نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارسال نتیجه Linq از لایه Dal به لایه Bll و UI

  1. #1

    ارسال نتیجه Linq از لایه Dal به لایه Bll و UI

    سلام آقا من توی یه برنامه رو با معماری سه لایه فقط Linq کارکنم مشکل من اینجاست
    وقتی در لایه Dal من نتیجه رو می گیرم حالا این نتیجه رو به صورت list به لایه Bll می فرستم
    اما چون لایه UI من هیچ ارتباطی با Dal نداره دیگه نمی تونم از List (of استفاده کنم. البته
    من خروجی توابع Bll رو از نوع Object گذاشتم و نتیجه دستورات رو تونستم به UI بفرستم اما این روش من درست نیست از دوستان اگر کسی می تونه راهنماییم کنه


    Dal class
    PublicFunction Goruh_Load(OptionalByVal GrupCode AsInteger = 0) As List(Of Goruh)
    Dim Load = (From p In DbSimple.Goruhs _
    Where IIf(GrupCode = 0, 1 = 1, p.GrupCode = GrupCode) _
    Select p).ToList
    Return Load
    EndFunction
    ---------------------------
    in DLL
    PublicFunction Goruh_Load(OptionalByVal GrupCode AsInteger = 0) AsObject
    Return FrmBasicInformation_Dal.Goruh_Load(GrupCode)
    EndFunction
    ----------------
    IN UI
    objFrmBasicInformation.Goruh_Load(0).Feildname

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Ali_Mor
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کره خاک، البته بصورت موقتی
    پست
    259

    نقل قول: ارسال نتیجه Linq از لایه Dal به لایه Bll و UI

    کلاس هایی مثل Goruh را در لایه ای مانند common قرار بده و تمام لایه های دیگر را مجبور به استفاده از این لایه بکن.

  3. #3

    نقل قول: ارسال نتیجه Linq از لایه Dal به لایه Bll و UI

    نقل قول نوشته شده توسط Ali_Mor مشاهده تاپیک
    کلاس هایی مثل Goruh را در لایه ای مانند common قرار بده و تمام لایه های دیگر را مجبور به استفاده از این لایه بکن.
    grouh یک Class entity از Grouh Table است و در لایه Dal قرارداره یعنی دسترسی لایه UI رو هم به این لایه بگذارم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Ali_Mor
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کره خاک، البته بصورت موقتی
    پست
    259

    نقل قول: ارسال نتیجه Linq از لایه Dal به لایه Bll و UI

    در واقع کلاس DataContext می تواند نقش DAL را داشته باشد اما کلاس هایی از نوع Class entity هیچ ربطی به DAL ندارند(آیا شما در این کلاس ها متدهای Insert,update,delete می بینید؟!!)
    اما چون خود visualStudio این دو نوع کلاس را با هم و در فایل های dbml تولید می کند، شاید جداسازی فیزیکی کلاس ها در لایه های گوناگون سخت باشد. اما می توانید این دو نوع کلاس را در فضای نام های متفاوت قرار دهید(جداسازی منطقی). به خصوصیات context NameSpace, Entity NameSapaceدر پنجره خصوصیات DataContext دقت نمائید....

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •