نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: آرایه رشته ای در متلب

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار el_abdollahi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    شهر قنات و قنوت و قناعت
    پست
    476

    آرایه رشته ای در متلب

    با سلام به دوستان عزیز

    برای تعریف یه آرایه رشته ای توی متلب از این کد استفاده میکنم:

    a=str2mat('aa','bb');


    حالا میخوام یه آرایه رشته ای رو توی حلقه for مقداردهی کنم. و نمیدونم چه جوری این کار رو انجام بدم.

    خوشحال میشم من رو راهنمایی کنید.

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار el_abdollahi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    شهر قنات و قنوت و قناعت
    پست
    476

    نقل قول: آرایه رشته ای در متلب

    یعنی هیچ کی بلد نیست. مطمئنا کسانی که در زمینه هوش مصنوعی فعالیت دارند با نرم افزار متلب کار کردن.
    یعنی هیچ کس تا حالا به این چنین موردی برخورد نکرده؟؟

  3. #3

    نقل قول: آرایه رشته ای در متلب

    این دستوری که نوشتین برای مقدار دهی به یک ارایه دوبعدی تو متلب هست
    برای تعریف ارایه از name استفاده کنین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار el_abdollahi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    شهر قنات و قنوت و قناعت
    پست
    476

    نقل قول: آرایه رشته ای در متلب

    سلام
    خیلی متوجه نشدم؛ میشه بیشتر توضیح بدین

  5. #5

    نقل قول: آرایه رشته ای در متلب

    منظورن اینه که از نامش استفاده کنید

    ....name = char(t1,t2,t3

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار el_abdollahi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    شهر قنات و قنوت و قناعت
    پست
    476

    نقل قول: آرایه رشته ای در متلب

    خیلی ممنون.
    مشکلم با cell حل شد.

  7. #7

    نقل قول: آرایه رشته ای در متلب

    با سلام
    من یک قطعه کدی در متلب دارم
    T=classregtree([sa,da],t_p,...
    'cat',2,'splitmin',20,...
    'names',{'t_p','sa'})
    که error زیر را می گیرد روشهای بالا را هم امتحان کردم
    ?? Error using ==> classregtree.classregtree>treefit at 207
    NAMES must be a character array or cell array with 60 strings.

    Error in ==> classregtree.classregtree>classregtree.classregtre e at 90
    a = treefit(a,x,y,varargin{:}); % calls local version of treefit
    برای رفع آن باید آرایه رشته ای تعریف شود یا؟

  8. #8

    نقل قول: آرایه رشته ای در متلب

    باید متغیرهاتون رو هم با WHOS گزارگیری میکردید تا معلوم بشه چی به چی وارد کردید.
    اما متغیر NAMES باید از نوع کاراکتری یا از نوع CELL باشه.
    ----
    www.p30ton.net

  9. #9

    نقل قول: آرایه رشته ای در متلب

    بنام خدا
    سلام دوستان
    دو تا سوال:
    1. من می خوام یه آرایه ای از رشته ها در متلب ایجاد کنم و قادر به درج و حذف در اون، دسترسی به اندیس دلخواه و تغییر آن در حلقه ها باشم و همینطور قابلیت جستجو در اون آرایه را داشته باشم.
    در واقع می خوام یه دیتابیس کوچیک از نامهایی در متلب داشته باشم
    2. چطور می تونم یک فایل txt را در متلب باز کنم و متن و کلمات را مورد بازبینی، جستجو و ویرایش قرار بدهم.

    این دوتا سوال به هم مربوطه دراصل می خوام اون متن را جستجو کنم و کلماتی که داخل اون آرایه رشته ای یافت می شود را از متن حذف کنم و کلمات جدید را داخل ارایه ای دیگر ذخیره کنم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    با تشکر

  10. #10

    نقل قول: آرایه رشته ای در متلب

    سلام
    شما می تونید از برنامه زیر استفاده کنید
    تابع را توی یک فایل با همون نام بذارید و دستورات را اجرا کنید فایل txt که متن مورد نظر و dic هم لغات مد نظر
    نهایتا words2 شامل کلمات دلخواه خواهد بود

    function txt = read_txt(filename)
    fid = fopen(filename);
    txt = textscan(fid, '%s');
    fclose(fid);
    txt = txt{1};
    end
    txt = read_txt('txt.txt');
    words1 = read_txt('dic.txt');
    words2 = setdiff(txt, words1);
    آخرین ویرایش به وسیله rahnema1 : یک شنبه 29 شهریور 1394 در 20:56 عصر

  11. #11

    نقل قول: آرایه رشته ای در متلب

    سلام
    دوست عزیز از بزرگواری و محبتی که نسبت به بنده داشتید خیلی سپاسگزارم.
    چند تا سوال کوچولو
    1. سطر
    txt = txt{1} 
    به چه معناست؟ به عبارتی از چه ساختمان داده ای استفاده می کند.
    2. یک مشکلی که باهاش برخورد کردم حذف کاراکترهایی نظیر کامل، پرانتز، کروشه و غیره و همچنین اعداد می باشد. برای اینکار چه تدبیری باید کرد؟
    3. آیا کتاب یا پی دی اف یا منبعی از متلب که بیشتر بر روی این مسائل نوشته شده باشد و برای پروژه ی من مناسب باشد می توانید معرفی کنید؟
    4. من متلب 2013 را روی سیستمم نصب دارم. می گویند اگه برنامه ران باشه و اینترنتت فعال باشه نرم افزار غیر فعال میشه. برای حل این مشکل چه باید کرد. البته می خواستم از فایروال آنتی ویروسم avira استفاده کنم ولی نشد.
    باتشکر

  12. #12

    نقل قول: آرایه رشته ای در متلب

    نقل قول نوشته شده توسط firethumbs مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز از بزرگواری و محبتی که نسبت به بنده داشتید خیلی سپاسگزارم.
    چند تا سوال کوچولو
    1. سطر
    txt = txt{1} 
    به چه معناست؟ به عبارتی از چه ساختمان داده ای استفاده می کند.
    2. یک مشکلی که باهاش برخورد کردم حذف کاراکترهایی نظیر کامل، پرانتز، کروشه و غیره و همچنین اعداد می باشد. برای اینکار چه تدبیری باید کرد؟
    3. آیا کتاب یا پی دی اف یا منبعی از متلب که بیشتر بر روی این مسائل نوشته شده باشد و برای پروژه ی من مناسب باشد می توانید معرفی کنید؟
    4. من متلب 2013 را روی سیستمم نصب دارم. می گویند اگه برنامه ران باشه و اینترنتت فعال باشه نرم افزار غیر فعال میشه. برای حل این مشکل چه باید کرد. البته می خواستم از فایروال آنتی ویروسم avira استفاده کنم ولی نشد.
    باتشکر
    خواهش می کنم
    1. چون تابع txt_read یک ساختار داده به نام cell را بر می گردونه که این cell داخلش یک آرایه سلولی هست با {1} می آییم آرایه سلولی را از داخل اون استخراج می کنیم
    البته ساختارهای داده در متلب زیاد نیست همین cell و struct و آرایه و البته کلاس هم می شه استفاده کرد که همون سه تای اولی که گفتم پرکاربردترین هستند
    2. این برنامه که گذاشتم عددها و علامتها را حذف نمی کنه مثلا با دستور isalpha می تونید بسنجید که یک حرف حرف الفبا هست یا نه و بعد حذف کنید با دستور all هم می تونید این دستور را ترکیب کنید
    3. کتاب یا pdf نمی شناسم همون هلپ متلب می تونه راهنمای خوبی باشه یا گوگل. مثلا شما کلمات کلیدی مد نظر را در گوگل سرچ کنید معمولا پاسخهای خوبی پیاد می شه
    4. راستش را بخواهید من از متلب استفاده نمی کنم به جای اون ار برنامه ای به نام GNU Octave استفاده می کنم که مشابه متلب هست اما بر خلاف متلب کاملا رایگان و متن باز هست و کرکی نیست

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •