نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: آموزش: رفع مشکل Conflict در نسخه های جدید MooTools

  1. #1

    آموزش: رفع مشکل Conflict در نسخه های جدید MooTools

    سلام
    می دونید که Selector واحد اصلی در MooTools، متد $ هست که چند تا فریم ورک دیگه از جمله jQuery و prototype هم از همین نام استفاده می کنند و این اصلی ترین علت Conflict و تداخل فریم ورکها در صفحه است.
    jQuery متد noConflict و چند تا روش رو معرفی کرده و MooTools از نسخه 1.2.3، متد جدیدی از شی document با نام id ارائه داده که دیگه هیچ شباهتی به بقیه نداره.

    document.id('myDiv') === $('myDiv')

    این یعنی تا این تاریخ که نسخه 1.2.4 عرضه شده اگر MooTools رو گرفتید، دیگه لازم نیست از متد $ استفاده کنید و ناراحت تداخل فریم ورکها باشید.




    موفق باشید
    امیرحسین

  2. #2

    نقل قول: آموزش: رفع مشکل Conflict در نسخه های جدید MooTools

    در نسخه 1.2.4 اگر تابعی با نام $ وجود داشته باشه، این تابع ساخته نمیشه. یعنی دیگه conflict ای در کار نیست و مثلا جی کوئری درست کار خواهد کرد ولی MooTools کار نخواهد کرد. تابع document.id تابع اصلی هست و $ جایگزینه پس بهتره دیگه از $ استفاده نشه.

  3. #3

    نقل قول: آموزش: رفع مشکل Conflict در نسخه های جدید MooTools

    noconflict جواب نمیده. تا وقتی ازش استفاده نمیکنی mootools از کار می افته و وقتی ازش استفاده میکنی Jquery از کار می افته. آیا کسی به همچنین موردی برخورده؟

  4. #4

    نقل قول: آموزش: رفع مشکل Conflict در نسخه های جدید MooTools

    این نمونه کد از سایت david walsh:
    <p>jQuery sets this paragraph's color to red but MooTools sets the border color.</p>
    <script type="text/javascript" src="jquery-1.3.js"></script>
    <script type="text/javascript">
    //no conflict jquery
    jQuery.noConflict();
    //jquery stuff
    (function($) {
    $('p').css('color','#ff0000');
    })(jQuery);
    </script>
    <script type="text/javascript" src="moo1.2.js"></script>
    <script type="text/javascript">
    //moo stuff
    window.addEvent('domready',function() {
    $$('p').setStyle('border','1px solid #fc0');
    });
    </script>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •