نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونه از سمت راست يك رشته به تعداد دلخواه متني را جدا كنيم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ebrahimv
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    وايقان
    سن
    34
    پست
    391

    Question چگونه از سمت راست يك رشته به تعداد دلخواه متني را جدا كنيم؟

    چگونه از سمت راست يك رشته به تعداد دلخواه متني را جدا كنيم؟
    مثلا رشته "Ebrahim"
    از سمت راست 2 كاراكتر را جدا كنم و بشود "im"
    فكر كنم دستور آماده اي براي اين كار باشه ولي من نتونستم پيدا كنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali.hojjati
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    کرج
    پست
    188

    نقل قول: چگونه از سمت راست يك رشته به تعداد دلخواه متني را جدا كنيم؟

    می تونی از دستور
    Dim str as String = "Ebrahim"
    str = mid(str,6,2)
    و یا

    Dim str as string = "Ebrahim"
    str=str.Remove(0,5)


    استفاده کنی. اولیه اون دو تا حرف آخر رو بر می گردونه ولی دومی عبارت قبل از دو تا حرف آخر رو حذف می کنه.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    38
    پست
    164

    نقل قول: چگونه از سمت راست يك رشته به تعداد دلخواه متني را جدا كنيم؟

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahimv مشاهده تاپیک
    چگونه از سمت راست يك رشته به تعداد دلخواه متني را جدا كنيم؟
    مثلا رشته "Ebrahim"
    از سمت راست 2 كاراكتر را جدا كنم و بشود "im"
    فكر كنم دستور آماده اي براي اين كار باشه ولي من نتونستم پيدا كنم



    Dim s AsString = Strings.Right("Ebrahim", 2)



    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nima898
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بجنورد
    سن
    43
    پست
    258

    نقل قول: چگونه از سمت راست يك رشته به تعداد دلخواه متني را جدا كنيم؟

    چگونه از سمت راست يك رشته به تعداد دلخواه متني را جدا كنيم؟
    مثلا رشته "Ebrahim"
    از سمت راست 2 كاراكتر را جدا كنم و بشود "im"
    فكر كنم دستور آماده اي براي اين كار باشه ولي من نتونستم پيدا كنم
    dim s as string = microsoft.visualbasic.right("Ebrahim",2)

    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: چگونه از سمت راست يك رشته به تعداد دلخواه متني را جدا كنيم؟

    نقل قول نوشته شده توسط nima898 مشاهده تاپیک
    dim s as string = microsoft.visualbasic.right("Ebrahim",2)

    موفق باشید
    این کار نیاز به ایمپورت نیم اسپیس مربوط به ویژوال بیسیک داره و در محیط عادی کار نمی کنه
    نقل قول نوشته شده توسط ali.hojjati مشاهده تاپیک
    می تونی از دستور
    Dim str as String = "Ebrahim"
    str = mid(str,6,2)
    و یا

    Dim str as string = "Ebrahim"
    str=str.Remove(0,5)


    استفاده کنی. اولیه اون دو تا حرف آخر رو بر می گردونه ولی دومی عبارت قبل از دو تا حرف آخر رو حذف می کنه.
    با سلام
    این دو دستور اشکال داره چون فقط روی یک مورد مثل مثال مزبور کار می کنه ولی فرض کنید رشته ای سه حرف یا 20 حرف داشته باشه،‌این دستور جواب نمی ده
    نقل قول نوشته شده توسط Computer.Programmer مشاهده تاپیک


    Dim s AsString = Strings.Right("Ebrahim", 2)



    موفق باشید
    کلاس String همچین تابعی نداشت ،‌من امتحان کردم

    بهترین کد اینه که همه جا کاربرد داره و نیاز به رفرنس و هیچ چیز دیگر نداره

    Dim str AsString = "Ebrahim"
    str = Mid(str, Len(str) - 2)
    MsgBox(str)
    آخرین ویرایش به وسیله Hossis : یک شنبه 22 آذر 1388 در 19:06 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    38
    پست
    164

    نقل قول: چگونه از سمت راست يك رشته به تعداد دلخواه متني را جدا كنيم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Hossis مشاهده تاپیک

    کلاس String همچین تابعی نداشت ،‌من امتحان کردم
    دوست عزیز حسین جان این مربوط به کلاس Strings هست نه String. گذشته از اون تابع در همان کلاسی قرار دارد که تابع Mid قرار گرفته ولی به علت پرکاربرد بودن آن بدون ذکر نام کلاس شما می توانید به اون دسترسی داشته باشید.

    به نظر من تا زمانی که خود .Net تابع هایی برای کاری که می خواهیم انجام بدیم قرار داده استفاده از تابع های دیگر و چرخاندن آن برای کار خودمون جایز نیست. دستور Right برای جدا کردن رشته از سمت راست و دستور Left برای جدا کردن رشته از سمت چپ است در صورتی که دستور Mid برای جدا کردن بخشی از رشته است که ما نمی دونیم دقیقا کجا قرار داره.

    موفق باشید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hossein-khoshseyar
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    532

    نقل قول: چگونه از سمت راست يك رشته به تعداد دلخواه متني را جدا كنيم؟

    اکثر مثال هایی که دوستان نوشتن کدهاش مربوط به vb6 بود البته اون رو هم می شه استفاده کرد ولی بتید ابتدا کلاس مربوطه رو import کرد

    ولی این روشی که می نویسم توی دات نت راحت اجرا می شه

    Dim temp As String
    temp = "123456789"
    temp = temp.Substring(temp.Length - 2, 2)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •