نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: Send Mail

  1. #1

    Send Mail

    سلام
    من دو برنامه راجع به Send Mail (یکی رو از اینترنت گرفتم و یکی دیگه از مثالهای #C خود Microsoft است) دارم SMTP,IIS هم در سیستم من Run است اما این برنامه ها Error میدهد که Object CDO.Message نمیتونه پیدا کنه میشه بگید مشکلش چیه؟
    برنامه Mailboom قبلا" تست کردم کار کرد اما الان نمیدونم چرا اونم این پیغام رو
    میده :(
    قبلا" از راهنماییتون ممنونم :oops:

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.GhanaatPisheh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ----------
    پست
    1,267
    چه Errorی میده؟

  3. #3
    Object CDO.Message رو پیدا نمیکنه

  4. #4

    Send Mail

    من این برنامه رو هم دلرم هیچ Error نمیده ام پستی هم انجام نمیده اما System دیگه یکی از دوستانم تست کرد پستش جواب میده ممکن چه علتی داشته باشه
    رو این سیستم جواب نمیده؟ :cry:

  5. #5
    هیچ کس نمیدونه ؟؟؟؟ :(

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohsen99
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    Microsoft
    پست
    144
    user name و password ,
    smtpserver یا وارد نشده یا صحیح نیست

  7. #7
    منظوزتو چیه می شه واضح تر بگید ؟
    user name و password ,
    smtpserver یا وارد نشده یا صحیح نیست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار afsar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    181
    شما smtpserver را چی می زارین؟

  9. #9
    من SMTP Server رو "127.0.0.1" میزارم یعنی توی ReadMe نوشته بود که این رو بزازید.

  10. #10
    127.0.0.1 مربوط به کامپیوتر خودتون میشه: Loop back connection. باید آی پی "میل سرور" رو وارد کنید.

  11. #11
    بله درست اما من یک برنامه برای Send Mail برای یک پروژه نیاز دارم که برای کاربری که میخواد ازش استفاده کند تنظیماتی به این صورت نیاز نداشته باشه( البته برنامه MailBoom که در بالا گذاشتم یکی از دوستانم تست کرده بود کار میکرد بدون اینکه SMTP Server رو تنظیم کنه اما رو سیستم من کار نمیکنه ) فکر می کنید همچین برنامه ای پیدا بشه ؟

  12. #12

  13. #13
    با تشکر از راهنماییتون ولی اینها کدهای در ASP.NET و WebApplication است من سوالم برای Windows Application بود اگر نمونه ای برای Mail در Windows Application دارید ممنون می شم بگید

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار afsar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    181
    شما قبلا گفته بودید:

    Object CDO.Message رو پیدا نمیکنه

    یعنی این dll روی کامپیوتر شما نیست.
    اونو دانلود کنید

    http://crt.doce.lsu.edu/CRT-HTML-Class/Lesson29a.html

    :موفق:

  15. #15
    این dll رو گذاشتم .با اینکه این dll الان رو کامپیو ترم هست باز هم این برنامه همین Error رو میده و بجز این مشکل دیگه هم داره
    127.0.0.1 مربوط به کامپیوتر خودتون میشه: Loop back connection. باید آی پی "میل سرور" رو وارد کنید
    اگر نمونه برنامه دیگه ای برای فرستادن Mail دارید ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

تاپیک های مشابه

  1. Send Mail مشکل
    نوشته شده توسط ramin2nt2 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 15:18 عصر
  2. طریقه send کردن یک mail به چند نفر
    نوشته شده توسط hadi2345 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1384, 12:29 عصر
  3. Send message to mail December 16, 2004
    نوشته شده توسط delphi77 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اسفند 1383, 09:08 صبح
  4. How can Send Email with Attachment by MAIL() function in PHP
    نوشته شده توسط khosravi_ali در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1383, 14:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •