نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تصوير زمينه فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alinaghiha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تاکستان
    سن
    39
    پست
    351

    تصوير زمينه فرم

    ميخواستم آرم شركت رو روي تصوير زمينه فرم بندازم
    البته كاربر بتونه تصوير زمينه رو عوض كنه اما آرم همچنان باشه
    picture box , lable جواب ندادند
    لطفا راهنمايي كنيد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار far9090
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    259

    نقل قول: تصوير زمينه فرم

    سلام . می تونی از Graphic برای چاپ عکست رو فرم استفاده کنی . ببین این می تونه کمکت کنه .
    Graphics g = this.CreateGraphics();
    Image img = Image.FromFile("Address");
    Point p = new Point(10,10);
    g.DrawImage(img,p);

    برای Draw کردن Overload های زیادی رو داری که می تونی ازشون استفاده کنی .
    برای CreateGraphics هم می تونی از کنترل های دیگه استفاده کنی . امیدوارم بتونه کمکت کنه . موفق باشید .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alinaghiha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تاکستان
    سن
    39
    پست
    351

    نقل قول: تصوير زمينه فرم

    خيلي ممنون دستت درد نكنه كد رو بايد در رويداد Paint مي نوشتم
    دوست عزيز اگه بخوام تصويرم بصورت 3d باشه يه كم شكيل تر از اين چه راهي پيشنهاد مي كنيد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alinaghiha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تاکستان
    سن
    39
    پست
    351

    نقل قول: تصوير زمينه فرم

    شرمنده اساتيد حالا اگه بخوام متني رو در پايين فرم كلمه به كلمه بنويسم چي؟
    لطفا راهنمايي بفرمائيد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •