نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ایجاد ویزارد با #C

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94

    ایجاد ویزارد با #C

    سلام به دوستان
    کسی میدونه چطوری میتونم با #VisualC ویزارد درست کنم ؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار small_programmer
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    81
    خوب فرم ها را پشت سر هم نشون بده و فرم قبلی را ببند (دم دست ترین روش) و اطلاعات رو در یک متغیر سطح بالاتر(یا public static) ذخیره کن.
    :موفق:

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94
    برای اینکار غیر از روش فوق روش دیگه ای مثل کنترل خاص یا کلاس خاصی وجود نداره ؟ ( مانند CPropertyPage , CPropertySheet در ++Visual C )

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94
    سلام به همه.
    من خودم رفتم یه خورده گشتم و یه کنترل خوب پیدا کردم.
    یه کامپوننت جادوئی که هم ویزارد داره هم Dockable window داره و هم منویی که من نتونستم استفاده کنم.
    آدرسشم براتون میزارم که اگه کسی خواست ازش استفاده کنه از اینجا دانلود کنه


    http://www.dotnetmagic.com/downloads...Install174.msi

  5. #5
    من از چند تا GroupBox که روی یک فرم یکی یکی Visible و بعد Dock.Fill میشن استفاده میکنم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    برای هر صفحه از ویزارد یک usercontrol تعریف کن که فقط یه متد رو بخواهی فراخوانی کنی :wise1:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •