نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با Event Handler

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    مشکل با Event Handler

    با سلام

    من یک Event برای یک یوزر کنترل ایجاد کردم :



    public event EventHandler<CalenderEventArgs> UpdateScheduler;
    public class CalenderEventArgs : EventArgs
    {
    public Folder Folder { get; set; }
    public DateTime Time { get; set; }
    }
    private void OnSelectedFolderDateChanged()
    {
    if (SelectedFolder != null && IsPostBack)
    UpdateScheduler(this, new CalenderEventArgs { Folder = SelectedFolder, Time = SelecteTime });
    }



    اما به این خط که میرسه ارور Object not reference ... میده و میگه UpdateScheduler ، نال است . مشکل از چی میتونه باشه ؟ چون مقادیر پاس داده شده null نیست همه چیز درسته .


    UpdateScheduler(this, new CalenderEventArgs { Folder = SelectedFolder, Time = SelecteTime });

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار moharrami
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    88

    نقل قول: مشکل با Even Handler

    شما باید یه delegate تعریف کنید بعد تو برنامه تون که این یوزر کنترل رو دارید یه متد داشته باشید که امضای این delegate رو داشته باشه. البته event شما هم باید از نوع این delegate تعریف شده باشه بعد متد سمت برنامه رو باید اضافه کنید به این event:
    userControl1.event1+=this.methode1(eventarge e);
    البته چون اغلب اوقات هندل کردن یه event توسط برنامه نویس اختیاریه تو raise کردن اون باید چک کنی که null نباشه
    if (UpdateScheduler != null )
    UpdateScheduler(this, new CalenderEventArgs { Folder = SelectedFolder, Time = SelecteTime });

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: مشکل با Even Handler

    ممنون جناب محرمی . لازم به ذکره که همین کدهایی که نوشتم داره تو برنامه یه جای دیگه جواب میده . حالا همین کدها رو من تو یه پروژه استفاده کردم با مشکل روبرو شده .

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار moharrami
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    88

    نقل قول: مشکل با Even Handler

    شما اون event رو تو جایی که user Control رو نمونه گرفتید ، هندل کردین؟
    اینجا و اینجا رو ببینید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •