نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از Pointer در PHP

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988

    استفاده از Pointer در PHP

    آیا در PHP اشاره گر و یا دسترسی به قسمتی از حافظه داریم.

    مثل ذخیره عکس بصورت Blob در MySql و لود کرد آن در وب پیج بدون ذخیره آن

    بصورت فایل

    ممنون :flower:

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    132
    سلام،
    نه ، PHP اشاره گر نداره.
    اما شما به سادگی می تونی این کار (ذخیره عکس بصورت Blob در MySql و لود کرد آن در وب پیج) رو انجام بدی.
    این کد رو ببین:

    <?php
    $query = "SELECT
    content,
    mime
    FROM
    files
    WHERE
    id = '0'";
    $results = $mysql->query($query);
    if($results->getNumRows() == 1) {
    $content = $results->current()->content;
    $mime = $results->current()->mime;
    header('Content-Type: '.$mime);
    header('Content-Lengh: '.strlen($content));
    echo $content;
    }
    ?>

  3. #3
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    PHP اشاره گر نداره، اما resource داره. برخی اوقات میشه عملی که با اشاره گر انجام میشه رو با resource هم انجام داد. (تاکید می کنم، برخی اوقات :) )
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    ممنون از شما

    موفق باشید :flower:

تاپیک های مشابه

  1. POINTER
    نوشته شده توسط علی باحجب مودتی در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 09 شهریور 1384, 17:30 عصر
  2. درخواست توضيحاتي در خصوص کار با پوینترها در دلفی (Pointer)
    نوشته شده توسط Hamid_PaK در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 11 تیر 1384, 12:55 عصر
  3. سوال در مورد Pointer
    نوشته شده توسط zeroc در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 13 خرداد 1384, 08:48 صبح
  4. سوال: pointer به فایل.
    نوشته شده توسط zoro21750 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آبان 1383, 20:52 عصر
  5. تغیر دادن شکل pointer فقط داخل فرم
    نوشته شده توسط abedi vida در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1383, 11:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •