نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: انتخاب قسمتی از رشته

  1. #1

    انتخاب قسمتی از رشته

    توی VB6 از تابع mid با سه پارامتر برای جدا کردن رشته ای از درون رشته دیگه استفاده می کردم. توی C#‎2008 از چه دستوری استفاده کنم؟ لطفا توضیح کامل رو بدید. متشکرم.

  2. #2

    نقل قول: انتخاب قسمتی از رشته


    string strTest = "1388/01/01";
    strTest = strTest.Substring(0, 4);
    label1.Text = strTest;

  3. #3

    نقل قول: انتخاب قسمتی از رشته

    نقل قول نوشته شده توسط h_jamshidi مشاهده تاپیک

    string strTest = "1388/01/01";
    strTest = strTest.Substring(0, 4);
    label1.Text = strTest;
    با تشکر از شما توی substring پارامتر اول ایندکس هستش پارامتر دوم طول کارکتر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    خوزستان، دزفول
    پست
    243

    نقل قول: انتخاب قسمتی از رشته

    ببخشید اگه بخوام یه کاراکتر یه کاراکتر جلو برم و جدا کنم باید چیکار کنم؟
    توی دلفی اینکارو میکردیم.
    var
    str1:string="salam";
    TextBox1.text=str1[1];


    که حرف اول یعنی s رو بر میگردوند

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: انتخاب قسمتی از رشته

    سلام
    char[] ch = str.ToCharArray();

    با اینم میتونی به اندیس هاش دسترسی داشته باشی
    ch[0]

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    خوزستان، دزفول
    پست
    243

    نقل قول: انتخاب قسمتی از رشته

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک
    سلام
    char[] ch = str.ToCharArray();

    با اینم میتونی به اندیس هاش دسترسی داشته باشی
    ch[0]
    خوب اینطوری که ما درنهایت یه آرایه داریم نه یه رشته. نکنه باید با for و غیره به رشته تبدیلش کنیم؟

  7. #7

    نقل قول: انتخاب قسمتی از رشته

    نقل قول نوشته شده توسط skflower مشاهده تاپیک
    خوب اینطوری که ما درنهایت یه آرایه داریم نه یه رشته. نکنه باید با for و غیره به رشته تبدیلش کنیم؟
    سلام.
    اینکارو میخواهید انجام بدید؟

    string str1 = "salam";
    TextBox1.text=str1[0].ToString();


    در نهایت، رشته چیه؟ آرایه ای از char ها که همونطوری هم که عنوان کردید، میتونید با for...each تک تک اونها رو iterate کنید.

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •