نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه خواندن از يك فايل Text كه به Visual Studio اضافه شده ؟

  1. #1

    نحوه خواندن از يك فايل Text كه به Visual Studio اضافه شده ؟

    سلام دوستان

    من يه فايل Text دارم كه اون رو به Visual Studio اضافه كردم حالا مي خوام توي كد برنامه ، به فايل اضافه شده دسترسي داشته باشم و توي فايل رو بخونم.

    كسي اينكار رو قبلاً انجام داده؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: نحوه خواندن از يك فايل Text كه به Visual Studio اضافه شده ؟

    نقل قول نوشته شده توسط odiseh مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    من يه فايل Text دارم كه اون رو به Visual Studio اضافه كردم حالا مي خوام توي كد برنامه ، به فايل اضافه شده دسترسي داشته باشم و توي فايل رو بخونم.

    كسي اينكار رو قبلاً انجام داده؟
    سلام
    به شکل یک رشته متنی قابل بازیابی است :

    string s = Properties.Resources.ResourceManager.GetString(FileName);

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار soheil_1367
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    77

    نقل قول: نحوه خواندن از يك فايل Text كه به Visual Studio اضافه شده ؟

    سلام دوست عزیز
    از این روش هم میتونی استفاده کنی من تو console نوشتم خودت ببرش تو winApp
                StreamReader w = new StreamReader(@"addrese file");
    Console.SetIn(w);
    string s = Console.ReadLine();
    Console.WriteLine(s);
    w.Dispose();

  4. #4

    نقل قول: نحوه خواندن از يك فايل Text كه به Visual Studio اضافه شده ؟

    به همین سادگی

    string str=File.readalltext("filename);

    با این کد تمام اطلاعاتت به صورت متنی از فایل خونده میشه

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار soheil_1367
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    77

    نقل قول: نحوه خواندن از يك فايل Text كه به Visual Studio اضافه شده ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mir555 مشاهده تاپیک
    به همین سادگی

    string str=File.readalltext("filename);
    با این کد تمام اطلاعاتت به صورت متنی از فایل خونده میشه
    روش جالبی بود ممنون

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •