نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل با دیتابیس

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    شهریار
    پست
    73

    مشکل با دیتابیس

    سلام، ماشاالله انقدر تاپیک زیاده که آدم نمیدونه کجا باید بحث رو شروع کنه.
    من یه مشکلی دارم. من وقتی با دیتابیس کار می کنم و وقتی داده ای رو درج میکنم، به صورت موقت درج میشه ، یعنی وقتی از برنامه خارج میشم، اون داده ها دیگه تو دیتابیس نیستند.

    هم با sqlcommand کار کردم هم با typed datasets و هم با linq.
    قبلا هم این مشکل رو داشتم و وقتی ویندوز رو عوض کردم این مشکل حل شد. ولی الآن تازه ویندو نصب کردم.
    لطفا کمک کنید. تمام دستورات هم درسته، من هم از msdn و هم از اینترنت کمک گرفتم که نکنه یه وقت یه اشتباه کوچیک کرده باشم ولی همه چی درسته. فقط وقتی برنامه رو می بندی اطلاعات تو دیتابیس نیست.

    با تشکر.

  2. #2

    نقل قول: مشکل با دیتابیس

    میشه یک نمونه از برنامه تون رو بزارید اینجا ؟
    شاید بشه مشکل رو حل کرد.


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    Lightbulb نقل قول: مشکل با دیتابیس

    فکر کنم دارید از transaction استفاده میکنید و بدون commit کردن برنامتون رو میبندید.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    شهریار
    پست
    73

    نقل قول: مشکل با دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط iranmsb مشاهده تاپیک
    میشه یک نمونه از برنامه تون رو بزارید اینجا ؟
    شاید بشه مشکل رو حل کرد.
    این یه مدل با Linq :

    DataClasses1DataContext db = new DataClasses1DataContext();

    Book book = new Book();
    book.author = textAuthor.Text;
    book.name = textBook.Text;
    book.publisher = textPublisher.Text;
    book.ISBN = textISBN.Text;
    book.yearPublished = comboBox1.SelectedIndex;
    book.subject = 1;
    db.Books.InsertOnSubmit(book);

    try
    {
    db.SubmitChanges();
    MessageBox.Show("مشخصات کتاب جدید ثبت شد");
    }
    catch{

    MessageBox.Show("در هنگام ثبت کتاب خطایی رخ داده است.");
    }


    این هم یه نمونه به روش قدیمی :

    using (SqlConnection con = newSqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\Library.mdf;
    Integrated Security=True;User Instance=True"
    ))
    {
    con.Open();
    SqlCommand cmd = newSqlCommand(@"insert into Books(name, author, publisher, ISBN, yearPublished, subject)
    values(@name, @author, @publisher, @ISBN, @year, @subject)"
    , con);
    cmd.Parameters.AddWithValue(
    "@name", textBook.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue(
    "@author", textAuthor.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue(
    "@publisher", textPublisher.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue(
    "@ISBN", textISBN.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue(
    "@year", comboBox1.SelectedIndex);
    cmd.Parameters.AddWithValue(
    "@subject", 1);

    try
    {
    cmd.ExecuteScalar();
    MessageBox.Show("مشخصات کتاب جدید ثبت شد");
    }
    catch { MessageBox.Show("در هنگام ثبت کتاب خطایی رخ داده است."); }
    finally
    {
    cmd.Dispose();
    cmd =
    null;
    }
    }

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    شهریار
    پست
    73

    نقل قول: مشکل با دیتابیس

    حالا تازه جالبش هم اینه که وقتی این دیتابیس درون دیتابیس های خود sql server ساخته بشه( مثلا توی server explorer روی Data Connectiions کلیک راست کنی و سپس گزینه Create New Sql Server Database رو بزنی) این کد هایی که نوشتم درست کار می کنه. ولی مشکل اونجا پیش میاد که تو Solution Explorer از Add new Item -> Server Based Database استفاده می کنم.

    فکر کنم یه خورده گیج کننده بود ولی چه کنم که منم گیج شدم.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار moharrami
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    88

    نقل قول: مشکل با دیتابیس

    نکنه triggerای دارید که جلو insert رو میگیره؟

  7. #7

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •