نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونگی انجام عمل Drag and Drop

  1. #1

    چگونگی انجام عمل Drag and Drop

    میخوام مثلا بین دو edit متن اونا رو با عمل drag جا به جا کنم . از edit 1 به edit 2 چکار کنم ؟
    یا مثلا یک تصویر رو روی یک فرم با عمل drag جابه جا کنم .
    بطوری که تصویر در جای خاصی از فرم ثابت شود .
    ممنون میشم اگه جواب منو بدید

  2. #2
    سلام

    یک مثال تر وتمیز از راهنمای دلفی عزیز :


    This code comes from an application that contains a list box and three labels, each with a different font and color. The DragMode property for each of the labels is dmAutomatic. The user can select a label and drag it to a list box and drop it. When the label is dropped, the items in the list box assume the color and font of the dropped label.
    This OnDragOver event handler permits the list box to accept a dropped label:

    procedure TForm1.ListBox1DragOver(Sender, Source: TObject; X, Y: Integer; State: TDragState; var Accept: Boolean);

    begin
    Accept := Source is TLabel;

    end;

    This OnDragDrop event handler implements the drop behavior.

    procedure TForm1.ListBox1DragDrop(Sender, Source: TObject; X, Y: Integer);

    begin
    if (Sender is TListBox) and (Source is TLabel) then
    begin
    with Sender as TListBox do
    begin
    Font := (Source as TLabel).Font;
    Color := (Source as TLabel).Color;
    end;
    end;
    end;


    روز خوش :)

  3. #3

    Question

    با سلام خدمت شما عزیزان
    می خواستم ببینم که برای اینکه یک item از یک listbox رو توسط ماوس به یک listbox دیگه dragdrop کنم باید چیکار کنم .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    یه سربه این آدرس بزن یه نمونه آپلود کردم . البته در سایت هم هست اما زحمت جستجو با خودت

    http;//www.Delphi-Magic.com/source.php

    موفق باشید

  5. #5


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

تاپیک های مشابه

  1. کشیدن و رها کردن (Drag and Drop)
    نوشته شده توسط vb2005 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 17 خرداد 1386, 21:57 عصر
  2. drag & drop مجازی
    نوشته شده توسط prince-of-persia در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1385, 21:47 عصر
  3. Drag and drop
    نوشته شده توسط benyamin_pc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1385, 22:09 عصر
  4. drag&drop
    نوشته شده توسط BAHAR REIHANI در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 10 شهریور 1385, 12:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •