نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: inheritance

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    17

    Unhappy inheritance

    سلام
    من یه آرایه ای از bool دارم تو یک کلاس.یه کلاس دیگم از این کلاس ارث بری داره. می خوام مقداری که این آرایه داره و زمان اجرا تغییر می کنه به اون کلاس دیگم منتقل کنم ولی هر کاری می کنم ، در زمان اجرا همین که به اون کلاس می رسم تمام مقدار آرایه به زمان قبل از اجرا بر می گرده چه کار کنم؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: inheritance

    اگر كد دو كلاس رو قرار بدين كه بهتره. ولي حدس ميزنم كه ميخواين هرجا كه شيء اي از كلاس دومتون درست كردين، با اين وجود كه ممكنه شيء از بين بره، بازم مقدار اون آرايه از بين نره.
    پس ميتونين اون آرايه رو از نوع static تعريف كنين :

    public static bool[] myArray;

    در ضمن ممكنه مشكل از اين باشه كه سازنده كلاس اولتون با هر بار ايجاد شدن، مياد اطلاعات اون آرايه رو دوباره به حالت اول برميگردونه.
    در اين صورت سازنده كلاس رو حذف كنين و يا اينكه خود كلاس رو استاتيك در نظر بگيرين.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: inheritance

    نقل قول نوشته شده توسط bahman_akbarzadeh مشاهده تاپیک
    اگر كد دو كلاس رو قرار بدين كه بهتره. ولي حدس ميزنم كه ميخواين هرجا كه شيء اي از كلاس دومتون درست كردين، با اين وجود كه ممكنه شيء از بين بره، بازم مقدار اون آرايه از بين نره.
    پس ميتونين اون آرايه رو از نوع static تعريف كنين :

    public static bool[] myArray;

    در ضمن ممكنه مشكل از اين باشه كه سازنده كلاس اولتون با هر بار ايجاد شدن، مياد اطلاعات اون آرايه رو دوباره به حالت اول برميگردونه.
    در اين صورت سازنده كلاس رو حذف كنين و يا اينكه خود كلاس رو استاتيك در نظر بگيرين.
    این روش اشتباه و گمراه کننده است

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: inheritance

    نقل قول نوشته شده توسط abdolhamid مشاهده تاپیک
    سلام
    من یه آرایه ای از bool دارم تو یک کلاس.یه کلاس دیگم از این کلاس ارث بری داره. می خوام مقداری که این آرایه داره و زمان اجرا تغییر می کنه به اون کلاس دیگم منتقل کنم ولی هر کاری می کنم ، در زمان اجرا همین که به اون کلاس می رسم تمام مقدار آرایه به زمان قبل از اجرا بر می گرده چه کار کنم؟؟؟
    کد ۲ تا کلاس را بفرستید

  5. #5

    نقل قول: inheritance

    نقل قول نوشته شده توسط bahman_akbarzadeh مشاهده تاپیک
    اگر كد دو كلاس رو قرار بدين كه بهتره. ولي حدس ميزنم ...
    دوست عزيز، من حدس زدم و بعيد نيست مشكل ايشون همين باشه.
    كد رو كه بزارن مشخص ميشه، و اگه اين نبود، باز هم كمكشون ميكنم. (نه گمراه)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: inheritance

    نقل قول نوشته شده توسط bahman_akbarzadeh مشاهده تاپیک
    دوست عزيز، من حدس زدم و بعيد نيست مشكل ايشون همين باشه.
    كد رو كه بزارن مشخص ميشه، و اگه اين نبود، باز هم كمكشون ميكنم. (نه گمراه)
    به کمک کردن شما شکی نیست، و اینکه زمانتان را گذاشتید و جواب دادید قابل ستایش است.
    روشها ربطی به شخص و فرستنده‌اش ندارند، این ۲ از هم سوا هستند.
    هیچ وقت اشکال گیری از روش، اشکال گیری به شخص نیست، چونکه همه دوست دارند بهترین روش را استفاده کنند و هم خودشان و هم دیگران را پیشرفت بدن.

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    17

    نقل قول: inheritance

    ممنون من مشکلم حل شد .متدام چیزی رو بر نمی گردوندن واسه همین برنامم کار نمی کرد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •