صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 85

نام تاپیک: اتصال asp به پایگاه داده در access

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    اتصال asp به پایگاه داده در access

    سلام
    من هیچ کس نتونسته کمکم کنه.
    آخه می خواستم برنامه asp رو به پایگاه داده اتصال بدم.ولی همش به مشکل می خورم
    تو رو خدا کمکم کنید
    دیگه دیوونه شدم.
    این فایل html من هست.
    <HTML>
    <HEAD><TITLE>Login</TITLE></HEAD>
    <BODY>
    <form method="post" action=" 1.asp ">
    First Name: <input type="text" name="Name" size="20"><br>
    Last Name : <input type="text" name="familly" size="20"><br>
    <input type="submit" value="Send">
    </form>
    </BODY>
    </HTML>


    می خواستم شما فایلASP رو برام بنویسید تا بتونم داده هام رو از این فایل HTML توی یه بانک که مثلا توی درایو C هست نشون بده.
    کمکم کنید

  2. #2
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    برای اتصال به بانک اطلاعاتی اکسس شما به موارد زیر نیاز دارید:
    1.فایلی جهت ذخیره مسیر و نام بانک اطلاعاتی config
    2.دسترسی write , delete و read
    3.موتور پردازشگر asp که بوسیله فایل config به بانک اطلاعاتی متصل شود و عملیات لازم را انجام دهد.

    فایل config.asp

    <%
    'تعریف متغیرها
    Dim strConn, ObjCon
    'فعال کردن بافر
    Response.Buffer = True
    '### CONNECTION STRINGS CONFIGURATION ###
    'تعریف چند متغیر
    tablpfx = "tbl"
    dbFldr = "../db/"
    'تعریف نام بانک اطلاعاتی و مسیر دهی
    strConn = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source="
    strConn = strConn & Server.MapPath(dbFldr & "dbname.mdb") & ";"

    Set objConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    objConn.CursorLocation = 3
    objConn.open strConn
    %>
    2.نحوه تعریف دسترسی ها در ویندوز:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=21245
    3.موتور پردازشگر:

    <!--#include virtual="config.asp"-->
    <%
    'اطمینان از عدم وجود مشکل برنامه نویسی
    If Err.Number <> 0 then
    Response.Write "<font face='verdana' size='2'><br><b>The Error has occured!</b>"
    Response.Write "<br><br>Page: <b>config/config.asp</b>"
    Response.Write "<br><br>Error Number: <b>" & err.number & "</b>"
    Response.Write "<br><br>Error Description: <b>" & err.description & "</b>"
    Response.End
    End If
    'چک کردن نوع درخواست فرم و اطمینان از مساوی بودن آن با مقدارpost (دقت کنید که در هر دو طرف تساوی از حروف کوچک استفاده شده)
    If lcase(Request.ServerVariables("REQUEST_METHOD")) = "post" then
    Fname = Sq(Request.Form("Name"))
    Lname = Sq(Request.Form("Family"))
    'اتصال به بانک اطلاعاتی و وارد کردن مقادیر
    strsql = "INSERT INTO " & tablPfx & "[tablename] (Fname, Lname) values ('" & Fname & "', '" & Lnname & "');"
    ObjCon.Execute(strsql)
    End If

    'فیلتر کردن کوتیشن برای جلوگیری از اینجکشن
    Function Sq(Inputstr)
    Inputstr = Replace(Inputstr, "'", "''")
    End Finction
    %>
    آخرین ویرایش به وسیله aryaei2000 : دوشنبه 30 آذر 1388 در 21:39 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    دستتون درد نکنه.اجرتون با بی بی رقیه
    ولی یه خواهش دارم.منو ببخشید
    اگه میشه جلوی هر خط برام به فارسی بنویسید که این خط چه کار می کنه. اون جاهایی رو هم که من می خوام پر کنم برام بنویسید
    تو رو خدا می خوام یاد بگیرم
    به خدا دعاتون می کنم حسابی
    داداش عزیز شرمنده.ببخشید

  4. #4

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    با سلام اگه خواستی یه توضیح کامل بدی با این ایمیل ارتباط برقرار کن من یه سورس کامل با توضیحات برات بفرستم داداش ما مخلص هرچی برنامه نویس هستیم اخه هرکاری بکینم واسه ایران عزیز مونه
    منتظرم iran_arman_m@yahoo.com

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    دستتون دردنکنه
    براتون ایمیل زدم
    خوشحال میشم اسم شریفتون رو بدونم یا اینکه ازتوت شماره داشته باشم.
    منتظرتونم

  6. #6
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    بالای هر خط نوشتم.
    موارد قرمز رنگ رو باید بر اساس مقادیر خودتون تغییر بدید.
    موفق باشید.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    سلام
    مرسی الان میرم کار میکنم
    یه سوال دیگه هم داشتم
    *2.نحوه تعریف دسترسی ها در ویندوز رو برام یه توضیح بدید
    ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    سلام
    خط هشتم error میده
    من جایی رو که باید پر می کردم،پر کردم

    <%
    Dim strConn, ObjCon
    Response.Buffer = True
    tablpfx = "tbl"
    dbFldr = "C:\Inetpub\wwwroot\db1.mdb"
    strConn = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source="
    strConn = strConn & Server.MapPath(dbFldr & "db1.mdb") & ";"
    Set objConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    objConn.CursorLocation = 3
    objConn.open strConn
    %>
    <%
    If Err.Number <> 0 then
    Response.Write "<font face='verdana' size='2'><br><b>The Error has occured!</b>"
    Response.Write "<br><br>Page: <b>config/config.asp</b>"
    Response.Write "<br><br>Error Number: <b>" & err.number & "</b>"
    Response.Write "<br><br>Error Description: <b>" & err.description & "</b>"
    Response.End
    End If

    If lcase(Request.ServerVariables("REQUEST_METHOD")) = "post" then
    Fname = Sq(Request.Form("Name"))
    Lname = Sq(Request.Form("Family"))

    strsql = "INSERT INTO " & tablPfx & "[table1] (name, familly) values (' " & Fname & " ' , ' " & Lnname & " ');"
    ObjCon.Execute(strsql)
    End If

    Function Sq(Inputstr)
    Inputstr = Replace(Inputstr , " ' " , " ' ' " )
    End Function
    %>

    بانک اطلاعاتی من اسمش db1 و دارای دوتا ستون name,familly هست.
    توی آدرسC:\Inetpub\wwwroot\db1.mdb
    اگه میشه خودتون هم بررسی کنید ببینید که کجاهای برنامه مشکل داره
    ممنون.دستتون درد نکنه

  9. #9
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    با سلام
    شما در وارد کردن مسیر دچار اشتباه شدید.
    اگر میخواهید مسیرتون بصورت :\C:\Inetpub\wwwroot\db1.mdb باشه باید در خط هفتم Server.MapPath
    را بردارید و یا متغیر dbFldr رو بدون C:\Inetpub\wwwroot\ مقدار دهی کنید.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    سلام مهندس خسته نباشی

    طبق دستور 1 عمل کردم.یه error هم داشت که درستش کردم
    ولی داده ها وارد بانک نمیشن.
    توی فایلhtml داده هام رو وارد میکنم و send رو که میزنم، داده ها وارد جدول نمیشن یا اینکه داده ها رو وارد میکنم و بعد فایل asp رو اجرا میکنم،بازم داده ها وارد نمیشن


    اینم برنامه اصلاح شده:



    <%
    Dim strConn, ObjCon
    Response.Buffer = True
    tablpfx = "tbl"
    dbFldr = "C:\Inetpub\wwwroot\db1.mdb"
    strConn = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source="
    strConn = strConn & (dbFldr ) & ";"
    Set objConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    objConn.CursorLocation = 3
    objConn.open strConn
    %>
    <%
    If Err.Number <> 0 then
    Response.Write "<font face='verdana' size='2'><br><b>The Error has occured!</b>"
    Response.Write "<br><br>Page: <b>config/config.asp</b>"
    Response.Write "<br><br>Error Number: <b>" & err.number & "</b>"
    Response.Write "<br><br>Error Description: <b>" & err.description & "</b>"
    Response.End
    End If
    If lcase(Request.ServerVariables("REQUEST_METHOD")) = "post" then
    Fname = Sq(Request.Form("Name"))
    Lname = Sq(Request.Form("Family"))
    strsql = "INSERT INTO " & tablPfx & "[table1] (name, familly) values (' " & Fname & " ' , ' " & Lnname & " ');"
    ObjCon.Execute(strsql)
    End If
    Function Sq(Inputstr)
    Inputstr = Replace(Inputstr , " ' " , " ' ' " )
    End Function
    %>


    مرسی بدجور انداختمت تو زحمت.
    دستت دردنکنه

  11. #11
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    شما تو خط 23 باید کروشه های دور table1 رو برداری.

    strsql = "INSERT INTO " & tablPfx & "table1 (name, familly) values ('" & Fname & "' , '" & Lnname & "');"

    یه امتحان بکن ببین مشکل رفع شده یا نه.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    سلام.خسته نباشید
    بازم حل نشد.

    دوباره دوتا فایل رو براتون می فرستم
    html:
    <HTML>
    <HEAD><TITLE>Login</TITLE></HEAD>
    <BODY>
    <form method="post" action="config.asp" >
    First Name: <input type="text" name="Name" size="20"><br>
    Last Name : <input type="text" name="familly" size="20"><br>
    <input type="submit" value="Send">
    </form>
    </BODY>
    </HTML>



    asp:

    <%
    Dim strConn, ObjCon
    Response.Buffer = True
    tablpfx = "tbl"
    dbFldr = "C:\Inetpub\wwwroot\db1.mdb"
    strConn = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source="
    strConn = strConn & (dbFldr ) & ";"
    Set objConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    objConn.CursorLocation = 3
    objConn.open strConn
    %>
    <%
    If Err.Number <> 0 then
    Response.Write "<font face='verdana' size='2'><br><b>The Error has occured!</b>"
    Response.Write "<br><br>Page: <b>config/config.asp</b>"
    Response.Write "<br><br>Error Number: <b>" & err.number & "</b>"
    Response.Write "<br><br>Error Description: <b>" & err.description & "</b>"
    Response.End
    End If
    If lcase(Request.ServerVariables("REQUEST_METHOD")) = "post" then
    Fname = Sq(Request.Form("Name"))
    Lname = Sq(Request.Form("Family"))
    strsql = "INSERT INTO " & tablPfx & " table1 (name, familly) values ('" & Fname & "' , '" & Lnname & "');"
    ObjCon.Execute(strsql)
    End If
    Function Sq(Inputstr)
    Inputstr = Replace(Inputstr , " ' " , " ' ' " )
    End Function
    %>

    ببخشید. دستتون درد نکنه

  13. #13
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    یه چند تا اشکال بود درست کردم.
    asp


    <%
    Dim strConn, ObjCon
    Response.Buffer = True
    tablpfx = "tbl"
    dbFldr = "C:\Inetpub\wwwroot\db1.mdb"
    strConn = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source="
    strConn = strConn & (dbFldr ) & ";"
    Set objConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    objConn.CursorLocation = 3
    objConn.open strConn
    %>
    <%
    If Err.Number <> 0 then
    Response.Write "<font face='verdana' size='2'><br><b>The Error has occured!</b>"
    Response.Write "<br><br>Page: <b>config/config.asp</b>"
    Response.Write "<br><br>Error Number: <b>" & err.number & "</b>"
    Response.Write "<br><br>Error Description: <b>" & err.description & "</b>"
    Response.End
    End If
    If lcase(Request.ServerVariables("REQUEST_METHOD")) = "post" then
    Fname = Sq(Request.Form("Name"))
    Lname = Sq(Request.Form("Family"))
    strsql = "INSERT INTO " & tablPfx & "table1 (name, familly) values ('" & Fname & "' , '" & Lname & "');"
    ObjCon.Execute(strsql)
    End If

    Function Sq(Inputstr)
    Inputstr = Replace(Inputstr , " ' " , " ' ' " )
    End Function
    Set rs = Nothing
    Set objConn = Nothing
    %>

    اگر نکات زیر رو رعایت کنید ممنون میشم.
    1.از دادن پستهای بی محتوا خودداری کنید.
    2.کدهاتون رو بین تگ code قرار بدید.
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله aryaei2000 : جمعه 04 دی 1388 در 10:58 صبح

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    سلام
    بازم چیزی add نشد توی بانک

    مرسی

  15. #15
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    شما مطمئنید که مقادیر name و familly در بانک اطلاعاتی نیز با همین نام درج شده اند؟
    ضمنا همونطور که گفتم دسترسی write ,read, delete با ید تعریف شده باشند.
    این خطوط رو هم

    dbFldr = "C:\Inetpub\wwwroot\db1.mdb"
    strConn = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source="
    strConn = strConn & (dbFldr ) & ";"

    با این خطوط عوض کنید:


    strConn = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source="
    strConn = strConn & Server.MapPath("cldb.mdb") & ";"


  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    سلام
    این کار رو کردم ولی جواب نداد
    این objConn.Mode = adModeReadWrite رو هم اضافه کردم ولی دوباره add نشد.
    شما توی سیستمتون این برنامه کار می کنه

    ممنون

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    ببخشید اگه تشکر های من 0 هست
    نمی دونم چه جور این کار رو کنم(یعنی جلوی تشکرهام پر بشه)

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    بانک دوتا ستون داره
    name familly
    با همین املا

  19. #19
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    من همه اسامی رو بصورت مرجع در آوردم.
    کار میکنه و مشکلی نداره.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    سلام
    خیلی رو برنامه فکر کردم، روش کار کردم ولی add نمی کنه

  21. #21
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    مگه میشه؟
    تو کامپیوتر من کار میکنه.
    همونطور که گفتم شما باید محتوای فایلی که من گذاشتم رو در پوشه wwwroot استخراج کنید.
    دسترسی ها رو هم به فایل بانک اطلاعاتی بدید.

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    سلام
    یه سوال دارم.
    وقتی که من فرمم رو پر کنم،وقتی که دکمهsend رو زدم باید اطلاعاتم برن توی بانک.درسته؟
    یا نه از طریق دیگه ای
    تشکر

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    این error یعنی چی؟
    Error Type:
    ADODB.Recordset (0x800A0CB3)
    Current Recordset does not support updating. This may be a limitation of the provider, or of the selected locktype.

    دستتون درد نکنه

  24. #24
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    پایتخت فرهنگ و تمدن ایران
    پست
    21

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    سلام
    منم دقيقا مشكل شما رادارم يعني همه كدها درسته اما در ديتابيس چيزي ثبت نمي شود

    اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    سلام.درسته؟

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    می خواستم بدونم شما خودتون برنامه asp رو چه جوری اجرا می کنید(مثل همین برنامه)
    تشکر

  27. #27
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    پایتخت فرهنگ و تمدن ایران
    پست
    21

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    سلام
    خوب فايل ها را در wwwroot كپي مي كنيم بعد هم در IE مي زنيم:
    http://127.0.0.1/l0gin/login.htm
    و ديگه صفحه لوگين لود مي شود
    جايي ديدم مثل اينكه بايد ديتابيس را شير كرد وبه يوزر اجازه ويرايش را هم داد
    اما فعلا من تا شب دسترسي به iis ندارم تا تست كنم

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    سلاماین error یعنی چی؟Error Type:Microsoft JET Database Engine (0x80040E37)Could not find output table 'tbltable1'./asp1.asp, line 27فکر کنم اگه این error رفع بشه همه چیز حله.دوباره کدهای asp رو می فرستم

  29. #29
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    کد هارو ضمیمه کنید لطفا.

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    سلام.کدها رو فرستادم

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    سلامکدها رو میزارم ولی نمی یاند

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    کدها نمی یاند.ارسال نمیشن.ولی کدهای صفحه دوم.همون قسمتی که نوشتی چندتا خطا داشت درستش کردماز همون می تونید یه کپی بردارید.فقط family باید بشهfamilly اینم خطایی که میدهError Type:Microsoft JET Database Engine (0x80040E37)Could not find output table 'tbltable1'./asp1.asp, line 25

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    کدها ارسال نمیشنولیمی تونید از صفحه دوم جای که نوشتید چندتا خطا داشت درستش کردم یه کپی بگیرید

  34. #34
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    پایتخت فرهنگ و تمدن ایران
    پست
    21

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    من این کدها را استفاده می کنم
    Microsoft JET Database Engine (0x80004005)
    Operation must use an updateable query.
    /login3/act.asp, line 27

    میده بعد سرچ زذم ومدم یه mod3 هم بعد insert اضافه کردم

    حالا این را میده
    ADODB.Connection (0x800A0E79)
    Operation is not allowed when the object is open.
    /login/act.asp, line 32
    ================
    اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

  35. #35
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    پایتخت فرهنگ و تمدن ایران
    پست
    21

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    خوب از دوستانی که این تاپیک را همراهی کردن ممنون اما باید بگم هیچی تاپیک لاتین نمیشه
    چون باید فردا پروزه را تحویل میدادم امشب فقط تاپیک انگلیسی سرچ کردم
    حالا بگذریم ....
    مشکل من حل شذ:
    http://support.yessoftware.com/kb_ar...?article_id=72
    امیذوارم مشکل شماها هم حل بشه
    باز هم از مدیر این بخش وبقه بروبچ ممنون

  36. #36
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    لطفا کد ها رو تو سایت آپلود کنید.
    منظورم اینه که از بخش ضمیمه استفاده کنید.

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    سلامفایل asp رو ضمیمه کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    120

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    همون error که براتون فرستادم رو میدهیه سوال دیگه:شما چه جور برنامه منو اجرا می کنید؟تشکر

  39. #39
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    یه تست بکنید ببینید مشکلتون حل ششد یا نه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  40. #40
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: اتصال asp به پایگاه داده در access

    نقل قول نوشته شده توسط old-snake مشاهده تاپیک
    سلام برنامه ای که استاد برای اتصال به من گفته اینه:
    ولی متصل نمیشه!!
    <%dim obj
    set obj=server.createobject("adodb.connection")
    obj.connectionstring="driver={microsoft access driver(*.mdb)}; "& dbq="masir\nam.mdb"
    connection.open
    dim objrs
    set objrs=server.creatobject ("adodb.recordset")
    objrs.open "users",obj,,,adcmdtable
    do while not objrs.eof
    response.write "(&objrs("name"))"
    response.write "(&objrs("family"))"
    loop
    objrs.close
    set objrs=nothing
    obj.close
    set obj=nothing%>
    لطفا راهنماییم کنید
    وقت ندارم
    شما باید حین مسیر دهی از Server.MapPath استفاده کنید یا مسیرتون رو بطور کامل به برنامه بدید.
    موفق باشید

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •