نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: عدم ارسال ايميل فارسي به وسيله php mailer

  1. #1

    عدم ارسال ايميل فارسي به وسيله php mailer

    سلام بر دوستان
    من با php mailer يه صفحه تماس با ما براي سايتم درست كردم كه پيغامها رو براي من ميل كنه. همه چيز درسته به جز اين كه متن فارسي رو انكد نميكنه و درست نميفرسته
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد
    <?php
    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $msg = $_POST['msg'];
    require_once "class.phpmailer.php";
    $mail = new PHPMailer();
    $mail->IsSMTP(); // send via SMTP
    $mail->Host = " "; // SMTP server
    $mail->SMTPAuth = true; // turn on SMTP authentication
    $mail->Username = " "; // SMTP username
    $mail->Password = " "; // SMTP password
    $mail->From = " mail ";
    $mail->FromName = $name;
    $mail->AddAddress(" mail ", $email);
    $mail->WordWrap = 50; // set word wrap
    $mail->IsHTML(true); // send as HTML
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body = $msg;
    if (!$mail->Send()) {
    echo "Message was not sent <p>";
    echo "Mailer Error: " . $mail->ErrorInfo;
    exit;
    }
    echo "Message has been sent";
    ?>

  2. #2

    نقل قول: عدم ارسال ايميل فارسي به وسيله php mailer

    $mail->CharSet = 'utf-8';

  3. #3

    نقل قول: عدم ارسال ايميل فارسي به وسيله php mailer

    جناب امير حسين دست شما واقعا درد نكنه. خيلي لطف كرديد
    ميدونستم كه CharSet = 'utf-8' را بايد اعمال كرد ولي نميدونستم كجا. ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    سن
    44
    پست
    634

    نقل قول: عدم ارسال ايميل فارسي به وسيله php mailer

    نقل قول نوشته شده توسط امیـرحسین مشاهده تاپیک
    $mail->CharSet = 'utf-8';
    سلام
    من در نمایش اطلاعات فارسی از بانک مشکل دارم. البته از صفحه رو با utf-8 ذخیره کردم ولی نتیجه نداد. آیا این کدی که شما نوشتید فرق می کنه. آیا فقط یونیکد یک متغییر رو تغییر می ده. و چطور باید ازش استفاده کنم. مثلا من برای نمایش اطلاعات فیلد مورد نظر این کد رو می نویسم. چه چیزی غیر از این باید جایگزین نماییم که درست جواب بده؟

    print(@mssql_result($result,$i,3))

  5. #5

    نقل قول: عدم ارسال ايميل فارسي به وسيله php mailer

    دیتابیس چه ربطی به ایمیل و این تاپیک داره؟
    درباره مشکل فارسی در دیتابیس، سرچ کنید خیلی تاپیک کامل پیدا می کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •