کردن اطلاعات بعد از Backup

    private void Restore(string strFileName)
    {
    try
    {
    //readfile();
    SqlConnection con = new SqlConnection();
    con.ConnectionString = "Data Source=.\\sqlexpress;Initial catalog=master;Integrated Security=true";
    //con.ConnectionString = "Data Source=.;Initial catalog=master;Integrated Security=true";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    con.Open();
    string query = "USE master RESTORE DATABASE [databasename] FROM DISK ='" + strFileName + "'WITH RECOVERY, REPLACE";
    cmd.CommandText = query;
    cmd.Connection = con;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("بازیابی به درستی انجام شد\nدوباره وارد برنامه شوید");
    Application.Exit();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("Error Occurd :" + ex.Message);
    }
    }

  6. #6

    نقل قول: restore کردن اطلاعات بعد از Backup

    هرچند این سوال بارها پرسیده و جواب داده شده ولی برای اینکه تاپیک بدون جواب به زیر خروار تاپیک های دیگر نرود


    Microsoft.SqlServer.Management.Smo.BackupDeviceIte m bdi = new BackupDeviceItem(fileName+"DB-Back-" + DateTime.Now.ToString().Replace('/', '-').Replace(':','-'), DeviceType.File);

    Backup bu = new Backup();
    bu.Database = Paya.Properties.Settings.Default.DBName;
    bu.Devices.Add(bdi);
    bu.Initialize = true;

    // add percent complete and complete event handlers
    bu.PercentComplete += new PercentCompleteEventHandler(Backup_PercentComplete );
    bu.Complete += new ServerMessageEventHandler(Backup_Complete);

    Microsoft.SqlServer.Management.Smo.Server server = new Server(Paya.Properties.Settings.Default.ServerName );
    bu.SqlBackup(server);



    Server server = new Server(Paya.Properties.Settings.Default.ServerName );

    BackupDeviceItem bdi = new BackupDeviceItem(fileName, DeviceType.File);

    Restore r = new Restore();

    r.Database = Paya.Properties.Settings.Default.DBName;
    r.ReplaceDatabase = true;
    r.Devices.Add(bdi);

    //add percent complete and complete event handlers
    r.PercentComplete += new PercentCompleteEventHandler(Restore_PercentComplet e);
    r.Complete += new ServerMessageEventHandler(Restore_Complete);

    r.SqlRestore(server);
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  7. #7

    نقل قول: restore کردن اطلاعات بعد از Backup

    سلام
    هر بار نمی خوام backup بگیرم اما اگه من یه رکورد جدید به دیتا بیس اضافه کنم و backupبگیرم باید همون موقع بکاپ رو restore کنم در غیر این صورت اگه از برنامه خارج شدم و دوباره وارد شدم دیگه restore نمیکنه
    و همون خطا رو میده

    Invalid zero-length device name. Reissue the BACKUP statement with a valid device name.
    RESTORE DATABASE is terminating abnormally.
    Changed database context to 'master


    اصلا این خطا معنیش چیه ؟

  8. #8

    نقل قول: restore کردن اطلاعات بعد از Backup

    سلام
    ببخشید زیادی دارم اذیت میکنم
    من موقع restore هیچ کاری انجام نمیدم فقط برنامه رو اجرا و بعدش restore ولی باز این خطا رو میده
    این خطا معنیش چیه؟ بعدش تنظیم خاصی تو sql نداره؟
    ممنون میشم

  9. #9

    backup sqlexpress

    با سلام
    من توی سایت کلی جستجو کردم ولی متاسفانه مطالبی که در مورد بکاپ گیری از دیتابیس تو sqlexpress بود هیچ کدوم جوابگو نبود و هرکدوم یه پیغام خطایی می داد
    از دوستان خواهش می کنم بکاپ گیری و ریستور رو به صورت کامل در sqlexpress آموزش بدن تا این موضوع تو این تاپیک حل بشه
    (دیتابیسم فایل های mdf و ldf هستش)
    با تشکر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار SMRAH1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    882

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    بارها این سئوال مطرح شده و بار ها هم جواب داده شده و حتما کار می کنه که کسی ایرادی رو مطرح نکرده (یک نمونه رو خودم گذاشتم که الان در برنامه هام دارم استفاده می کنم و کار میکنه)!
    حالا اگر «هرکدوم یه پیغام خطایی می داد» رو کامل توضیح بدی،میشه راهنمایی کرد که ایراد کار «شما» کجاست یا ایراد کد!
    موفق باشید

  11. #11

    نقل قول: backup sqlexpress

    salam dooste man
    man harchi emtehan kardam javab nadad
    shayad eirad tooye connection stringame
    esme data basam dbase.mdf hastesh
    mishe begi conectionesh chi bayad bashe
    ba tashakkor

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: backup sqlexpress

    نقل قول نوشته شده توسط sagad_13 مشاهده تاپیک
    salam dooste man
    man harchi emtehan kardam javab nadad
    shayad eirad tooye connection stringame
    esme data basam dbase.mdf hastesh
    mishe begi conectionesh chi bayad bashe
    ba tashakkor
    سلام
    اتفاقا محتوای ConnectionString مهم است ConnectionString شما چیست ؟

  13. #13

    نقل قول: backup sqlexpress

    کانکشن من اینه
    کد HTML:
    Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename="+Application.StartupPath+"\\dbase.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    خودش است این ConnectionString نمی تواند ConnectionString را عوض کنید و از روش AttachDbFilename استفاده نکنید

  15. #15

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    میشه بگید باید چیکار کنم.یعنی بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.
    این کانکشن تو کل برنامه جواب داده بغیر از همین بکاپ و ری استور کردنش

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    با این ConnectionString مشکل شما حل می شود :

    "Persist Security Info=False;Integrated Security=SSPI;Initial Catalog=" + DataBaseName + ";server=";

  17. #17

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    بازم نشد
    پیغام زیر رو میده.
    تو ضمیمه کدی هم که نوشتم مشخصه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 22.jpg‏ (95.0 کیلوبایت, 290 دیدار)

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: backup sqlexpress

    نقل قول نوشته شده توسط sagad_13 مشاهده تاپیک
    سلام
    بازم نشد
    پیغام زیر رو میده.
    تو ضمیمه کدی هم که نوشتم مشخصه
    سلام
    باید DataBase شما به SQLExpress قبلا Attached شده باشد

  19. #19

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    کل برنامه ی من با اون کانکشن استرینگی که کد اتچ رو داره کار می کنه(یعنی بانک اتچ شده) درسته؟
    فقط تو این قسمت بکاپ گیری من این کانکشن استرینگی که شما دادین رو گذاشتم که بازم کار نمی کنه و اون پیغام رو می ده.
    اگه اتچ نیست لطفا بگین چطور اتچ بشه؟
    ممنون

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    خیر Attached نشده است با استفاده از Sp بنام Sp_Attached اولین بار باید اتصال صورت گیرد بعد بقیه مراحل...

  21. #21

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    میشه کامل بهم توضیح بدین
    (در ضمن ممنونم که این مشکل منو پیگیری می کنین)

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    باید این مراحل را طی کنید تا با ConnectionString اعلام شده بتوانید Backup بگیرید :
    - در ابتدای برنامه یک ارتباط با بانک Master برقرار کنید اگر خطا دریافت شد که SQLExpress احتمالا ندارید
    - اگر به یک شی درون بانک خودتان ارتباط برقرار نکردید باید SP_Attached را برای ارتباط با بانک ولی با ConnectionString به جدول master اجرا کنید
    پس از این مرحله با ConnectionString اعلام شده Backup و Restore خواهید داشت
    یک حسن دیگر هم این است که وقتی attached می کنید بدون Stop اس کیو ال نمی توان بلائی سر بانک آورد.

  23. #23

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    یکم برا من سخت فهمیدنش
    اینکه گفتی مستر رو ارتباط بدم.از منوی tool گزینه ی connect to database رو زدم و بانک رو نشونم داد(.\sqlexpress)
    ولی بقیشو نفهمیدم
    میشه مرحله ای برای یه نفر مبتدی توضیح بدی
    ممنون

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    نمی خواستم کد بذارم ولی مجبور شدم :

    string MyDataBase = "Test";
    string MyPathName = @"D:\Temp";
    string Master_CS = "Persist Security Info=False;Integrated Security=SSPI;Initial Catalog=master;server=";
    string MyDB_CS = "Persist Security Info=False;Integrated Security=SSPI;Initial Catalog=" + MyDataBase + ";server=";
    string MySP_Attached = @"EXEC sp_attach_db @dbname = N'" + MyDataBase + @"',@filename1 = N'" + MyPathName + @"\" + MyDataBase + @"_Data.MDF',@filename2 = N'" + MyPathName + @"\" + MyDataBase + @"_Log.LDF'";
    try
    {
    var C = new SqlConnection(Master_CS);
    C.Open();
    new SqlCommand(MySP_Attached, C).ExecuteNonQuery();
    }
    catch { }

    اینطوری اگر بانک شما متصل نباشد متصل میشود این مثال 2000 قرار دادم شما از ConnectionString مربوط به SQLExpress استفاده کنید
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 07 فروردین 1393 در 18:46 عصر

  25. #25

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    واقعا خسته نباشید و ممنونم.
    من این کد رو میزارم بعدشم دستورات بکاپ رو می نویسم ولی بازم جواب نمی ده
    دیتابیس من تو مسیر استارت آپ نصب برنامس. آدرس هارو هم گذاشتم و لی بازم همون پیغام قبلی رو داد
    دیگه از چی میتونه باشه؟

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    پیام را قرار دهید چون من با همین روش اصلا مشکلی ندارم.
    اینهم SP مربوط به Backup گیری :

    CREATE Proc BacKUpApplication
    @DBDrv VarChar(1000),
    @DBStr VarChar(200)
    As
    Declare @DBPath VarChar(1000),@DBBack VarChar(150)
    Set @DBPath=@DBDrv+@DBStr+'_BackUp.Bak'
    Set @DBBack=@DBStr+'_BackUp'
    ExEc sp_addumpdevice 'disk',@DBBack,@DBPath
    ExEc('BackUp DataBase '+@DBStr+' To '+@DBStr+'_BackUp')

  27. #27

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    این کدی که نوشتین که vb هستش
    من با سی شارپ دارم می نویسم
    شاید بخاطر اینه که نمیشه؟

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    VB ؟ نه با #C است.

  29. #29

    نقل قول: backup sqlexpress

    ببخشید اشتباه شد
    الان به عنوان یه دستور sql فرستادمش
    پارامترهاش هم یه جورایی تعریف کردم
    ولی بازم پیغام میده که
    excute non query: connection property has not been instalize
    میشه یه نمونه برنامه بنویسین(ممنون میشم چون دیگه داره خستم میکنه)

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    اینطوری :

    try
    {
    string MyDB = "ForTesting";
    var C = new SqlConnection("Persist Security Info=False;Integrated Security=SSPI;Initial Catalog=" + MyDB + ";server=");
    C.Open();
    new SqlCommand(@"BacKUpApplication 'D:\','" + MyDB + "'", C).ExecuteNonQuery();
    }
    catch { }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 07 فروردین 1393 در 18:47 عصر

  31. #31

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    کدی که نوشتم اینه:

    string MyDataBase = "dbase";
    string MyPathName = Application.StartupPath;
    string Master_CS = "Data Source=.\\sqlexpress;Integrated Security=True";
    string MyDB_CS = "Persist Security Info=False;Integrated Security=SSPI;Initial Catalog=" + MyDataBase + ";server=";
    string MySP_Attached = @"EXEC sp_attach_db @dbname = N'" + MyDataBase + @"',@filename1 = N'" + MyPathName + @"\" + MyDataBase + @"_Data.MDF',@filename2 = N'" + MyPathName + @"\" + MyDataBase + @"_Log.LDF'";
    try
    {
    var C = new SqlConnection(Master_CS);
    C.Open();
    new SqlCommand(MySP_Attached, C).ExecuteNonQuery();
    C.Close();
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("0");
    }
    try
    {
    string MyDB = "dbase";
    var C = new SqlConnection("Persist Security Info=False;Integrated Security=SSPI;Initial Catalog=" + MyDB + ";server=");
    C.Open();
    new SqlCommand(@"BacKUpApplication 'D:\','" + MyDB + "'", C).ExecuteNonQuery();
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("1");
    }

    الان بازم جواب نمیده و تو جفه catch ها میره
    ایرادش چیه؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 08 بهمن 1395 در 20:04 عصر

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: backup sqlexpress

    نقل قول نوشته شده توسط sagad_13 مشاهده تاپیک
    سلام
    کدی که نوشتم اینه:

    string MyDataBase = "dbase";
    string MyPathName = Application.StartupPath;
    string Master_CS = "Data Source=.\\sqlexpress;Integrated Security=True";
    string MyDB_CS = "Persist Security Info=False;Integrated Security=SSPI;Initial Catalog=" + MyDataBase + ";server=";
    string MySP_Attached = @"EXEC sp_attach_db @dbname = N'" + MyDataBase + @"',@filename1 = N'" + MyPathName + @"\" + MyDataBase + @"_Data.MDF',@filename2 = N'" + MyPathName + @"\" + MyDataBase + @"_Log.LDF'";
    try
    {
    var C = new SqlConnection(Master_CS);
    C.Open();
    new SqlCommand(MySP_Attached, C).ExecuteNonQuery();
    C.Close();
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("0");
    }
    try
    {
    string MyDB = "dbase";
    var C = new SqlConnection("Persist Security Info=False;Integrated Security=SSPI;Initial Catalog=" + MyDB + ";server=");
    C.Open();
    new SqlCommand(@"BacKUpApplication 'D:\','" + MyDB + "'", C).ExecuteNonQuery();
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("1");
    }

    الان بازم جواب نمیده و تو جفه catch ها میره
    ایرادش چیه؟
    سلام
    قسمت قرمز رنگ باید به بانک master اشاره کند
    string Master_CS = "Data Source=.\\sqlexpress;Integrated Security=True";

    string MyDB_CS = "Persist Security Info=False;Integrated Security=SSPI;Initial Catalog=master;server=";
    بار اول باید اجرا شود و هربار که بانک متصل نباشد نیز اجرا می شود
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 08 بهمن 1395 در 20:04 عصر

  33. #33

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    قسمت قرمز رنگ رو به این کد تغییر دادم
    کد HTML:
    Data Source=.\sqlexpress;Initial Catalog=master;Integrated Security=True
    ولی بازم نشد
    قسمت سبز رنگ رو هم منظورتونو نفهمیدم که چجوری باید تغییرش بدم
    بازم همون مشکل رو داره

  34. #34

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    فکر کنم دیگه خسته شدین
    ولی هنوز این مشکل من حل نشده
    میشه کمک کنید

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    این مثال برای 2000 است برای 2005 باید این تغییر را ایجاد کنید:

    string MySP_Attached = @"EXEC sp_attach_db @dbname = N'" + MyDataBase + @"',@filename1 = N'" + MyPathName + @"\" + MyDataBase + @"_Data.MDF',@filename2 = N'" + MyPathName + @"\" + MyDataBase + @"_Log.LDF'";

    قسمتهای قرمز رنگ باید متناسب با فایل Data و Log شما تغییر کند
    نام کامل Log و Data شما چیست ؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 07 فروردین 1393 در 18:48 عصر

  36. #36

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    اسم دیتابیسمdbase.mdf و لاگ فایلش همdbase_log.ldf هستش
    این کد هم الان جواب نداد.میشه بگید کجاش ایراد داره

    string MyDataBase = "dbase";
    string MyPathName = Application.StartupPath;

    string MyDB_CS = "Persist Security Info=False;Integrated Security=SSPI;Initial Catalog=" + MyDataBase + ";server=";
    string MySP_Attached = @"EXEC sp_attach_db @dbname = N'" + MyDataBase + @"',@filename1 = N'" + MyPathName + @"\" + MyDataBase + @"_Data.MDF',@filename2 = N'" + MyPathName + @"\" + MyDataBase + @"_Log.LDF";
    try
    {
    var C = new SqlConnection(MyDB_CS);
    C.Open();
    new SqlCommand(MySP_Attached, C).ExecuteNonQuery();
    C.Close();
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("0");
    }
    try
    {
    string MyDB = "dbase";
    var C = new SqlConnection("Persist Security Info=False;Integrated Security=SSPI;Initial Catalog=" + MyDB + ";server=");
    C.Open();
    new SqlCommand(@"BacKUpApplication 'D:\','" + MyDB + "'", C).ExecuteNonQuery();
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("1");
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 08 بهمن 1395 در 20:05 عصر

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    اگر Path شما صحیح باشد اینطوری است :

    string MySP_Attached = @"EXEC sp_attach_db @dbname = N'" + MyDataBase + @"',@filename1 = N'" + MyPathName + @"\dbase.mdf',@filename2 = N'" + MyPathName + @"\dbase_log.ldf'";
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 07 فروردین 1393 در 18:48 عصر

  38. #38

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    پسش رو هم درست کردم باز.
    ولی نشد
    میره تو کتچ

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    درون بلاک اول فقط اولین بار باید برود وباردوم به بعد به catch میرود ولی در catch دوم نباید برود

  40. #40

    نقل قول: backup sqlexpress

    سلام
    هردفعه خطا میده و میره تو کتچ
    کد رو که دیدی دوست من.
    دیگه از چی میتونه باشه؟

صفحه 1 از 10 123 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. Backup And Restore دیتابیس SQLite
    نوشته شده توسط PetekDincos در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1394, 15:51 عصر
  2. Backup and Restore از داخل برنامه
    نوشته شده توسط s.k711 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1392, 18:15 عصر
  3. backup and restor
    نوشته شده توسط ghulam yahya ayobi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 خرداد 1386, 08:05 صبح
  4. Backup AND Restore
    نوشته شده توسط look in future1 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 بهمن 1383, 21:11 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •