نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در لود چند عکس از دیتابیس

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار silverman_200
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Freeland
    پست
    39

    مشکل در لود چند عکس از دیتابیس

    سلام دوستان من یه table دارم که 1کلید داره و هر رکورد 5تا فیلد عکس میخواستم اونها رو تو picturebox یه فرم به شکل جداگانه نشون بدم بدون توجه به اینکه کاربر در هر رکورد چند تا عکس ذخیره کرده وقتی بخوام به صورت معمولی این کار رو انجام بدم اگه یکی از فیلدها خالی باشه برنامه Error میده از دوستان کسی میتونه کمک کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: مشکل در لود چند عکس از دیتابیس

    خوب وقتی SELECT زدید مقدار های SqlCommand اندیس فیلدها رو چک کنید اگه 0 نبود عملیات رو انجام بدین

  3. #3

    نقل قول: مشکل در لود چند عکس از دیتابیس

    از یه همچین چیزی باید استفاده کنی




    public struct personel
    {

    public string id, name,address;
    public Image photo;
    }




    public personel getpersonInfo(int id)
    {
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("select * from person where id=@id", cn);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@id", id);
    SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader();
    personel info = new personel();
    if (dr.Read())
    {
    info.id = dr["id"].ToString();
    info.name = dr["name"].ToString();
    info.address = dr["address"].ToString();
    if (dr["photo"].Equals(System.DBNull.Value))
    info.photo = null;
    else
    {
    byte[] arrPic = (byte[])(dr["photo"]);
    MemoryStream ms = new MemoryStream(arrPic);
    info.photo = Image.FromStream(ms);
    }
    }
    return info;
    }




    بعد هم میتونی با کمک کد زیر


    personel info = getpersonInfo(Int32.Parse(textBoxid.Text));
    if (info.id == textBoxid.Text)
    {
    textBoxname.Text = info.name;
    textBoxaddress.Text = info.address;
    pictureBox1.Image = info.photo;




    اونو نمایش بدی و دیگه به ارور نخوری
    منظور از cn هم که همون کانکشن استرینگه دیگه
    امیدوارم مشکلت حل بشه
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •