صفحه 10 از 10 اولاول ... 8910
نمایش نتایج 361 تا 396 از 396

نام تاپیک: backup and restore گرفتن پشتیبان از دیتابیس و بازگردانی آن

  1. #361
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: دکمه پشتیبان و بازیابی

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    System.IO.File.Copy(Application.StartupPath + "/1", "2");
    وقتی بانک در حالت اجرا باشه کپی کردن به مشکل می خوره

  2. #362
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: دکمه پشتیبان و بازیابی

    نقل قول نوشته شده توسط sohil_ww مشاهده تاپیک
    وقتی بانک در حالت اجرا باشه کپی کردن به مشکل می خوره
    فک نکنم تو داری کپی میگیری .. کات که نمیکنی .. !!!
    من استفاده میکنم مشکلیم پیش نیومده تا حالا ... !!
    تازه هر 100 ثانیه هم میگیره ... بانکمم معمولا در حال استفادست ... !!
    از یه پروسسور بار هم برای نشون دادن پیشرفت کپی استفاده کردم .... که اگه حجم بانک زیاد بود ... کاربر بتونه مقدار پیشرفت عملیاتو ببینه .. !!

  3. #363

    نقل قول: دکمه پشتیبان و بازیابی

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    بچه چرا با کوئری نسخه پشتیبان میگیرید وقتی میتونید خود بانکو کپی کنید ... !!!
    دوست عزیز من برای تهیه نسخه پشتیبان بانکو تو به جا دیگه کپی میکنم و برای رستور کردن بانو جایگزین بانک اصلی میکنم ... !!
    کد کپیو خواستی بگو واسط بزارم ... !!!
    من با اینکار خیلی مخالفم . به نظ من دیتا بیس باید یه جا ثابت باشه و فایلش دستکاری نشه . چرا وقتی میشه بکاپ گرفت م بیایم کل دیتا بیس را از دسترس خارج کنیم ؟ راه حل شما توی شبکه چیه ؟ مثلا هرموقع قصد گرفتن پشتیبان داری کل سیستم از کار بیفته ؟

  4. #364

    نقل قول: دکمه پشتیبان و بازیابی

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    فک نکنم تو داری کپی میگیری .. کات که نمیکنی .. !!!
    من استفاده میکنم مشکلیم پیش نیومده تا حالا ... !!
    تازه هر 100 ثانیه هم میگیره ... بانکمم معمولا در حال استفادست ... !!
    از یه پروسسور بار هم برای نشون دادن پیشرفت کپی استفاده کردم .... که اگه حجم بانک زیاد بود ... کاربر بتونه مقدار پیشرفت عملیاتو ببینه .. !!
    sql 2008 به هیچ عنوان اجازه نمیده وقتی دیتا بیس اتچ شده از روش کپی بشه یا جابه حا بشه . حتما باید دی اتچ بشه که اینم یعنی از کار افتادن کل سیستم .

  5. #365

    نقل قول: دکمه پشتیبان و بازیابی

    نقل قول نوشته شده توسط hraeissi مشاهده تاپیک
    بعد از دادن فایل برای برگرداندن در خط cmd.ExecuteNonQuery();
    متوقف می شود
    خب بگو چه اروری میده من بگم مشکل کجاست .

  6. #366
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: دکمه پشتیبان و بازیابی

    نقل قول نوشته شده توسط pooria_googooli مشاهده تاپیک
    sql 2008 به هیچ عنوان اجازه نمیده وقتی دیتا بیس اتچ شده از روش کپی بشه یا جابه حا بشه . حتما باید دی اتچ بشه که اینم یعنی از کار افتادن کل سیستم .
    کاری که دوستمون میخواد بکنه ایینه که با دکمه نسخه پشتیبان بگیره .... !!!!
    این یعنی این که اگر هم موقع کپی گرفتن اس کیو ال ایراد بگیره ..... تو برنامه دیتا بیس بسته است ... !!!!
    شبکه هم مسئله ایه واس خودش .... !!!!
    ولی این که برنامه بخواد بخوابه رو نمیفهمم یعنی چی ..... واس چی باید برنامه بخوابه .... !!!؟؟؟

  7. #367
    کاربر دائمی آواتار hraeissi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    48
    پست
    698

    نقل قول: دکمه پشتیبان و بازیابی

    نقل قول نوشته شده توسط pooria_googooli مشاهده تاپیک
    خب بگو چه اروری میده من بگم مشکل کجاست .
    ExecuteNonQuery: Connection property has not been initialized.

  8. #368

    نقل قول: دکمه پشتیبان و بازیابی

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    کاری که دوستمون میخواد بکنه ایینه که با دکمه نسخه پشتیبان بگیره .... !!!!
    این یعنی این که اگر هم موقع کپی گرفتن اس کیو ال ایراد بگیره ..... تو برنامه دیتا بیس بسته است ... !!!!
    شبکه هم مسئله ایه واس خودش .... !!!!
    ولی این که برنامه بخواد بخوابه رو نمیفهمم یعنی چی ..... واس چی باید برنامه بخوابه .... !!!؟؟؟
    برنامه الان در حال اجراست . این روندی که شما میگی اگر طی بشه دیتا بیس دی اتچ میشه . تکلیف اون کاربر داخل شبکه که داره اطلاعات رو میبینه چیه ؟ باید صبر کنه تا عملیات کپی تموم شه دیتا بیس اتچ بعد وصل بشه ببینه ؟ این کار اشتباهه .

  9. #369
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: دکمه پشتیبان و بازیابی

    نقل قول نوشته شده توسط pooria_googooli مشاهده تاپیک
    برنامه الان در حال اجراست . این روندی که شما میگی اگر طی بشه دیتا بیس دی اتچ میشه . تکلیف اون کاربر داخل شبکه که داره اطلاعات رو میبینه چیه ؟ باید صبر کنه تا عملیات کپی تموم شه دیتا بیس اتچ بعد وصل بشه ببینه ؟ این کار اشتباهه .
    تا حالا برام این مشکل پیش نیومده بود و بانک بدون هیچ اختلالی در روند برنامه کپی میشد ... و نمیدونستم که اسکیو ال اجازه این کارو نمیده ... !!!
    وقت کنم حتما امتحان میکنم ... !!!
    اگه اینطوری که شما میگی باشه حق با شماست ... !!!
    به هر حال دوست عزیز ممنون از اطلاع رسانیت .... داریم یه پروژه تحت شبکه سنگین شروع میکنیم ... حرف شمارو بررسی میکنم ... اگه درست باشه ... شما باعث شدی که ما یه اشتباه بزرگو نکنیم ... !!
    ممنون

  10. #370

    این کد بازیابی در سی شارپ هستش اما جواب نمی ده دوستان کجاش ایراد داره ؟

    private void Restore(string strfilename)
    {
    // try
    // {
    string command = "ALTER DATABASE LIB3 SET SINGLE_USER WITH ROLLBACK IMMEDIATE " + "USE MASTER" + "RESTORE DATABASE LIB3 FROM DISK='" + strfilename + "'";
    this.Cursor = Cursors.WaitCursor;

    SqlCommand oCommand = null;
    SqlConnection oConnection = null;
    oConnection = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=lib3;Integrated Security=True");
    if (oConnection.State != ConnectionState.Open)
    oConnection.Open();
    oCommand = new SqlCommand(command, oConnection);
    oCommand.ExecuteNonQuery();

    this.Cursor = Cursors.Default;
    MessageBox.Show("بازیابی اطلاعات از نسخه پشتیبان با موفقیت انجام شد");
    // }
    // catch (Exception ex)
    // {
    // MessageBox.Show("error occurd:" + ex.Message);
    // }

  11. #371
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: این کد بازیابی در سی شارپ هستش اما جواب نمی ده دوستان کجاش ایراد داره ؟

    خب چه خطایی داد متن خطا رو بذار

  12. #372

    نقل قول: این کد بازیابی در سی شارپ هستش اما جواب نمی ده دوستان کجاش ایراد داره ؟

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    خب چه خطایی داد متن خطا رو بذار
    Database 'MASTERRESTORE' does not exist. Make sure that the name is entered correctly.

  13. #373
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: این کد بازیابی در سی شارپ هستش اما جواب نمی ده دوستان کجاش ایراد داره ؟

    دوست عزیز میگه دیتابیسی با چنین اسمی وجود نداره سعی کن اسم رو دقیق وارد کنی

  14. #374

    نقل قول: این کد بازیابی در سی شارپ هستش اما جواب نمی ده دوستان کجاش ایراد داره ؟

    اره می دونم ولی اسم دیتا بیسم همینه درسته

  15. #375
    کاربر دائمی آواتار hraeissi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    48
    پست
    698

    نقل قول: دکمه پشتیبان و بازیابی

    مشکل بازیابی رو چکار کنم

  16. #376

    خطا در بازیابی دیتابیس

    سلام از کد زیر برای restore استفاده می کنم
    use master ALTER DATABASE [newdent] SET SINGLE_USER WITH ROLLBACK  IMMEDIATE RESTORE DATABASE [newdent] FROM DISK = '" + filename + "'  ALTER DATABASE [newdent] SET MULTI_USER


    اول خطا نمی داد ولی حالا خطای زیر رو میده
    The backup set holds a backup of a database other than the existing 'newdent' database.
    RESTORE DATABASE is terminating abnormally.
    Changed database context to 'master'.

  17. #377

    يك تابع restore تعريف كردم ولي مشكل داره ميده error 40

     try
    {

    string command = "ALTER DATABASE qq SET SINGLE_USER with ROLLBACK IMMEDIATE " + "use master " + " RESTORE DATABASE qq FROM DISK='" + strFileName + "'";


    this.Cursor = Cursors.WaitCursor;
    SqlCommand oCammand = null;
    SqlConnection oConnection = null;
    oConnection = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=qq;Integrated Security=True");
    if (oConnection.State == ConnectionState.Closed)


    oConnection.Open();
    oCammand = new SqlCommand(command, oConnection);
    oCammand.ExecuteNonQuery();
    this.Cursor = Cursors.Default;

    MessageBox.Show("بازيابي اطلاعات با موفقيت انجام شد");
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("Error Occurd :" + ex.Message);
    }

    ولي اين مشكل را داره error 40 could not open a connection to SqL server

  18. #378
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: يك تابع restore تعريف كردم ولي مشكل داره ميده error 40

    سلام

    کد شما اصلاح شد.

                   try
    {
    string command = @"ALTER DATABASE qq SET SINGLE_USER with ROLLBACK IMMEDIATE"
    + " USE MASTER" +
    " RESTORE DATABASE qq From DISK='" + strFilename + "'with REPLACE";
    this.Cursor = Cursors.WaitCursor;
    SqlConnection oConnection = new SqlConnection();
    SqlCommand oCammand = new SqlCommand();
    oConnection.ConnectionString = "Data Source=.;Initial Catalog=qq;Integrated Security=true";
    if (oConnection.State != ConnectionState.Open)
    oConnection.Open();
    oCammand.Connection = oConnection ;
    oCammand.CommandText = command;
    oCammand.ExecuteNonQuery();
    this.Cursor = Cursors.Default;
    MessageBox.Show("بازيابي اطلاعات با موفقيت انجام شد");
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("Error Occurd :" + ex.Message);
    }
    آخرین ویرایش به وسیله mahdi_7610 : یک شنبه 30 تیر 1392 در 00:37 صبح

  19. #379

    نقل قول: خطا در بازیابی دیتابیس

    از این کد استفاده کنید ببینید بازم error میده؟
    restore database newdent from disk = 'E:\ My folder\BackupFile.Bak'

  20. #380
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: خطا در بازیابی دیتابیس

    سلام من هرچی کد توی این سایت توی سایت code project توی سایت microsoft بود امتحان کردم نشد که نشد


    توی بخش vb گذاشتم
    از دوستان میخوام کمک کنند

  21. #381
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: خطا در بازیابی دیتابیس

    یک نمونه برنامه باشه که حداقل کار رو انجام بده
    حداقل کپیش میکنیم چیکار کنیم
    هرکی یجور دستور رو مینویسه کد رو

  22. #382
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: خطا در بازیابی دیتابیس

    من الان commandtext داخلش اینه :
    " USE Master RESTORE database [E:\test\test\bin\Debug\db.mdf] FROM DISK ='E:\db.BAK' WITH NORECOVERY , MOVE 'db' TO 'E:\test\test\bin\Debug\db.mdf', MOVE 'db_log' TO ' E:\test\test\bin\Debug \db_log.ldf' "



    خطایی که میگیره
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  23. #383

    نقل قول: خطا در بازیابی دیتابیس

    شما الان دیتا بیس newdent را توی سرورت داری ؟ معمولا اگر دستور with repalce را اضافه کنی این مشکل حل میشه . یعنی به این صورت
    use master ALTER DATABASE [newdent] SET SINGLE_USER WITH ROLLBACK  IMMEDIATE RESTORE DATABASE [newdent] FROM DISK = '" + filename + "' WITH REPLACE  ALTER DATABASE [newdent] SET MULTI_USER

  24. #384
    کاربر دائمی آواتار roolinjax
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    جایی که آرامش باشد.
    سن
    35
    پست
    312

    نقل قول: خطا در بازیابی دیتابیس

    سلام امیدوارم این کد به دردتون بخوره
    try
    {
    string strFileName = "Address";
    SqlConnection.ClearAllPools();
    SqlConnection connect= new SqlConnection("Data Source=.\\SQLExpress;Initial Catalog=dbName;Integrated Security=True");
    SqlCommand command;
    command = new SqlCommand("use master", connect);
    command.ExecuteNonQuery();
    command = new SqlCommand(@"restore database Hesabdari1 from disk = '" + strFileName + "' with replace", connect);
    command.ExecuteNonQuery();
    connect.Close();
    }
    catch
    {}

  25. #385

    کپی پایگاه داده sql server express با برنامه نویسی C#‎

    با سلام خدمت تمامی دوستان
    در حال نوشتن یک برنامه بوسیله C#‎ هستم و در برنامه از پایگاه داده Sql server 2008 express استفاده کردم.
    حالا در قسمتی از برنامه احتیاج دارم که به عنوان backup پایگاه داده را به همراه یکسری فایل و فولدر دیگه بریزم توی یک فایل zip و در اینده هم در صورت نیاز انها را به جای اصلی برگردانم یا به اصطلاح restore کنم و می خوام که اینکار رو بوسیله کد نویسی انجام بدم. متاسفانه هر چقدر که سرچ کردم نتوانستم راهی برای انجام اینکار پیدا کنیم که هم موقع backup و هم موقع restore به کار بیاد. بعضی از روش ها هنگام به اصطلاح backup گیری ارور می داد و برخی هم موقع restore کردن. متشکر می شوم اگه کسی بتونه کمک کنه. البته باید اینو بگم که کلا اطلاعاتم در مورد برنامه نویسی و پایگاه داده خیلی کم هست و متشکر می شوم که جواب دوستان به زبان ساده و در صورت امکان همراه با کدهای لازم باشه , هم در مورد backup و هم در مورد restore.
    پیشاپیش متشکرم.

  26. #386
    کاربر تازه وارد آواتار mymina
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    81

    نقل قول: کپی پایگاه داده sql server express با برنامه نویسی C#‎

    شما به راحتی می توانید با استفاده از کلاس زیر عملیات backup , restore را انجام دهید.


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using Microsoft.SqlServer.Management.Smo;
    using Microsoft.SqlServer.Management.Common;
    using System.IO;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.Diagnostics;
    using System.Windows.Forms;

    namespace PreservationProje
    {
    class Back_Restore : IDisposable
    {
    //نحوه پشتیبان گیری و باز خوانی از اطلاعات پایگاه داده

    private string BackUpConString = @"Data source=.;initial catalog=PreservatioData;integrated security=True;multipleactiveresultsets=True";//Connection String baraye Dastyabi be Data base Asli
    private string ReStoreConString = "Data Source=.;Initial Catalog=master;Integrated Security=True";//Connection String baraye dastresi be data base Master


    //------------------------------------------------------------

    public void Dispose()
    {
    GC.SuppressFinalize(this);
    }



    //-------------------------------------------------------------
    public void ReStorMyDB()
    {
    if (MessageBox.Show("همه داده های دیتابیس ممکن است تغییر نماید!!! \n yesاگر مطمئن هستید انتخاب نمایید ", "باز خوانی دیتابیس", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes)
    {

    SqlConnection.ClearAllPools();
    using (SqlConnection con = new SqlConnection(ReStoreConString))
    {
    ServerConnection srvConn = new ServerConnection(con);
    Server srvr = new Server(srvConn);

    if (srvr != null)
    {
    try
    {

    Restore rstDatabase = new Restore();
    rstDatabase.Action = RestoreActionType.Database;
    rstDatabase.Database = "PreservatioData";//Bayad ham nam ba Data base barname tanzim shavad
    OpenFileDialog opfd = new OpenFileDialog();
    opfd.Filter = "BackUp File|*.araDB";
    if (opfd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {


    BackupDeviceItem bkpDevice = new BackupDeviceItem(opfd.FileName, DeviceType.File);

    rstDatabase.Devices.Add(bkpDevice);
    rstDatabase.ReplaceDatabase = true;
    rstDatabase.SqlRestore(srvr);
    MessageBox.Show("بازخوانی اطلاعات با موفقیت انجام شد", "Server", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }
    }
    catch (Exception e)
    {
    MessageBox.Show("ERROR: An error ocurred while restoring the database", "Application Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    }
    }

    }
    }

    public void BackUpMyDB()
    {
    using (SqlConnection con = new SqlConnection(BackUpConString))
    {
    ServerConnection srvConn = new ServerConnection(con);
    Server srvr = new Server(srvConn);

    if (srvr != null)
    {
    try
    {


    Backup bkpDatabase = new Backup();
    bkpDatabase.Action = BackupActionType.Database;
    bkpDatabase.Database = "PreservatioData";//Bayad ham nam ba Data base barname tanzim shavad
    SaveFileDialog sfd = new SaveFileDialog();
    sfd.Filter = "BackUp File|*.araDB";
    sfd.FileName = "BackUp_" + (DateTime.Now.ToShortDateString().Replace('/', '.'));
    if (sfd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    BackupDeviceItem bkpDevice = new BackupDeviceItem(sfd.FileName, DeviceType.File);
    bkpDatabase.Devices.Add(bkpDevice);
    bkpDatabase.SqlBackup(srvr);
    MessageBox.Show("پشتیبان گیری از اطلاعات با موفقیت انجام شد", "Server", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }
    }
    catch (Exception e) { MessageBox.Show(e.ToString()); }
    }
    }
    }



    }

    }



    و در صفحه فرم در تابعی که می خواهید با فراخوانی آن عملیات back up انجام شود دستور زیر را قرار دهید


    private void Backuptool_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    using (var back = new ClassBack_Restore())
    { back.BackUpMyDB(); }
    }

  27. #387
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: دانلود کد بکاپ و ریستور از پایگاه داده SQL به زبان سی شارپ

    بک آپ و ریستور
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  28. #388

    restore کردن sql در سی شارپ

    این پروسیجر دارم با این کد ها ولی خطا میده ....... لطفا کمک کنید
    ALTER PROCEDURE [dbo].[RestoreProc] @Path varchar(250)
    AS
    BEGIN
    RESTORE DATABASE University
    FROM DISK = @Path
    WITH
    FILE = 1,
    NOUNLOAD,
    REPLACE,
    STATS = 10
    END



    اینم کد برنامه
    string ConnectionString = "Server=(LOCAL);Database=University;Trusted_Connec tion=True;";
    SqlConnection Connection = new SqlConnection(ConnectionString);
    SqlCommand Command = new SqlCommand("RestoreProc", Connection);
    Command.CommandType = CommandType.StoredProcedure;

    Command.Parameters.Add("@Path", SqlDbType.VarChar).Value = TBAddress.Text;
    SqlConnection.ClearAllPools();
    Connection.Open();

    Command.ExecuteNonQuery();
    Connection.Close
    ();

    این خطا رو میده
    RESTORE cannot process database 'University' because it is in use by this session. It is recommended that the master database be used when performing this operation.
    RESTORE DATABASE is terminating abnormally.

  29. #389
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: restore کردن sql در سی شارپ

    شما باید اوب ارتباط با دیتابیس رو قطع کنین بعد عمل restore را انجام بدین
    ALTER DATABASE University SET OFFLINE with ROLLBACK IMMEDIATE 
    RESTORE DATABASE University
    FROM DISK = @Path
    WITH
    FILE = 1,
    NOUNLOAD,
    REPLACE,
    STATS = 10

  30. #390
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: restore کردن sql در سی شارپ

    database be used when performing this operation.
    RESTORE DATABASE is terminating abnormally.
    این خطا مربوط به اینه که بانکتون در sql server خوده ویزال بازه اون رو dtache کنید درست میشه

  31. #391

    نقل قول: restore کردن sql در سی شارپ

    از پروسیجر شما استفاده کردم ولی اول کار db رو off میکنه و میگه امکان دسرسی وجود نداره

  32. #392
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: restore کردن sql در سی شارپ

    سلام.
    بعد از ری استور کردن بایستی دیتابیس آفلاین شده رو دوباره فعال کرد تا بشه از اون استفاده کرد.
    استورد پروسیجر زیر رو استفاده کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه. اگر خطایی رخ داد متن خطا رو بذارید.
    منظور از pathfile@ همون مسیر ذخیره شدن فایل پشتیبان هست که از سمت برنامه برای sp فرستاده میشه.
    create proc MyRestore
    @pathfile nvarchar(400)
    as
    ALTER DATABASE DBAzmoon SET OFFLINE WITH ROLLBACK IMMEDIATE
    RESTORE DATABASE DBAzmoon FROM DISK = @pathfile WITH REPLACE
    ALTER DATABASE DBAzmoon SET ONLINE
    GO

  33. #393
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    لرستان
    پست
    19

    نقل قول: مشکل در بکاپ و ریستور

    نقل قول نوشته شده توسط gerdioz مشاهده تاپیک
    backup
    "BACKUP DATABASE Clup TO DISK='" + path + "' WITH NOFORMAT, NOINIT, SKIP, NOREWIND, NOUNLOAD, STATS = 10"
    restore
    @"use master" + (char)13 + @"restore database [clup] from disk =N'" + path + "' with file=1,replace,stats=10"
    path همون مسیر
    داداش دمت گرم این کد مشکل من رو حل کرد

  34. #394

    Thumbs up

    گرفتن پشتیبان از پایگاه داده ی SQL با #C


    saveFileDialog1.DefaultExt = "BAK";
    saveFileDialog1.FileName = "BackupFile";
    saveFileDialog1.Filter = @"SQL Backup files (*.BAK) |*.BAK|All files(*.*) |*.*";
    saveFileDialog1.FilterIndex = 1;
    saveFileDialog1.OverwritePrompt = true;
    saveFileDialog1.Title = "Backup SQL File";

    if (saveFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    try
    {
    objCommand = new SqlCommand("BACKUP DATABASE [databaseName] TO DISK='" + saveFileDialog1.FileName + "'", objconnectin());
    objCommand.ExecuteNonQuery();
    MessageBox.Show(" تهيه نسخه پشتيبان از اطلاعات با موفقيت انجام شد ");
    }
    catch (Exception ex) { MessageBox.Show("Error Occurd :" + ex.Message); }
    }


    بازیابی پشتیبان از پایگاه داده ی SQL با #C


    OpenFileDialog open = new OpenFileDialog();
    open.Filter = "Backup SQL File (*.bak)|*.bak|All Files (*.*)|*.*";
    open.ShowDialog();
    if (open.FileName != "")
    {
    try
    {
    objCommand = new SqlCommand("alter database BimeDB set OFFLINE with ROLLBACK IMMEDIATE RESTORE DATABASE BimeDB FROM DISK = '" + open.FileName + "' WITH REPLACE", SC1.SqlConnection());
    objCommand.ExecuteNonQuery();
    MessageBox.Show(" بازیابی اطلاعات با موفقیت انجام شد ");
    }
    catch (Exception ex) { MessageBox.Show("Error Occurd :" + ex.Message); }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 07 فروردین 1393 در 19:08 عصر

  35. #395

    نقل قول: backup and restore گرفتن پشتیبان از دیتابیس و بازگردانی آن

    با سلام خدمت دوستان من یه سوال اساسی دارم
    تمام کدهارو من امتحان کردم و جواب نگرفتم(smo , ... ,.....)
    من بانکمو با خود ویژوال استودیو ایجاد کردم و sqlserver نصب نیست. تمام برنامم درست کار میکنه storedprosedure ویو و تیبلو همه چی ولی این درست نمیشه میخواستم ببینم حتما باید sqlserver نصب بشه که بتونم بک آپ بگیرم؟

    objCommand = new SqlCommand("alter database BimeDB set OFFLINE with ROLLBACK IMMEDIATE RESTORE DATABASE BimeDB FROM DISK = '" + open.FileName + "' WITH REPLACE", SC1.SqlConnection());

    از این دستور استفاده کردم کل بانم بهم ریخت
    آخرین ویرایش به وسیله sasan9 : چهارشنبه 20 فروردین 1393 در 17:45 عصر

  36. #396

    نقل قول: backup and restore گرفتن پشتیبان از دیتابیس و بازگردانی آن

    مشکلم برای بک آپ حل شد تمامی کدهای بک اپ درست کار میکنن باید به این نکته توجه کرد که با اسم پایگاه داده باید مسیرشم داد حالا هرجایی که باشه
    ولی بانکم از دسترس خارج شده نمیدونم چکار کنم کسی نمیتونه کمک کنه؟ یه بک آپ ازش دارم
    آخرین ویرایش به وسیله sasan9 : چهارشنبه 20 فروردین 1393 در 17:47 عصر

صفحه 10 از 10 اولاول ... 8910

تاپیک های مشابه

  1. Backup And Restore دیتابیس SQLite
    نوشته شده توسط PetekDincos در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1394, 14:51 عصر
  2. Backup and Restore از داخل برنامه
    نوشته شده توسط s.k711 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1392, 17:15 عصر
  3. backup and restor
    نوشته شده توسط ghulam yahya ayobi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 خرداد 1386, 07:05 صبح
  4. Backup AND Restore
    نوشته شده توسط look in future1 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 بهمن 1383, 21:11 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •