نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ناپدید کردن Notify Icon

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار f.nabavi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    طهرون جدید
    پست
    255

    ناپدید کردن Notify Icon

    سلام. من برای یه فرم از برنامه ای که در startup اجرا میشه NotifyIcon گذاشتم. ولی وقتی کاربر برنامه رو میبنده، NotifyIcon ناپدید نمیشه و به فقط در صورتی که موس رو ببرم روش ناپدید میشه. این مشکل از کجاست؟

  2. #2

    نقل قول: ناپدید کردن Notify Icon

    نقل قول نوشته شده توسط f.nabavi مشاهده تاپیک
    سلام. من برای یه فرم از برنامه ای که در startup اجرا میشه NotifyIcon گذاشتم. ولی وقتی کاربر برنامه رو میبنده، NotifyIcon ناپدید نمیشه و به فقط در صورتی که موس رو ببرم روش ناپدید میشه. این مشکل از کجاست؟
    مشكل برنامه شما نيست
    ويندوز ايكس پي اين مدليه ديگه!!!

    سلام
    اگه system Try رو رفرش كنين فكر كنم حل ميشه

    اينجاها هم در موردش بحث شده:

    http://bytes.com/topic/c-sharp/answers/234854-refresh-system-tray
    http://bytes.com/topic/net/answers/411169-system-tray-refresh
    http://bytes.com/topic/visual-basic-net/answers/696402-how-refresh-system-tray-when-application-closes


    توي يكي از قسمت ها كه داشتم مطالعه مي كردم گفته كه قبل از اينكه برنامه رو ببندين آيكن رو مخفي كنيد.


    NotifyIcon1.Visible = False


    اميدوارم كارتون راه بيفته

    موفق باشي

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار f.nabavi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    طهرون جدید
    پست
    255

    نقل قول: ناپدید کردن Notify Icon

    ممنون از راهنماییتون. false کردن visible کمکی نمیکنه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: ناپدید کردن Notify Icon

    سلام

    قبل از بستن برنامه notifyIcon را dispose کن ، مشکل حل ميشه.

    موفق باشيد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: ناپدید کردن Notify Icon

    اين هم يک مثال:

            private void Form1_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
    {
    notifyIcon1.Dispose();
    }
    موفق باشيد.

  6. #6

    نقل قول: ناپدید کردن Notify Icon

     Private Sub Form1_FormClosing(ByVal sender As Object, ByVal e As FormClosingEventArgs)
    notifyIcon1.Dispose()
    End Sub


    معادل VB.net

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: ناپدید کردن Notify Icon

    اوووه ، ببخشيد من حواسم به زبان برنامه نويسي تاپيک نبود.

    شرمنده.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •