نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل با بانک sql تو کامپیوتر مقصد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ehsan_2000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    ایران - ایران
    پست
    174

    مشکل با بانک sql تو کامپیوتر مقصد

    سلام
    من یه برنامه با C#‎‎‎ نوشتم که بانگش sql است . این برنامه تو کامژیوتر خودم درست کار می کنه ولی وقتی براش setup درست می کنم تو کامپیوتر دیگه نمی تونه به بانک وصل بشه . خطا می ده . نمی دونم دیگه چیکار باید بکنم .
    این connect string

    cn = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\Database1.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True");

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ehsan_2000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    ایران - ایران
    پست
    174

    نقل قول: مشکل با بانک sql تو کامپیوتر مقصد

    چی شد . یعنی کسی تا حالا یه برنامه رو تو کامپیوتر دیگه اجرا نکرده؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: مشکل با بانک sql تو کامپیوتر مقصد

    سلام
    ظاهر ConnectionString صحیح است پیام خطا را قرار دهید

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    Canada
    پست
    57

    نقل قول: مشکل با بانک sql تو کامپیوتر مقصد

    باید تنظیمات ConnectionString رو عوض کنی که در شبکه به سرور وصل بشه. و باید IP سرور رو در ConnectionString بدی که روش SQL Server است.
    یا اینکه هر جایی برنامت رو نصب می کنی باید SQL Server نصب کنی که درست کار کنه.
    به نظر من SQL Server Express چون روی سیستم های دیگر نصب نیست خطا می گیره.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ehsan_2000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    ایران - ایران
    پست
    174

    نقل قول: مشکل با بانک sql تو کامپیوتر مقصد

    برنامه من تو شبکه نیست . من می خوام تو یه کامپیوتر دیگه اجراش کنم . sql هم vs خودش نصب می کنه .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار SMRAH1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    884

    نقل قول: مشکل با بانک sql تو کامپیوتر مقصد

    سلام

    هزار یک دلیل می تونه داشته باشه:
    1) ممکنه SqlServer نصب نشده یا run نشده یا نامش عوض شده و ...
    2) فایل پایگاه داده رو برای Attach پیدا نمی کنه یا فایل خرابه یا .....
    3) کاربر مد نظر (به هر دلیلی) اجازه دسترسی به پایگاه داده یا فایل مورد نظر رو نداره و ...
    نتیجه : دقیقا پیغام خطای که می ده چیه (متن انگلیسی Exception رو بنویسید)

    موفق بلاشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •