نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: شمارش تعداد ركوردهاي يك فيلد با شرط خاص در اكسس

  1. #1

    شمارش تعداد ركوردهاي يك فيلد با شرط خاص در اكسس

    سلام
    من فيلدي دارم از نوع Text كه داراي اطلاعات مختلفي است. مي خواهم تعداد ركوردهايي كه داراي مقداري خاص است را نمايش دهم.
    براي مثال، اگر اطلاعات فيلد City برابر شهرهاي "تهران" ، "اصفهان" و "شيراز" است، در گزارش يا Report، تعداد ركوردهايي كه مقدار فيلد City برابر "تهران" است را نمايش دهد.
    در Report Footer از فرمان
    ("تهران"=[Count ([City=
    استفاده كردم اما تعداد كل ركوردهاي City را نمايش مي دهد نه تعداد "تهران" هاي آن را.

    درضمن، چرا وقتي فرمولي را در قسمت page Footer مي نويسم، Error مي دهد و قبول نمي كند؟

    لطفا مرا راهنمايي نماييد.
    با تشكر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    نقل قول: شمارش تعداد ركوردهاي يك فيلد با شرط خاص در اكسس

    سلام
    شما می توانید از فرمان Dcount استفاده کنید
    ساختار :
    DCount(expr, domain, [criteria])


    مثال :

    =DCount("[OrderID]", "Orders", "[ShipRegion] = 'CA'")
    intX = DCount("*", "Orders")
    intW = DCount("[ShipName]", "Orders")
    intX = DCount("[ShipRegion]", "Orders")
    intY = DCount("[ShipName] + [ShipRegion]", "Orders")
    intZ = DCount("[ShipName] & [ShipRegion]", "Orders")


    Dim numCount As Integer
    numCount = Dcount("City", "Table1", "City='" & Me.Combo1 & "'")
    MsgBox numCount
    آخرین ویرایش به وسیله smderfan : شنبه 21 آذر 1388 در 13:56 عصر

  3. #3

    نقل قول: شمارش تعداد ركوردهاي يك فيلد با شرط خاص در اكسس

    smderfan محترم

    ممنونم از پاسختون. امكان داره توضيح بيشتر بدين؟ يا فايلي رو ضميمه كنين؟ بر اساس اين فرمول انجام دادم اما Syntax Error مي ده و فرمول رو قبول نمي كنه.

    تشكر فراوان از شما

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    نقل قول: شمارش تعداد ركوردهاي يك فيلد با شرط خاص در اكسس

    سلام این نمونه رو ببینید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: شمارش تعداد ركوردهاي يك فيلد با شرط خاص در اكسس

    درود و ارادت خدمت شما بزرگواران و ايام به كام
    يه table تو اكسس دارم كه شامل esm و چهار فيلد جداگانه براي نمرات دروس riyazi، oloom، arabi و ghoran هست و شامل 50 ركورد.
    براي نمونه نمرات دانش آموزان در درس arabi رو قرار دادم. به فرض نمره يكي از دانش آموزان 15 شده. حالا چطوري مي تونم دستوري بنويسم و يا از تابعي استفاده كنم كه نشون بده چند نفر نمره شون از نمره اين دانش آموز بيشتر و يا چند نفر نمره شون از اين دانش آموز كمتر شده. (حالت كلي دستور رو مي خوام). محبت بفرماييد و منو راهنمايي كنيد. سپاس از شما

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    797

    نقل قول: شمارش تعداد ركوردهاي يك فيلد با شرط خاص در اكسس

    نقل قول نوشته شده توسط nia491 مشاهده تاپیک
    درود و ارادت خدمت شما بزرگواران و ايام به كام
    يه table تو اكسس دارم كه شامل esm و چهار فيلد جداگانه براي نمرات دروس riyazi، oloom، arabi و ghoran هست و شامل 50 ركورد.
    براي نمونه نمرات دانش آموزان در درس arabi رو قرار دادم. به فرض نمره يكي از دانش آموزان 15 شده. حالا چطوري مي تونم دستوري بنويسم و يا از تابعي استفاده كنم كه نشون بده چند نفر نمره شون از نمره اين دانش آموز بيشتر و يا چند نفر نمره شون از اين دانش آموز كمتر شده. (حالت كلي دستور رو مي خوام). محبت بفرماييد و منو راهنمايي كنيد. سپاس از شما
    سلام
    چرا برای نمرات دروس چهار فیلد جداگانه ایجاد کرده ای ؟ شما برای این موضوع نیاز به سه فیلد داری(به استثاء فیلد ID اگه مورد استفاده باشه ) . اول عنوان درس (Dars) دوم نام دانش آموز (StudentName) و سوم هم نمره (Grade)
    در فیلد Dars عنوان دروس وارد و نمایش داده میشه ، در فیلد StudentName نام دانش آموز و در فیلد Grade هم نمره دانش آموز و با استفاده از DCount براحتی میتونی تعداد نمرات بالا و پائین نمره مد نظر درس مربوطه رو بدست بیاری
    بصورت زیر :

    MsgBox DCount("Dars", "table1", "Dars=""arabi"" and Grade <15")
    MsgBox DCount("Dars", "table1", "Dars=""arabi"" and Grade >15")

    نمیدونم متوجه منظورت شدم یا نه
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : چهارشنبه 05 بهمن 1401 در 10:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •