نمایش نتایج 1 تا 37 از 37

نام تاپیک: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار sharpboy
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    sharpboy@gmail.com
    پست
    75

    مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    دوستان عزیز و گرامی

    به راهنما یا منبعی برای استفاده از Twain_32.dll
    در محیط VB نیازمند هستم.

    با یک دنیا تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    Private Declare Function TWAIN_AcquireToFilename Lib "TWAIN32d.DLL" (ByVal hwndApp As Long, ByVal bmpFileName As String) As Integer
    Private Declare Function TWAIN_IsAvailable Lib "TWAIN32d.DLL" () As Long
    Private Declare Function TWAIN_SelectImageSource Lib "TWAIN32d.DLL" (ByVal hwndApp As Long) As Long



    انتخاب منبع

        TWAIN_SelectImageSource (Me.hWnd)


    اسکن کردن

        Dim Ret As Long
    Ret = TWAIN_AcquireToFilename(Me.hWnd, TxtFileName.Text)
    If Ret = 0 Then
    'If the scan is successful
    PicScan.Picture = LoadPicture(TxtFileName.Text)
    'Load the temporary picture file
    Else
    MsgBox "Scan not successful!", vbCritical, "Scanning"
    End If


    البته من از فایل TWAIN32d.dll استفاده میکنم اگر با فایل خودت جواب نداد
    بهم بگو اونو بدم ولی فکر کتم یکی باشن

  3. #3
    سلام
    من این TWAIN32d.dll را لازم دارم و خیلی هم فوری!
    مرسی!

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کرج
    پست
    73
    سلام.این یک نمونه برنامه برای اسکن هست.فایل dll آن فرق داره.فقط اینکه عکس را توی حافظه نگه می داره.باید تغییر بدین و اول محتوای حافظه رو توی یک imageبیاری بعد اونو ذخیره کنی.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amirsadeghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    system32\amir.ocx
    پست
    514
    لینک دانلود فایل dll رو هم میدین تا ما هم استفاده کنیم

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کرج
    پست
    73
    تو برنامه که لینک کردم فایل DLLهم هست.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amirsadeghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    system32\amir.ocx
    پست
    514
    اونو گرفتم ولی لینک دانلود TWAIN32d.dll رو می خوام
    ممنون میشم

  8. #8

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    من با اسکنر فیدردار کار می کنم اما وقتی توی برنامه ام دکمه اسکن را می زنم فقط اولین برگه اسکن میشه ، چکار کنم تا بقیه برگه ها را هم به فایل تبدیل کنم؟
    با تشکر

  9. #9

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    دوستان من هم از همين ocx استفاده كردم و با اسكن چند صفحه مشكل دارم ميخوام با زدن دكمه اسكن تمامي صفحات اسكن بشه درخواست كمك دارم چون كارم خيلي گبره

  10. #10

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    من دارم ولی فروشیه با سورس کامل و توضیحات انلاین و ...

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    من دارم ولی فروشیه با سورس کامل و توضیحات انلاین و ...
    مگه اينجا سايت وارز هست كه داري چيزي ميفروشي ؟؟

    هم لينك dll و هم خود سورس به طور كامل در پيوست
    موفق باشيد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Dr.Bronx : پنج شنبه 09 آبان 1387 در 15:50 عصر

  12. #12

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    سلام دوست عزيز Dr.Bronex برنامه‌ات ناقص فرمش كمه اگه برنامه‌ات قابليت اسكن چند صفحه پشت سر هم توسط اسكنر فيدر دار داره خيلي خيلي ممنون ميشم برام بفرستي

  13. #13

    Exclamation نقص برنامه

    سلام دوست عزيز
    فايل ارسالي كامل نيست
    لطفا 2باره ارسال كنيد

  14. #14

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    راستی اگه کسی هست که تسلط داره ت بانک sql و وی بی مخصوصا تحت اینترنت خبرم کنه من احتیاج دارم بهش شاید یه پولی هم تهش باشه واسش ...
    09359742972 -
    هدفم تبلیغات نیست بلکه درخواست کمکه ...
    ------------------------------------------------------

  15. #15

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    دوست عزيز Black_Strom اگه نرم افزارت قابليت اسكن چند صفحه‌اي داره exeبزار اينجا و قيمت سورشم بگو

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    سلام دوست عزيز Dr.Bronex برنامه‌ات ناقص فرمش كمه اگه برنامه‌ات قابليت اسكن چند صفحه پشت سر هم توسط اسكنر فيدر دار داره خيلي خيلي ممنون ميشم برام بفرستي
    تصحيح شد مجددا دانلود كنيد

  17. #17

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    دوست گرامي dr.bronex با تشكر از زحمتي كه كشيدي من ميخوام يه جوري باشه براي اسكن هر صفحه كاربر مجبور نباشه يه بار دكمه اسكن بزنه با زدن يه بار دكمه اسكن تمام صفحات داخل فيدر بطور اتوماتيك اسكن بشه اگه كسي ميتونه كمك كنه ممنون ميشم

  18. #18

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    كسي نيست كمك كنه

  19. #19

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    در این برنامه من می خواهم اسکن با پسوند tif دخیره شود و در برنامه در زمان فراخوانی باز شود اما امکان اسکن فقط با bmp وجود دارد

  20. #20

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    آیا با استفاده از این برنامه می توان فایل را با پسوند pdf در مسیر خواستی ذخیره کرد و بعد فایل را باز کرد و مشاهده کرد، من فایل را با pdf ذخیره کردم اما وقتی می خواهم فایل را باز کنم پیغام خطا می دهد، که این فایل را نمی توان با این پسوند باز کرد

  21. #21

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    Twain_32d.dll نسخه تريال اين dll مي‌باشد نسخه اصلي اين ابزار را مي‌زارم خيلي توپ فقط كرك نداره اگه كسي پيدا كرد بزاره همينجا همه ازش استفاده كنند
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار mahmood3d
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    334

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    فایل Twain_32d.dll رجیستر نمی شه در ضمن تو قسمت Refrence هم لود نمی شه .
    از دوستانی که از این Dll استفاده کردن لطفا راهنمایی کنن .

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    اون فايلي كه بنده گذاشتم رجيستر شده هست دوستان
    من خودم استفاده كردم و هيچ مشكلي رو هم ندارم !

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    دوست گرامي dr.bronex با تشكر از زحمتي كه كشيدي من ميخوام يه جوري باشه براي اسكن هر صفحه كاربر مجبور نباشه يه بار دكمه اسكن بزنه با زدن يه بار دكمه اسكن تمام صفحات داخل فيدر بطور اتوماتيك اسكن بشه اگه كسي ميتونه كمك كنه ممنون ميشم
    خوب ببين
    زمان اسكن كردن مشخصه !
    يعني مثلا 15 ثانيه طول مي كشه
    حالا شما يه تايمر مي زاري كه هر 20 سانيه عمل اسكن رو به دستگاه ارسال كنه
    5 سانيه براي اينكه كاربر بتونه برگه هارو جابجا كنه
    يك كليد Stop هم ميزاري براي نگه داشتن اين عمل كه Timer رو Disable مي كنه

  25. #25

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    دکتر جان از بابت برنامه ممنون
    در ضمن سانیه غلطه !! درستش ثانیه است .

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    يعني مثلا 15 ثانيه طول مي كشه
    حالا شما يه تايمر مي زاري كه هر 20 سانيه عمل اسكن رو به دستگاه ارسال كنه
    خواهش مي كنم
    ولي اشتباه تايپي بوده جمله اول ثانيه است ...

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار mahmood3d
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    334

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    دوستان من مشکلم تو برنامه نویسی نیست . اصلا خود فایل ها روی ویندوز رجیستر نمی شن. من برای رجیستر کردن فایل ها از دستور زیر استفاده می کنم :

    regsvr32 Twain_32d.dll

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار mahmood3d
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    334

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    در ضمن تو لود کردن تو قسمت Reference هم خطا می گیره

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    من الان توي سيستم خودم كه نگاه مي كنم اسم فايل اينه
    TWAIN32d.dll
    در ضمن شما چك كنيد ببينيد توي system32 كپي شده يا نه..
    ااااااااااا
    منو نگو چه ساده گوش دادم به حرفتون
    بابا اين Dll هست نه ocx
    عجب ها !!!

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار mahmood3d
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    334

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    من قبلا فایل DLL تاریخ شمسی رو رجیستر کردم و بدون هیچ مشکلی رجیستر شد .
    در ضمن من فایل رو به سیستم 32 هم کپی کردم ولی باز هم توی Refrence ها لود نمی شه تا من استفاده کنم .

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بچه اشکور شهرستان رودسر
    سن
    47
    پست
    243

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    نقل قول نوشته شده توسط tdodangeh مشاهده تاپیک
    در این برنامه من می خواهم اسکن با پسوند tif دخیره شود و در برنامه در زمان فراخوانی باز شود اما امکان اسکن فقط با bmp وجود دارد
    بروبه پست 170 برنامه کانورت نوع عکس ها به هم د رلینک زیر
    https://barnamenevis.org/showth...=64210&page=17

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار mahmood3d
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    334

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    سلام
    من با استفاده از فايل Twain32.dll يك برنامه نوشتم كه يك فايل رو اسكن كنه ولي وقتي برنامه شروع به اسكن مي كنه و وقتي Progressbar مربوط به اسكن تموم ميشه كد مربوط به اسكن نشدن تصوير اجرا ميشه .
    لطفاً راهنمايي كنيد

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    كدي كه استفاده كرديد رو اينجا قرار بديد تا بررسي بشه

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار mahmood3d
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    334

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    نقل قول نوشته شده توسط بابک زواری مشاهده تاپیک
    Private Declare Function TWAIN_AcquireToFilename Lib "TWAIN32d.DLL" (ByVal hwndApp As Long, ByVal bmpFileName As String) As Integer
    Private Declare Function TWAIN_IsAvailable Lib "TWAIN32d.DLL" () As Long
    Private Declare Function TWAIN_SelectImageSource Lib "TWAIN32d.DLL" (ByVal hwndApp As Long) As Long

    انتخاب منبع

        TWAIN_SelectImageSource (Me.hWnd)
    اسکن کردن

        Dim Ret As Long
    Ret = TWAIN_AcquireToFilename(Me.hWnd, TxtFileName.Text)
    If Ret = 0 Then
    'If the scan is successful
    PicScan.Picture = LoadPicture(TxtFileName.Text)
    'Load the temporary picture file
    Else
    MsgBox "Scan not successful!", vbCritical, "Scanning"
    End If
    البته من از فایل TWAIN32d.dll استفاده میکنم اگر با فایل خودت جواب نداد
    بهم بگو اونو بدم ولی فکر کتم یکی باشن
    از اين تكه برنامه ها استفاده كردم

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار mahmood3d
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    334

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    البته به جاي txtFilename.Text عبارت APP.Path &"pic/" & text1.text & ".jpg" رو نوشتم .

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار mahmood3d
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    334

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    دوستان مشکلم برطرف شد . یه اسلش (/) کم گذاشته بودم به خاطر اون بود .
    ببخشید به شما هم زحمت دادم

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: مرجع یا نمونه کد اسکنر با استفاده از Twain_32.dll

    خدا رو شكر
    چون من يه ساعته دارم نگاه مي كنم اشكالي نمي بيم
    اشكال جاي ديگه بوده
    به هر حال موفق باشيد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •