نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ارسال چند مقدار مجزا به یک فیلد پارامتری در کریستال ریپورت

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    166

    Question ارسال چند مقدار مجزا به یک فیلد پارامتری در کریستال ریپورت

    با سلام
    میخواستم بدونم چه طور میشه یه سری مقادیر مجزا که تعدادشون نسبتا زیاده رو به یک فیلد پارامتری از طریق سی شارپ به کریستال ریپورت ارسال کرد تا همه زیر هم چاپ بشن؟
    هیچ پایگاه داده ای هم در کار نیست.خواهش میکنم راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahmood3d
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    334

    نقل قول: ارسال چند مقدار مجزا به یک فیلد پارامتری در کریستال ریپورت

    سلام
    توی این سایت فکر کنم کسی کریستال ریپورت کار نکرده چون منم چند بار سؤال پرسیدم ولی کسی جواب نداده.
    من این کارو توی وی بی انجام دادم ولی تا حالا توی سی شارپ این کارو نکردم. توی وی بی به راحتی می شد توی ریپورت به اشیاء داخل هر سکشن به راحتی دسترسی داشت و مقادیرش رو دستکاری کرد. بدون اینکه به دیتابیسی متصل باشه.

  3. #3

    نقل قول: ارسال چند مقدار مجزا به یک فیلد پارامتری در کریستال ریپورت

    چرا کار کردن ولی سوالتون زیاد واضح نیست . خوب هر پارامتر یه مقدار مشخصی رو میگیره شما باید چندتا فیلد درست کنید یا از یک table استفاده کنید
    DataTable dt = new DataTable();
    connect consql = new connect();
    dt = consql.MySelect("select * from table");
    CrystalReport5 rptresult = new CrystalReport5();
    rptresult.SetDataSource(dt);
    rptresult.SetParameterValue("a1", "slashslash2009");
    reportin frm = new reportin();

    frm.crystalReportViewer1.ReportSource = rptresult;
    frm.crystalReportViewer1.Refresh();
    frm.ShowDialog();
    باید در ادامه این کد rptresult.SetParameterValue("a1", "slashslash2009"); پارامترهای دیگه رو هم مثل همین کد بنویسی مثل a2,a3,a4

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    166

    نقل قول: ارسال چند مقدار مجزا به یک فیلد پارامتری در کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط slashslash2009 مشاهده تاپیک
    چرا کار کردن ولی سوالتون زیاد واضح نیست . خوب هر پارامتر یه مقدار مشخصی رو میگیره شما باید چندتا فیلد درست کنید یا از یک table استفاده کنید
    DataTable dt = new DataTable();
    connect consql = new connect();
    dt = consql.MySelect("select * from table");
    CrystalReport5 rptresult = new CrystalReport5();
    rptresult.SetDataSource(dt);
    rptresult.SetParameterValue("a1", "slashslash2009");
    reportin frm = new reportin();

    frm.crystalReportViewer1.ReportSource = rptresult;
    frm.crystalReportViewer1.Refresh();
    frm.ShowDialog();
    باید در ادامه این کد rptresult.SetParameterValue("a1", "slashslash2009"); پارامترهای دیگه رو هم مثل همین کد بنویسی مثل a2,a3,a4
    دوست عزیز من اگر میخواستم با تیبل کار کنم که دلیلی نداشت این سوالو مطرح کنم.من میخوام یه گزارش مستقل از پایگاه داده درست کنم فقط همین.میخوام مقادیر پشت سر هم درست مثه مقادیر توی دیتا تیبل شما رو تنها به یک فیلد بدم.من این کد رو امتحان کردم ولی جواب نداد :


    // Create parameter objects
    ParameterFields myParams = new ParameterFields();
    ParameterField myParam = new ParameterField();
    ParameterDiscreteValue myDiscreteValue = new ParameterDiscreteValue();

    // Set the ParameterFieldName to the name of the parameter
    // created in the Field Explorer
    myParam.ParameterFieldName = "Country";

    // Add first country
    myDiscreteValue.Value = "USA";
    myParam.CurrentValues.Add(myDiscreteValue);

    // Reuse myDiscreteValue, and assign second country
    myDiscreteValue = new ParameterDiscreteValue();
    myDiscreteValue.Value = "Netherlands";
    myParam.CurrentValues.Add(myDiscreteValue);

    // Add param object to params collection
    myParams.Add(myParam);

    // Assign the params collection to the report viewer
    myCrystalReportViewer.ParameterFieldInfo = myParams;

    // Assign the Report to the report viewer.
    // This method uses a strongly typed report,
    // but other methods are possible as well.
    myCrystalReportViewer.ReportSource = MyReportObject;

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: ارسال چند مقدار مجزا به یک فیلد پارامتری در کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط antisocial مشاهده تاپیک
    خواهش میکنم راهنمایی کنید.
    چرا من هر بار راجع به کریستال ریپورت سوال میپرسم هیچ کس جواب نمیده؟!!!!!!!!!!!!!!!
    سلام
    دلیلش مشخصه، چون تالار نا مناسبی را انتخاب کردید، سوالتون را می تونید در تالار crystal report مطرح کنید.

  6. #6

    نقل قول: ارسال چند مقدار مجزا به یک فیلد پارامتری در کریستال ریپورت

    فکر کنم بشه یک تیبل ساخت بدون اتصال به دیتابیس من قبلا این کارو کردم ولی نمیدونم چه جوری در کریستال ریپورت بزارمش ولی فکر کنم که بشه

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    166

    نقل قول: ارسال چند مقدار مجزا به یک فیلد پارامتری در کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط sara.f مشاهده تاپیک
    سلام
    دلیلش مشخصه، چون تالار نا مناسبی را انتخاب کردید، سوالتون را می تونید در تالار crystal report مطرح کنید.
    من کد سی شارپشو میخوام . قسمت کریستال ریپورتشو که همه بلدن !!!!!!!!

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    166

    نقل قول: ارسال چند مقدار مجزا به یک فیلد پارامتری در کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط slashslash2009 مشاهده تاپیک
    فکر کنم بشه یک تیبل ساخت بدون اتصال به دیتابیس من قبلا این کارو کردم ولی نمیدونم چه جوری در کریستال ریپورت بزارمش ولی فکر کنم که بشه
    من در حال حاضر از همین روش استفاده کردم چون مجبور شدم . اما میدونم این روش جالبی نیست.
    به هر حال ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: ارسال چند مقدار مجزا به یک فیلد پارامتری در کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط antisocial مشاهده تاپیک
    من کد سی شارپشو میخوام . قسمت کریستال ریپورتشو که همه بلدن !!!!!!!!
    شما میخواید تمام رکوردها را تنها در یک فیلد نشون بدید؟
    میشه بیشتر در مورد design فرم گزارشتون توضیح بدید.

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران زیبا
    پست
    15

    Cool نقل قول: ارسال چند مقدار مجزا به یک فیلد پارامتری در کریستال ریپورت

    دوست عزیز برای انجام این کار شما می توانید اطلاعاتی را که می خواهید داخل یک دیتا ست ریخته و دیتا ست را به کریستال ریپورت ارسال کنید.
    بدون استفاده از دیتا بیس.!!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •