نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ارسال فایل بوسیله FTP

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174

    ارسال فایل بوسیله FTP

    من می خواهم در دلفی با دادن host و usename و password دامینم یک فایل به آنجا ارسال کنم . چه طوری ؟

  2. #2
    سلام

    try
    FTPObject.Hostname := FTPUpload.Server;
    FTPObject.Username := FTPUpload.Username;
    FTPObject.Password := FTPUpload.Password;
    FTPobject.ConnectTimeout := FTPupload.Timeout*1000;

    if not FTPObject.Connect then
    begin
    Error('failed to connect to server');
    exit;
    end;

    except
    on E: Exception do
    begin
    Error(Format('Failed to connect to FTP server %s',[FTPUpload.Server]));
    EXIT;
    end;
    end;

    { Change Working Directory }
    try
    if FTPUpload.Directory <> '' then
    FTPObject.ChangeRemoteDir(FTPUpload.Directory& #41;;
    except
    on E: Exception do
    begin
    Error(Format('Failed to switch to FTP folder %s',[FTPUpload.Directory]));
    EXIT;
    end;
    end;

    //FTPObject.Mode(MODE_BYTE);
    FTPObject.Transfertype := ttBinary;
    LocalFile := CommonExportFolder + FTPUpload.FileNameToSend;
    { Includes date/time in remote file name to keep name unique on a resend }
    RemoteFile := Prefix + FormatDateTime('yyyymmddhhnnss', now) + NameList[i];
    try
    FTPObject.PutQualifiedFile(LocalFile,RemoteFil e);
    except
    Error('Failed Copying File '+Localfile+' To '+Remotefile);
    end;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    یا از کامپوننتهای Indy استفاده کنی و مثا لش همراه دلفی هست

    موفق باشید :flower:

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    متشکرم از دوتای شما

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    آقای کلینیک منظور شما چه Componentی است؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    آقای کلینیک منظور شما چه Componentی است؟
    آقای touska همچین demo ای نیافتم!!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    در دلفی 7 Demo ها را باید Download کنید.

    http://www.indyproject.org/download/Borland.iwp

    ولی در دلفی 6 وجود دارد.

    موفق باشید :flower:

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988

    Demo Indy

    برات گذاشتم بالا

    موفق باشید :flower:

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    متشکرم

  10. #10
    آقای کلینیک منظور شما چه Componentی است؟
    سلام

    ببین من خیلی راحت انتقاد می کنم.

    دوستانی که منو از نزدیک می شناسن می دونن که آدم رک و راحتی هستم و با کسی تعارف ندارم.

    متدی که من برای شما نوشتم یک متد کلی جهت استفاده از پروتکل اینترنتی FTP است.

    به نظر من اینقدر به بازی با کامپوننتها و تیپهای آماده دلفی عادت کردی که درک یک کد ساده برات مشکل شده.

    به عنوان یک دوست دارم بهت هشدار می دم که این روش برنامه نویسی در دراز مدت صدمات جبران ناپذیری به کارت می زنه.

    یعنی اگر ابزار نداشته باشی هیچی نیستی و اگر ابزار داشته باشی برنامه نویسی. :)

    منو ببخش اما بهتره جای اظهار نظرهای الکی کمی به عقب برگردی و مبانی کدنویسی رو بخونی .
    دلیل قدرت دلفی و توسعه آن وجود روحیه سازندگی در بین برنامه نویسان دلفی است.

    مثال بارز در این رابطه سایت :
    www.delphi-jedi.org است.اگر یه نگاهی به لیست پروژه های انجام شده در این سایت بندازی قطعا منظور منو بهتر درک می کنی.

    روز خوش :)

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    متشکرم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •