نمایش نتایج 1 تا 32 از 32

نام تاپیک: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

  1. #1

    کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    سلام

    از کجا باید کامپوننت های گرافیکی برای فرم و کنترلهای آن گیر بیارم ؟

    نحوه استفاده ازشون چطوریه ؟

    ببینید میخوام شکل و استایل کنترلها رو عوض کنم . و فعلأ قصد استفاده از WPF رو ندارم .

    راهنمایی کنید لطفأ .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    توی گوگل سرچ کن ریخته فقط باید بدونی که برای چی میخای

  3. #3

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    سلام دوست عزیز
    می تونی از برنامه Skin Crafter استفاده کنی من خودم تو برنامه هام ازش استفاده کردم
    خیلی عالیه
    اینم لینک دانلودش
    www.skincrafter.com/download

  4. #4

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    سلام

    برای فرم - تب - Button - بیشتر چیزا .

    نحوه کار این نرم افزار چیه ؟

  5. #5

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    نحوه ی استفاده ش که خیلی راحته
    تو سایتش قسمت User Manual بخون نحوه ی استفاده شو کامل تو محیط دات نت توضیح داده

    با این برنامه می تونی دقیقا استایل فرم و کنترلهای روی فرم رو به حالت ویستا یا نمونه های دیگش ست کنی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alihassanabadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    372

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    سلام
    میتونی از این dll برای دکمه ها استفاده کنی
    یادم نمیاد از کجا دانلودش کردم به هر حال
    من با این روش ازش استفاده کردم


    Glass.GlassButton jj;
    jj = new Glass.GlassButton();
    jj.Text = "click me";
    jj.Click += newEventHandler(jj_Click);
    jj.MouseHover += newEventHandler(jj_MouseHover);
    jj.Location = newPoint(10, 200);
    jj.Font = newFont(jj.Font, FontStyle.Bold | FontStyle.Italic);
    jj.Width = 400;

    this.Controls.Add(jj);

    یادت باشه به رفرنس هات اضافش کنی
    با تشکر.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    میتونی از کامپوننتهای آماده مثل DevComponent , Janus , .... استفاده کنید. برای دانلودشون میتونید آخرین ورژن هاشون رو از سایتشون دانلود کنید و ک ر ک همه اونها هم توی اینترنت زیاده به راحتی میتونید پیدا کنید!
    اینجا فعالیت وارز ممنوعه وگر نه براتون میفرستادم.

  8. #8

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    DLL برنامه رو تو پروژه ت Add کن
    Project>Add Refrence
    بعد تو فرم لود اسکین مورد نظرتو فراخوانی کن
    به این شکل :

    skinCrafter1.SkinFile=
    "|Data Directory|Primus_Pilus_ST.skf";


  9. #9

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    سلام

    از همه دوستان ممنونم . ولی دوستان من مبتدی هستم یکم آروم تر !!!

    برای همه کنترلها باید یک کامپوننت Add کرد ؟

    به جز نرم افزار SkinCrafter میشه خود آدم با پارامترها و اشکال دلخواه کنترلی درست کنه ؟

    مثلا من میخوام یه Form مثل زیر در داخل فرم اصلی ام داشته باشم : ( البته سمت چپی که شیشه ای است )



    یا یک Data Grid به شکل زیر داشته باشم :



    این واقعأ عالیه .

    من میخوام دقیقأ هینارو توی برنامه ام درست کرده و استفاده کنم . البته فقط این دو کنترل نیست .

    راستی دوستان کسی کتابی در این زمینه داره ؟ چون مبتدی هستم .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار navidiran
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    242

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    چه ابزار جالبی. اول راهنمایی کن اینا رو از کجا پیدا کردی؟
    منم مشتاق شدم این ابزار را داشته باشم.

  11. #11

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    با همون Skin Crafter هم می تونی اینکارو انجام بدی فقط کافی کل اسکین اسکین هاشو دانلود کنی و از استفاده کنی
    البته اگه بحث سر این باشه که یه چیز تو اون مایه ها باشه که دوستمون نشون دادن میشه با استفاده از WPF خوبتر از ایناشم طراحی کرد

  12. #12

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    با سلام
    دوست عزیز میتوانی از کامپوننتهای DevExpress or Telerik استفاده کنی، که واقعا خیلی باحال هستند.
    http://www.telerik.com/
    http://www.devexpress.com/
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip 11.zip‏ (440.4 کیلوبایت, 329 دیدار)

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایران
    سن
    38
    پست
    467

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    نقل قول نوشته شده توسط softkadeh مشاهده تاپیک
    یا یک Data Grid به شکل زیر داشته باشم :



    این واقعأ عالیه .

    من میخوام دقیقأ هینارو توی برنامه ام درست کرده و استفاده کنم . البته فقط این دو کنترل نیست .

    راستی دوستان کسی کتابی در این زمینه داره ؟ چون مبتدی هستم .

    دیتا گرید فوق که یک دیتا گرید معولیه فقط در محیط ویستا یا سون اجرا شده ، فقط یکم ترو تمیزش کردند . و استایلشو با کد ها و امکانات خود دیتا گرید(مثلا رنگ جدول بندی رو همرنگ ضمینه کردند) قشنگ تر کردند
    اون شکلی رو هم که می بینید رو دیتا گرید با کلیک روی ردیف باز شده یه فرم می باشد که ترنسپارنت شده است ولی برنامه نویس گرافیست هم بوده و فرمشو خیلی قشنگ دکور داده و رنگ آمیزی کرده
    با کمی ابتکار و حوصله شما هم می تونید همچین فرمی رو درست کنید ولی خب برا کنترلهایی مثل دکمه ها و با خود فرم ها استایل های خوبی هست که دوستان بالا بیشتر و بهتر توضیخ دادند

  14. #14

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    نقل قول نوشته شده توسط محمد علی طوفانی مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوست عزیز میتوانی از کامپوننتهای DevExpress or Telerik استفاده کنی، که واقعا خیلی باحال هستند.
    http://www.telerik.com/
    http://www.devexpress.com/
    سلام

    میشه بگید از کجا آوردید ؟ آخه فروشیه .

    کسی داره از اینا ؟

    اگه کسی از این مجموعه ها داره من خریدارم . واسم بفرسته . خیلی قشنگ بود .

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    تو امضا من میتوانی یه چیزایی پیدا کنی

  16. #16

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    من یه همچین چیزی رو تونستم طراحی کنم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  17. #17

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    نقل قول نوشته شده توسط kia1349 مشاهده تاپیک
    من یه همچین چیزی رو تونستم طراحی کنم
    سلام

    با چی طراحی کردین ؟

  18. #18

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    نقل قول نوشته شده توسط danial82 مشاهده تاپیک
    تو امضا من میتوانی یه چیزایی پیدا کنی
    سلامتوی وبلاگ شما رفتم . خوبه ولی بعضی از عکس ها لود نمیشه . بعضی ازسایتها هم کلأ دان شدن .

  19. #19

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    من چند تا shape گذاشتم روی صفحه
    پشت زمینه رو هم به رنگ قرمز در آوردم
    بعد backgroundimage رو گذاشتم روی یه عکس که فقط یه پشت زمینه قرمز رنگه
    بعدش هم trancparencykey رو گذاشتم روی رنگ قرمز
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  20. #20

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    اینم dll ساخت shape
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  21. #21

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    سلام

    ممنون .

    دوستان کسی DevEx رو سریالو داره ؟ Dl کردم Trial هست . سریال یا کرک میخوام . کسی داره ؟

  22. #22

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    گذاشتن کرک نرم افزارهای ایرانی و خارجی طبق قوانین این سایت ممنوعه
    یا سرچ کنید یا ایمیلتون رو ====به صورت پیام خصوصی ==== بفرستید

  23. #23

    Smile نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    نقل قول نوشته شده توسط سیروان مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    می تونی از برنامه Skin Crafter استفاده کنی من خودم تو برنامه هام ازش استفاده کردم
    خیلی عالیه
    اینم لینک دانلودش
    www.skincrafter.com/download

    سلام
    دوست عزیز وقتی skin ساختیم چطور ازش استفاده کنیم؟
    آیا میشه به dll تبدیلش کرد؟

    متشکرم

  24. #24

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    نقل قول نوشته شده توسط misoft.ir مشاهده تاپیک
    گذاشتن کرک نرم افزارهای ایرانی و خارجی طبق قوانین این سایت ممنوعه
    یا سرچ کنید یا ایمیلتون رو ====به صورت پیام خصوصی ==== بفرستید
    سلام

    pm کردم .

  25. #25
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    پست
    1

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    نقل قول نوشته شده توسط سیروان مشاهده تاپیک
    DLL برنامه رو تو پروژه ت Add کن
    Project>Add Refrence
    بعد تو فرم لود اسکین مورد نظرتو فراخوانی کن
    به این شکل :
    دوست گرامي من دانلود كردم ولي نمي دونم چطوري استفاده كنم
    فايل dll رو هم وقتي اد مي كنم خطا مي گيره مي شه كمك كنيد

  26. #26

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    یه برنامه توی بخش open source گذاشتم که با ترکیب یکی دوتا کامپوننت تونستم اون تصویری که دوستان توی صفحه قبلی مشتاقش بودن رو درست کنم
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  27. #27

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    ببخشيد دوستان
    كسي مي تونه لينك دانلود wpf رو برام بزاره البته اگه طرز كارش رو هم بگيد ممنون ميشم

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار ji ming u
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    پس کوچه های شهر
    پست
    316

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    سلام
    ميخاستم بدونم چه طوري ميشه يه ايكون را توي يك فرم جابجا كرد مثل ايكون ههاي دسكتاپ جابجا كرد

  29. #29
    کاربر جدید آواتار eastprogrammer
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    استان خراسان جنوبی - بیرجند
    پست
    9

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    بهترین کامپوننت هایی که می تونن به شما کمک کنن
    component art یا telerik و یا devexpress هستند که می تونی اونا رو دانلود کنی.
    اینا یک installer دارن و به راحتی نصب می شن. بعد از اون به صورت گروه بندی شده در لیست کامپوننت های visual studio اضافه می شن و می تونی ازشون استفاده کنی.
    با نصب هر کدوم کلی sample هم نصب می شه که خیلی به دردت می خوره.
    اگه خواستی ایمیل بزن برات آخرین ورژن هاشو بفرستم.
    eastprogramer@gmail.com

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    هستیم همین دور و برا
    پست
    120

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    سلام...میشه برای منم بفرستی لطفاً؟؟؟

    ممنون

    bghad1@gmail.com

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار behnam25214
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    @-<-<
    پست
    338

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    آیا این کامپوننت ها کرک هم دارند؟

  32. #32
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    46

    نقل قول: کامپوننت های گرافیکی برای کنترل ها

    نقل قول نوشته شده توسط eastprogrammer مشاهده تاپیک
    بهترین کامپوننت هایی که می تونن به شما کمک کنن
    component art یا telerik و یا devexpress هستند که می تونی اونا رو دانلود کنی.
    اینا یک installer دارن و به راحتی نصب می شن. بعد از اون به صورت گروه بندی شده در لیست کامپوننت های visual studio اضافه می شن و می تونی ازشون استفاده کنی.
    با نصب هر کدوم کلی sample هم نصب می شه که خیلی به دردت می خوره.
    اگه خواستی ایمیل بزن برات آخرین ورژن هاشو بفرستم.
    eastprogramer@gmail.com


    s_fateme_g@yahoo.com. mishe vase manam befrestid lotfan?

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •