نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در ساخت عکس با php

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mst_ab
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    119

    مشکل در ساخت عکس با php

    سلام ، به یه مشکل خنده دار برخورد کردم ، هر کار می کنم نمی تونم درستش کنم ، اگر کسی می تونه کمک کنه :


    <?php
    $my_img = imagecreate( 200, 80 );
    $background = imagecolorallocate( $my_img, 0, 0, 255 );
    $text_colour = imagecolorallocate( $my_img, 255, 255, 0 );
    $line_colour = imagecolorallocate( $my_img, 128, 255, 0 );
    imagestring( $my_img, 4, 30, 25, "thesitewizard.com",
    $text_colour );
    imagesetthickness ( $my_img, 5 );
    imageline( $my_img, 30, 45, 165, 45, $line_colour );

    header( "Content-type: image/png" );
    imagepng( $my_img );
    imagecolordeallocate( $line_color );
    imagecolordeallocate( $text_color );
    imagecolordeallocate( $background );
    imagedestroy( $my_img );
    ?>


    خیلی قسمت های کد رو حذف کردم ، ولی بازم موقع اجرا میگه :
    the image فلان cannot be displayed because it contains error
    یه کد ساده ساخت یه عکس 1×1 رو هم اجرا کردم ، مشکل ایجاد میشه
    نمی دونم قبلا کپتچا درست می کردم ، مشکلی پیش نمی یومد ، الان مشکل دار شدم ! یکی به داد برسه!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mst_ab
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    119

    نقل قول: مشکل در ساخت عکس با php

    نه درست نشد ، یه چیز خیلی عجیب!!!!!!!!! دو تا فایل دارم که محتواشون یکی هست:

    <?php
    $img = imagecreate(70,35);
    imagecolorallocate($img,170,225,250);
    header('Content-Type:image/png');
    imagepng($img);
    imagedestroy($img);
    ?>


    بازم تأکید می کنم ، محتواشون دقیقاً همین کد هایی هستن که براتون گذاشتم ، یکی تولید میکنه یکی ارور میده! آخه مگه میشه!!!!!!!!

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ساخت عکس با php

    نقل قول نوشته شده توسط mst_ab مشاهده تاپیک
    نه درست نشد ، یه چیز خیلی عجیب!!!!!!!!! دو تا فایل دارم که محتواشون یکی هست:

    <?php
    $img = imagecreate(70,35);
    imagecolorallocate($img,170,225,250);
    header('Content-Type:image/png');
    imagepng($img);
    imagedestroy($img);
    ?>
    بازم تأکید می کنم ، محتواشون دقیقاً همین کد هایی هستن که براتون گذاشتم ، یکی تولید میکنه یکی ارور میده! آخه مگه میشه!!!!!!!!
    یه نگاه به حجمشون بنداز ببین واقعا یکیه؟
    من تو یکی از پروژه هام به این مشکل برخورد کرده بودم!
    خیلی جالب بود اون فایله کارنمی کرد ولی ازش کپی می گرفتی کپیاش کار می کرد و حجمشونم یکی نبود!!!!
    اون روزا بود که برقا می رفت منم وسط کار بودم که برقمون زودتر از موعد رفت و من غافل گیر شدم! اون فایله هم پاک نمی شد و هم errorهای الکی می داد!!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mst_ab
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    119

    نقل قول: مشکل در ساخت عکس با php

    نیمچه space معروف
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mst_ab
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    119

    نقل قول: مشکل در ساخت عکس با php

    نقل قول نوشته شده توسط s_salavati2002 مشاهده تاپیک
    یه نگاه به حجمشون بنداز ببین واقعا یکیه؟
    من تو یکی از پروژه هام به این مشکل برخورد کرده بودم!
    خیلی جالب بود اون فایله کارنمی کرد ولی ازش کپی می گرفتی کپیاش کار می کرد و حجمشونم یکی نبود!!!!
    اون روزا بود که برقا می رفت منم وسط کار بودم که برقمون زودتر از موعد رفت و من غافل گیر شدم! اون فایله هم پاک نمی شد و هم errorهای الکی می داد!!!
    نه حجمشون یه خورده ( به اندازه ی 2-3 بایت) با هم فرق داره

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ساخت عکس با php

    دوست عزیز
    پیغام خطاتون رو بذارید.
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mst_ab
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    119

    نقل قول: مشکل در ساخت عکس با php

    قبلاً گذاشته بودم ، دوباره میذارم ، پیغام معروف خطای عکس :

    the image فلان cannot be displayed because it contains error

  8. #8

    نقل قول: مشکل در ساخت عکس با php

    با چه ادیتوری کار کردی؟ با نوت پد که بازشون نکردی؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mst_ab
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    119

    نقل قول: مشکل در ساخت عکس با php

    نقل قول نوشته شده توسط phoenixhunter مشاهده تاپیک
    با چه ادیتوری کار کردی؟ با نوت پد که بازشون نکردی؟
    شرمنده تمامی دوستان ، مشکل پیدا شد!
    خیلی حواسم پرت شده
    یادم رفته بود این چند تا کاراکتر اول فایل که مزاحمن ( که موقع sesion start هم گیر میده) رو پاک کنم ! یه 20 نفر آدم رو معطل خودم کردم! شرمنده ، مشکل برطرف شد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •