نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: refresh کردن صفحه با php

  1. #1

    refresh کردن صفحه با php

    با سلام

    چگونه مي توان در يک صفحه با php بگويم که صفحه خودش را refresh کند

    متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mst_ab
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    119

    نقل قول: refresh کردن صفحه با php

    مستقیماً توسط php نمیشه ولی می تونید متا تگی را در HTML وارد کنید که پس از اینکه کاربر صفحه رو دید ، بعد از گذشت مثلاً 200 ثانیه صفحه رو رفرش کنه: اینطوری:

    <meta http-equiv="refresh" content="200;url=http://webdesign.about.com">

    که البته قسمت:
    ;url=http://webdesign.about.com

    اختیاری هست و نشون میده بعد از 200 ثانیه باید به کدوم صفحه ( یا سایت ) بره . در صورتی که این پارامتر ذکر نشه ، صفحه رفرش می خوره.

    این کد رو باید در head وارد کنی ، ولی هر جای دیگه هم echo کنی جواب میده.

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: refresh کردن صفحه با php

    اینجوری هم میشه ولی نه همیشه:
    header('Location: ' .$_SERVER['PHP_SELF']);

  4. #4

    نقل قول: refresh کردن صفحه با php

    اینجوری هم میشه
    بعد از چند ثانیه میتونی بگی.


    header("Refresh: مقدار ثانیه ; URL=اسم صفحه");

    ?>
    از پایگاه داده هم میتونی بگی

    <?php
    $timeout = هر اسمی از پایگاه داده');settype($timeout, 'integer');
    header("Refresh: {$timeout}; URL=http://www.example.ir");?>

    آخرین ویرایش به وسیله Ali110k : چهارشنبه 24 خرداد 1396 در 23:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •