نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: حفظ کردن سطر جاری در هنگام سورت کردن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار AmirAlimadadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    212

    حفظ کردن سطر جاری در هنگام سورت کردن

    با سلام
    می خواستم بدونم چه طور می شه سطر جاری رو موقع سورت کردن (مرتب سازی) یه ستون از دیتا گرید ویو حفظ کرد. این رو هم بگم که گرید ویو به یه DataTable متصل (bind) شده.
    سطر جاری (Current Row) مثلا در مکان اول در گرید ویو قرار داره، موقعی که روی هدر یه ستون کلیک می کنم، گرید ویو بر اساس صعودی یا نزولی بودن اون ستون مرتب می شه، ولی در ترتیب جدید، سطری که قبلا در مکان اول بود مثلا به مکان پنجم می ره، ولی باز هم Current Row همون سطر اول می مونه، چه طور می شه که سطر جاری رو هم به سطر پنجم انتقال داد.
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: حفظ کردن سطر جاری در هنگام سورت کردن

    سلام Current Row به صورت پیش فرض در هنگام مرتب کردن جابجا می شه !

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AmirAlimadadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    212

    نقل قول: حفظ کردن سطر جاری در هنگام سورت کردن

    نقل قول نوشته شده توسط behzad1986 مشاهده تاپیک
    سلام Current Row به صورت پیش فرض در هنگام مرتب کردن جابجا می شه !
    سلام دوست عزیز، من خودم هم توی پست گفته بودم که این اتفاق می افته، اما راهی برای از بین بردن این شرایط وجود نداره.
    آخرین ویرایش به وسیله AmirAlimadadi : سه شنبه 08 دی 1388 در 17:54 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AmirAlimadadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    212

    نقل قول: حفظ کردن سطر جاری در هنگام سورت کردن

    دوستان یعنی هیچ راهی نداره!!؟؟

  5. #5

    نقل قول: حفظ کردن سطر جاری در هنگام سورت کردن

    قبل از مرتب کردن مکان جاری رو تو یه متغیر ذخیره کن بعد از مرتب سازی دوباره خصوصیت selected اون سطر رو true کن!
    Int32 CR2 = new Int32();
    Int32 CR1 = new Int32();
    private void dataGridView1_RowEnter(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    CR1 = CR2;
    CR2 = e.RowIndex;

    }
    private void dataGridView1_Sorted(object sender, EventArgs e)
    {
    dataGridView1.Rows[CR1].Selected = true;
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •