نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: چرا زیر منو ها نمایش داده نمی شوند ؟ (منو متصل به دیتابیس)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    چرا زیر منو ها نمایش داده نمی شوند ؟ (منو متصل به دیتابیس)

    سلام

    من یه منو دارم که به دیتابیس وصله و از اون آیتم ها رو می خونه . اما با وجود اینکه توی کدها حلقه برای نمایش زیرمنو ها وجود داره زیر منوها رو نمایش نمی ده

    منو رو ضمیمه می کنم ببینید سر در می آرید؟!

    قبل از این ،من از یه کامپوننت obout استفاده کردم نامرد هیچ حرفی از پول و اینا نزده بود حالا همه اش expire شده سایت هم رو اینترنته

    این خیلی حیاتیه ... می خوام منوی داینامیک داشته باشم که از دیتابیس بخونه . پروژه که ضمیمه کردم قاعدتا باید این کار رو بکنه اما زیر منوها رو نمایش نمی ده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: چرا زیر منو ها نمایش داده نمی شوند ؟ (منو متصل به دیتابیس)

    این مثال مشکلت را حل میکنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: چرا زیر منو ها نمایش داده نمی شوند ؟ (منو متصل به دیتابیس)

    نقل قول نوشته شده توسط khorsandreza مشاهده تاپیک
    این مثال مشکلت را حل میکنه
    من نتونستم اجرا کنم مثال رو . این خطا رو می ده :

    Incorrect syntax near ')'.


    توی این خط :

    da.Fill(ds);


    و می دونم که مشکل از دستور select هست:

    string sql = string.Format("Select * from Menu where Tag IN({0}) Order By MenuID", test);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(sql, conn);
    da.Fill(ds);
    da.Dispose();


    چطور می تونم این خطا رو برطرف کنم؟
    من اصلا نمی دونم این Tag In({0}) چی هست و چکار می کنه اگه ممکنه راجع به این قسمت هم توضیح بدین.
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: چرا زیر منو ها نمایش داده نمی شوند ؟ (منو متصل به دیتابیس)

    شما میتوانید آن قسمت برنامه (فیلد ) را حذف کنید چون من خودم از این استفاده میکنم و بر است سطح دسترسی کاربر منو را نمایش می دهم فقط قسمت که از طریق دیتابیس منو کنترل میشه را نگاه بفرمائید ضمننا به خاطر داشته باشید که اگر از Explorer هفت یا بالاتر استفاده میکنید ظاهرا یک نوع باگ در نمایش منو داره بر روی 6 Explorer یا پائین تر هم تست کنید
    .
    اگه نتوانستید راه بیاندازید بگید ساده تر شده را برایتان پست کنم
    در این پست یک نسخه دیگه گذاشتم تست کن
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=168759



    string sql = string.Format("Select * from Menu ", "")



    دستور را پرس چو را به این شکل بنویس

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: چرا زیر منو ها نمایش داده نمی شوند ؟ (منو متصل به دیتابیس)

    از همگی ممنون

    اصلا پروژه مشکل نداشت در واقع تنها مشکل باگ های اینترنت اکسپلورر 8 بود که با فایرفاکس امتحان کردم درست بود

    چقدر باعث تاسفه که یه باگ در ورژن جدید یه BROWSER!!!!!!! اینقدر وقت مهم یه برنامه نویس رو بگیره

    به هر حال از راهنمایی های خوبتون ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: چرا زیر منو ها نمایش داده نمی شوند ؟ (منو متصل به دیتابیس)

    نقل قول نوشته شده توسط khorsandreza مشاهده تاپیک
    این مثال مشکلت را حل میکنه
    یه سوال دارم در نمونه منوی شما چطور می شه url برای آیتم های منو تعیین کرد؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: چرا زیر منو ها نمایش داده نمی شوند ؟ (منو متصل به دیتابیس)

    نقل قول نوشته شده توسط bahar_engineer مشاهده تاپیک
    یه سوال دارم در نمونه منوی شما چطور می شه url برای آیتم های منو تعیین کرد؟
    یک فیلد تعریف شده که در ان Url مورد نظزتان مینویسید با اجرای برنامه و نمایش منو با انتخاب صفحه مورد نظر نمایش داده میشود

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: چرا زیر منو ها نمایش داده نمی شوند ؟ (منو متصل به دیتابیس)

    کدوم فیلد منظورتونه ؟ این که فقط فیلدهای MenuID ، text ، ParentID ، Description داره

    اینا هیچ کدومش url نیست و من تست کردم خودم فیلدی به نام Navigateurl به بانک اضافه کردم چون توی اون فایل xsl چنین گزینه ای بود اما عمل نکرد

    ممکنه اینو واضح تر توضیح بدین؟! ممنون می شم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: چرا زیر منو ها نمایش داده نمی شوند ؟ (منو متصل به دیتابیس)

    دوست عزیز من یک فیلد با عنوان RunPage در دیتا بیس اضافه کن سپس صفحه که می خواهی با فشار دادن من. باز شود را در ان فیلد بنویس همین برنامه اجرا کن تمام
    توجه کن نوع فیلد ایجاد شده باید nvarchar طول فیلد در حد 50 کفایت میکند

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: چرا زیر منو ها نمایش داده نمی شوند ؟ (منو متصل به دیتابیس)

    متون نوشته شده در فایل xls هر جا این شکل باشد

    <xsl:value-of select="RunPage"/>

    متن داخل کوتیش اختیاری است در دیتایس هرجه بنویسی نام آن فیلد است
    باز هم اگه مشکل هست ؟؟؟؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: چرا زیر منو ها نمایش داده نمی شوند ؟ (منو متصل به دیتابیس)

    میشه سطح دسترسی رو توضیح بدید ؟
     Tag IN({0}
    ممنون

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: چرا زیر منو ها نمایش داده نمی شوند ؟ (منو متصل به دیتابیس)

    نقل قول نوشته شده توسط khorsandreza مشاهده تاپیک
    این مثال مشکلت را حل میکنه
    دوست عزیز مرسی که این کد ها رو اینجا قرار دادی من خیلی به این کد نیاز دارم ولی متاسفانه من vb کار کردم و سی بلد نیستم امکان داره کد vb اینجا بزاری من سر بزنم دانلود کنم یا اگه میدونی کجا میشه منوی داینامیک با استفاده از کد vb تهیه کرد لینک بدی مرسی

    www.parsatm.com

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: چرا زیر منو ها نمایش داده نمی شوند ؟ (منو متصل به دیتابیس)

    نقل قول نوشته شده توسط khorsandreza مشاهده تاپیک
    این مثال مشکلت را حل میکنه

    دوست عزیز با سلام من چند تا تاپیک هم تو این بخش زدم ولی به نتیجه نرسیدم تصمیم گرفتم این مثالهایی رو که زدی دنبال کنم بلکه به نتیجه برسم البته من به زبان c آشنایی ندارم ولی سعی می کنم بفههم و مشکل مثال رو حل کنم تا بتونم برای vb یه الگوریتم دربیارم الان این مثال dbmenu شما رو دانلود کردم و اجرا کردم ولی از این خط اشکال میگیره
    <providerOption name="CompilerVersion" value="v3.5"/>
    میشه توضیح بدید این error یعنی چی چون فقط این یه خط مشکل درست کرده

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: چرا زیر منو ها نمایش داده نمی شوند ؟ (منو متصل به دیتابیس)

    این یه نمونه vb هست فکر کنم به دردت می خوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: چرا زیر منو ها نمایش داده نمی شوند ؟ (منو متصل به دیتابیس)

    نقل قول نوشته شده توسط shocraneh مشاهده تاپیک
    میشه سطح دسترسی رو توضیح بدید ؟
     Tag IN({0}
    ممنون
    سلام
    کار ساده تر شده را توضیح میدهم
    من قیلدی با عنوان Tag قرار دادم ایتم هائی از منو که نیاز به محدود کردن کاربر نیست مقدار صفر و مابقی را عدد غیر تکرار قرار می دهیم حال وقتی ما select انجام میدیم در مقدار مورد جستجو به با استفاده از روش (0,1,23,4,5,6,7)IN فقط ایت هائی در منو نمایش داده میشه محدود کردیم
    تا دو سه روز اینده با توجه به نیاز دوستان نسخه تکمیل شده از این روش قرار می دهم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg a.JPG‏ (69.4 کیلوبایت, 103 دیدار)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •