نمایش نتایج 1 تا 34 از 34

نام تاپیک: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

  1. #1

    Question اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    می خواهم برای یک شرکت تولید کننده بتن برنامه ای بنویسم. این شرکت از یک باسکول 60 تنی که به یک ترازوی دیجیتال متصل است استفاده می کند و این ترازو به پورت سریال کامپیوتر متصل است .برنامه باید اطلاعاتی شامل وزن بتن، نام راننده ، متراژ و عیار بتن را از ترازو دریافت کرده و فاکتور را محاسبه و صادر کند .
    سوال من این است چگونه این اطلاعات را از ترازو دریافت کنم ؟

  2. #2

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    مدل ترازو pu800
    و مقدار پارامترهای آن به این صوت است
    -baud rate =2400bps - data bits = 8bits- stop bits = 1bits - parity = no
    و دارای بایت header برای مشخص کردن هر یک از بندهای اطلاعاتی که به کامپیوتر ارسال می کند.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    میتونی یکم از اون بایتهارو بفرستی؟
    اگر 3 4 کیلو بایت بدی برنامشو میفرستم.

  4. #4

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    به عنوان مثال
    اطلاعات مربوط به وزن و کد اغازین(header) به این صورت است که 6 بایت کد اسکی برای اطلاعات وزن و یک بایت اطلاعات به صورت bb*0 به عنوان header به پورت سریال ارسال می شود. البته اطلاعات دیگری مثل نام راننده ، شماره ماشین ، نام کالا و... که در ترازو وجود دارد نیز به پورت سریال ارسال می شود که که header و تعداد بایتهای هر کدام از این اطلاعات ارسالی متفاوت می باشد .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    کاتالوگی چیزی داره بخونیم.
    اگر 3 4 کیلوبایت به شکل هگزادسیمال بفرستی ممنون میشم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    نقل قول نوشته شده توسط babak padede88 مشاهده تاپیک
    به عنوان مثال
    اطلاعات مربوط به وزن و کد اغازین(header) به این صورت است که 6 بایت کد اسکی برای اطلاعات وزن و یک بایت اطلاعات به صورت bb*0 به عنوان header به پورت سریال ارسال می شود. البته اطلاعات دیگری مثل نام راننده ، شماره ماشین ، نام کالا و... که در ترازو وجود دارد نیز به پورت سریال ارسال می شود که که header و تعداد بایتهای هر کدام از این اطلاعات ارسالی متفاوت می باشد .
    سلام
    با حدس و خطا فایده ندارد شما با تولید کننده باسکول تماس بگیرید و درایور ودر بدترین شرایط پروتوکل نرم افزاری ارتباط را بخواهید عموما همه درایور صحبت با دستگاه را دارند

  7. #7

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    با حدس و خطا فایده ندارد شما با تولید کننده باسکول تماس بگیرید و درایور ودر بدترین شرایط پروتوکل نرم افزاری ارتباط را بخواهید عموما همه درایور صحبت با دستگاه را دارند
    میشه بگین منظورتون از درایور چیه و چجوری میشه توی این کار خاص ازش بهره گرفت؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    سلام
    من قبلا برای یک باسکول اینکار را انجام داده ام (یک سازمان دولتی) خود تولید کننده در این موارد یک DLL با مستندات فنی ارائه میدهد که شما از طریق این متدها میتوانید ارتباط با دستگاه را انجام دهید و حتی نیازی نیست که پروتکل را بدانید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ennovation
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    جای خوبیه . هواش عالیه
    پست
    110

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    میشه مشخصات دقیق دستگاه رو بدی
    روی این مدلی که دادی من چیزی پیدا نکردم.

  10. #10

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    در واقع نمایشگر مدل pu800 (ساخت شرکت صنایع پند) به پورت سریال کامپیوتر متصل است .این نمایشگر نیز از طریق پورت لودسل به باسکول 60 تنی متصل است.
    تنها برگ راهنمای موجود به صورت شکل زیر می باشد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله babak padede88 : چهارشنبه 23 دی 1388 در 09:23 صبح

  11. #11

    نقل قول: اتصال نمایشگر مدل pu800 ساخت شرکت پند به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    با جستجو در اینترنت متوجه شدم بعضی نرم افزارهای مدیریت باسکول (مثل کانتار) اکثر نمایشگر ها به خصوص نمایشگر pu800 ساخت شرکت پند(که مورد نظر اینجاب نیز می باشد) را پشتیبانی می کند. و توانایی گرفتن انواع اطلاعات از این نمایشگرها را دار می باشد.

    سوال من این است روش کار این نرم افزارها چگونه است ؟ لطفا اگر کسی در این زمینه تجربه یا اطلاعاتی دارد در اختیار بنده و کلیه کسان علاقه مند قرار دهد.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ennovation
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    جای خوبیه . هواش عالیه
    پست
    110

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    سلام
    من برای 2 باسکول چنین برنامه ای طراحی کردم ولی متاسفانه با باسکول مورد نظر تو کار نکردم ولی میدونم که روش کار یکی است .
    این برنامه ها از چهار مرحله تشکیل میشن .
    - معرفی پورت
    - فرستادن اطلاعات
    - انتظار برای گرفتن اطلاعات از باسکول
    - گرفتن اطلاعات و نمایش آنها

    من برای هر کدوم از این مرحله ها یک Method نوشتم کهامیدوارم بتونه کمی موضوع رو برات روشن کنه و بهت ایده بده .

    - معرفی پورت
     /// <summary>
    /// Initializes the scale.
    /// </summary>
    private SerialPort InitializeSerialPort(string portName)
    {
    SerialPort serialPort = new System.IO.Ports.SerialPort();
    serialPort.PortName = portName;
    serialPort.BaudRate = 9600;
    serialPort.DataBits = 8;
    serialPort.Parity = System.IO.Ports.Parity.None;
    serialPort.Handshake = System.IO.Ports.Handshake.None;
    serialPort.RtsEnable = true;
    serialPort.Encoding = Encoding.ASCII;
    return serialPort;
    }
    - فرستادن اطلاعات
    توی این مرحله مهمترین چیز پیغام یا دستوری است که باید بصورت هگزادسیمال به باسکول بفرستی . مثلا برای اینکه من به باسکول دستور بدم که وزن را برایم بفرست بایداز این پیغام استفاده میکردم: #DR#0#1
    تو هم باید توی کاتولگهای باسکول بگردی و پیغام رو پیدا کنی یا با شرکت تولید کننده تماس بگیر و ازشون بخواه که برات بفرستن .
    بهرحال بعد از بدست آوردن پیغامی که لازم داری باید اونو تبدیل به هگزادسیمال کنی و به پورت بفرستی. معمولا یک پیغام از سه قست تشکیل میشه که پشت سر هم به پورت میفرستی .
    - بایت اول واسه شروع دستورو فراخوانی باسکول
    - بایتهای بعدی بستگی به باسکول داره و دستور مورد نظر است .
    - بایت آخر برای خاتمه دستور.
    مثلا بایت اول 0x02 , بایت آخر 0x03
    من این پیغام رو بعد از تبدیل به هگزادسیمال به پورت میفرستم :
            /// <summary>
    /// Sends the message to port.
    /// </summary>
    /// <param name="serialPort">The serial port.</param>
    private void SendMessageToPort(SerialPort serialPort)
    {
    if (!serialPort.IsOpen)
    {
    serialPort.Open();
    }
    string message = string.Format("0{0}#DR#0#");
    String unicodeString = message;
    Encoding ascii = Encoding.ASCII;
    Byte[] encodedBytes = ascii.GetBytes(unicodeString);
    serialPort.Write(new byte[] { 0x02 }, 0, 1);
    serialPort.Write(encodedBytes, 0, encodedBytes.Length);
    serialPort.Write(new byte[] { 0x03 }, 0, 1);
    }
    انتظار برای جواب باسکول
    متدی که من برای انتظار جواب نوشتم ضمیمه کردم . ولی میتونی راحت کد رو متوجه بشی

    گرفتن اطلاعات و نمایش آنها
    باسکول یک پیغام کد شده رو برات میفرسته که میتونی اونو تفسیر کنی و از متغیرهای اون استفاده کنی . مثلا باسکول من این جواب رو میداد :
    11#DR#0#01#DR#0#0#81#2009-10-14#08:17# 623#
    و من اینجوری اونو تفسیر میکردم:

    string reg = @"([0-9]\d )(.{15})(?<PrinterID>.{1})(.{1})(?<SaveState>.{1})
    (.{1})(?<ScaleState>.{2})(.{1})(?<Date>.{10})(.{1} )(?<WeighTime>.{5})(.{1})(?<WeighID>.{5})(.{1})
    (?<Weight>.{7})(?<Unit>.{4})(?<WeighKind>.{4})";
    parser = new Regex(reg, RegexOptions.IgnorePatternWhitespace);
    Match match = parser.Match(received);
    weight = decimal.Parse(match.Result("${Weight}"), CultureInfo.InvariantCulture);
    string dateWeightStr = match.Result("${Date}").Trim();
    date = Convert.ToDateTime(dateWeightStr);
    unit = match.Result("${Unit}").Trim();
    match.Result("${PrinterID}").Trim());
    weighTime = match.Result("${WeighTime}").Trim();
    weighID = Convert.ToInt32( match.Result("${WeighID}").Trim());
    weighKind = match.Result("${WeighKind}").Trim().Equals("B") ? WeighKind.Gross : WeighKind.Net;

    امیدوارم تونسته باشم کمی کمکت کرده باشم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله ennovation : چهارشنبه 23 دی 1388 در 16:00 عصر

  13. #13

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    با تشکر از جواب خیلی خوب شما(ennovation)
    یک نکته را باید بگوییم که نمایشگر pu800 یک ترازوی دیجیتال نیست بلکه یک نمایش دهنده وزن است که واسط بین باسکول و سیستم است وهمین جا اصلاح می کنم که ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر وصل نیست بلکه نمایشگر وزن به پورت سریال کامپیوتر وصل است البته فکر نمی کنم از نظر برنامه نویسی زیاد فرقی داشته باشد.
    در رابطه با جواب شما (ennovation) چند نکته مطرح است که
    1- با توجه به برگ راهنمای نمایشگر که در یک از تایپیکها موجود است اطلاعات مربوط به وزن به صورت پیوسته به سیستم ارسال می شود و در هنگام چاپ فاکتور توسط پرینتری که با پورت پارالل به نمایشگر pu800 متصل است کلیه اطلاعات مربوط به وزن شامل وزن ، نام راننده، شماره ماشین و... به کامپیوتر ارسال می شود ایا باز برای گرفتن اطلاعات از نمایشگر باید دستوراتی را از طریق برنامه send کنیم؟
    2- در هنگام دریافت اطلاعات از ترازو (یا نمایشگر وزن) اگر بیش از یک نوع اطلاعات مثلاً 2 نوع اطلاعات شامل وزن و نام راننده ارسال شود و ما بخواهیم در دو text box نمایش دهیم روش کار چگونه است و کلاً چگونه بین اطلاعات ارسالی توسط برنامه فرق ایجاد می شود؟
    3- ایا قبل از مشخص کردن پورت سریال در برنامه ، ایا باید ترازو یا نمایشگر را روی یکی از پورت های سریال تنظیم کرد . یا فرقی نمی کند که کدام پورت سریال را در برنامه مشخص کنیم؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ennovation
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    جای خوبیه . هواش عالیه
    پست
    110

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    سلام و معذرت از جواب دیر من !
    ایا باز برای گرفتن اطلاعات از نمایشگر باید دستوراتی را از طریق برنامه send کنیم؟
    من فکر نکنم که نمایشگر تمام مدت سیگنالی به خروجی بفرسته تا اطلاعات به روز باشه بلکه منتظر این میشه که شما از نمایشگر درخواست اطلاعات بکنید .
    و کلاً چگونه بین اطلاعات ارسالی توسط برنامه فرق ایجاد می شود؟
    به جوابی که باسکول به من فرستاده دقت کن
    1#DR#0#01#DR#0#0#81#2009-10-14#08:17# 623
    توی این کد شماره باسکول تاریخ کشیدن وزن و ساعت و شماره قبض رو میتونی ببینی که با علامت # از هم جدا شدن .حالا این وظیفه تو است که این کد رو قطعه قطعه کنی و اطلاعات مورد نظرتو در بیاری . اگه یه نگاهی به کد من بیندازی میبینی که من هم همینکار رو کردم
    3- ایا قبل از مشخص کردن پورت سریال در برنامه ، ایا باید ترازو یا نمایشگر را روی یکی از پورت های سریال تنظیم کرد . یا فرقی نمی کند که کدام پورت سریال را در برنامه مشخص کنیم؟
    حتما همینطوری هست . توی تنظیمات نمایشگر حتما این موضوع گفته شده .

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار poorhasan
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان شمالی
    سن
    37
    پست
    65

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    سلام دوست عزیز
    منم خیلی با این موضوع سروکله زدم و تونستم مشکل رو حل کنم
    روشی که من استفاده کردم اینه که با توجه به همون فریم اطلاعات که توی کاتالوگ داده باید یه برنامه ساده بنویسی و به صورت نجربی بدست بیاری که ضرایب وزن با تغییرات وزن چه جوری تغییر می کنه یعنی اون 6 بایت رو که زده ضرایب وزن باید ببینی تو وزن 0 مقدار اولیه شون چنده و با اضافه شدن وزن چه تغییری می کنه بعد که یک رابطه بدست اوردی یعنی صدگان و دهگان و .... می تونی با یه فرمول ساده وزن رو بدست بیاری
    با هایپر ترمینال ویندوز هم میتونی وزن رو ببینی ولی من که هنوز نتونستم ارتباطی با هایپر و یکی از زبانهای برنامه نویسی پیدا کنم
    در هر صورت اگر اطلاعات بیشتری خواستی می تونم کمکت کنم

  16. #16
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    4

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    سلام
    حالا اگه با مبدل ترازو را به پورت usb وصل کنیم چی؟من با پورت سریال مشکلی ندارم ولی سر این پورت usb حسابی حالم گرفته شده،کسی نمیتونه کمکم کنه؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    حالا اگه با مبدل ترازو را به پورت usb وصل کنیم چی؟من با پورت سریال مشکلی ندارم ولی سر این پورت usb حسابی حالم گرفته شده،کسی نمیتونه کمکم کنه؟
    این تیپ اینترفیسها معمولا با پورت سریال طراحی میشن یه دلیلش اینه که تو قسمت سخت افزاری معمولا یه میکروکنترلر استفاده میشه که اکثر میکروها پورت سریال دارن ولی پورت

    USB تو بیشتر میکروها نیست (نگفتم همه ها ! بعضی از میکروهای جدید USB هم دارن) و دلیل دوم کدنویسی راحت پورت سریال نسبت به USB

    احتمال قریب به یقین ترازوی شما هم از این تیپه پس از یه مبدل USB به Serial استفاده کنید

    برا تست دیتا هم ازHyper Terminal استفاده کنید (پارامترهای پورت رو تنظیم کنید)

    موفق باشید.

  18. #18

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    سلام دوستان. زیر خاکی بالا اوردم چون مشکل منم شبیه به این سواله. ولی من از صفحه نمایش اطلاعات گرفتم ولی متاسفانه به این صورت میاد
    D?????6
    ?K?*?D?????6
    ?K?*?D?????6
    ?K?*?D?????6
    ?K?*?D?????6
    ?K?*?D?????6
    ?K?*?D?????6
    ?K?*?D?????6
    ?K?*?D?????6
    ?K?*?D?????6
    ?K?*?D?????6
    ?K?*?D?????6
    ?K?*?D?????6
    بصورت نامفهوم. خوشحال میشم کسی توضیح بده چیکار کنم؟

  19. #19

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    نقل قول نوشته شده توسط mahdipc مشاهده تاپیک
    سلام دوستان. زیر خاکی بالا اوردم چون مشکل منم شبیه به این سواله. ولی من از صفحه نمایش اطلاعات گرفتم ولی متاسفانه به این صورت میاد
    D?????6
    ?K?*?D?????6
    ?K?*?D?????6
    ?K?*?D?????6
    ?K?*?D?????6
    ?K?*?D?????6
    ?K?*?D?????6
    ?K?*?D?????6
    ?K?*?D?????6
    ?K?*?D?????6
    ?K?*?D?????6
    ?K?*?D?????6
    ?K?*?D?????6
    بصورت نامفهوم. خوشحال میشم کسی توضیح بده چیکار کنم؟

    سلام کد کامل که استفاده کردی برای دریافت وزن را بزار و از .trim استفاده کن که فاصله ها را حذف کنه و توسط replace همه حروف علامات اظافه را حذف کن وزن مورد نظرت حالا 6 کیلو است که فرستاد چرا صفر نداره یا همینجوری است

  20. #20

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    نقل قول نوشته شده توسط esagraphic مشاهده تاپیک
    سلام کد کامل که استفاده کردی برای دریافت وزن را بزار و از .trim استفاده کن که فاصله ها را حذف کنه و توسط replace همه حروف علامات اظافه را حذف کن وزن مورد نظرت حالا 6 کیلو است که فرستاد چرا صفر نداره یا همینجوری است
    باید وزن رو بصورت شیش رقمی بیاره که رقم سمت راستش یا منفی هست یا صفر...کد ها هم از کدهای نمونه استفاده کردم/




    private void serialPort1_DataReceived(object sender, System.IO.Ports.SerialDataReceivedEventArgs e)
    {


    strRecieve = serialPort1.ReadExisting();
    this.Invoke(new EventHandler(DisplayText));
    }

    private void DisplayText(object sender, EventArgs e)
    {

    textBox2.AppendText(strRecieve+"\t");

    }
    private void listBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    comboBox1.Text = listBox1.Text;


    strbaud = comboBox2.Text;
    serialPort1.Close();


    try
    {
    serialPort1.DataBits = 8;
    serialPort1.Parity = Parity.None;
    serialPort1.StopBits = StopBits.One;
    serialPort1.BaudRate = int.Parse(strbaud);
    serialPort1.PortName = comboBox1.Text;
    serialPort1.Open();
    serialPort1.DtrEnable = true;
    //serialPort1.Encoding = Encoding.GetEncoding("utf-8");
    serialPort1.DiscardInBuffer();
    label1.Text = "( " + comboBox1.Text + " )" + " CONNECTED ";
    label1.BackColor = System.Drawing.Color.Green;
    label1.ForeColor = System.Drawing.Color.White;


    }


    catch
    {
    label1.Text = "Disconnected";
    label1.BackColor = System.Drawing.Color.Red;
    label1.ForeColor = System.Drawing.Color.White;
    MessageBox.Show("Can't Access " + "(" + comboBox1.Text + ")", "ERROR", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }


    }



  21. #21

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    سلام دوست عزیز ببینم از این روش استفاده کن ببین کار میده من خودم تو برنامه ام از این روش استفاده میکنم از باسکول وزن را میخونم
    ببین تو رویداد Data recived اینطوری بنویس

    StrRecieve = serialPort1.ReadExisting();


    try
    {
    if (StrRecieve.Length > 5)
    {
    buf = StrRecieve;
    buf = buf.Trim();
    buf = buf.Substring(1, 7);
    buf = buf.Replace("+", "");
    buf = buf.Replace("", "");
    finalweight = buf;


    }
    }
    catch (Exception ex)
    {


    MessageBox.Show(ex.Message);
    }




    this.BeginInvoke(new EventHandler(DisplayText));

    ببین اول یه string ساختم که تو کل برنامه بتونم ازش استفاده کنم به نام buf بعدش buf را مساوی به StrRecieve قرار دادم بعد با trim تمام استرنگ های خالی را حذف کردم
     buf = buf.Trim();

    بعد تمامی دیتا های که از پورت سریال میامد توی همون buf بود بعدش از شماره اول تا7 را نظر به نیازم جدا کردم شش رقم بود یک علامت مننفی است که زمانی وزن منفی بشه میاد
                   
    buf = buf.Substring(1, 7);

    بعد با replace همزای وزن من تنها علامت مثبت دریافت میکردم تمامی مثبت ها را حذف کردم شما میتونی علامت سوالیه و حروف d را حذف کنی بعدش یک استرنگ دگه من طبق نیازم داشتم به نام finalweigt که از buf میگره شما همین کارو بکن ببین چی نتیجه میگیری بعدش هم به جای

    private void DisplayText(object sender, EventArgs e)
    {

    textBox2.AppendText(strRecieve+"\t");

    }


    اینطوری بنویس

    private void DisplayText(object sender, EventArgs e)
    {

    textBox2.Text = buf;




    }

  22. #22

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    عزیز دل مشکل من بازی با رشته ها نیس. من اون چیزایی که میگیرم بصورت نامفهم میاد. با برنامه ترمینال هم گرفتم ولی باز ناخوانا بود.
    ورودی ها رو اگه من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینطوری نگیرم میتونم خودم تبدیل کنم. از این کد هم serialPort1.Encoding = Encoding.GetEncoding("utf-8"); استفاده کردم ولی جواب نمیده:|

  23. #23

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    سلام من هم خیلی استفاده کردم و کاملاً مشکلم با دریافت وزن از ترازو حل شده! اما یک مشکل دارم و اونم اینه که « چطوری میتونم مبلغ رو از ترازو بگیرم؟؟؟؟؟
    دوستان در صورتیکه بتونن راهنمایی کنند ممنون میشم؟

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران-غرب-شهران....
    پست
    146

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    سلام ببنید
    دوستان بر حسب تجربه عرض می کنم
    معمولا شما باید دیتا شیت اینجور دستگاه ها رو داشته باشید تا بتونید با فرمت های خاص اون میکرو کار کنید
    در غیر این صورت امکان نداره شما بتونید همینجوری اطلاعات رو بفرستید یا بخونید
    چون فقط کافیه یه بیت شیفت داشته باشید تا همه چه بهم بخوره
    موفق باشید

  25. #25

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    نقل قول نوشته شده توسط babak padede88 مشاهده تاپیک
    می خواهم برای یک شرکت تولید کننده بتن برنامه ای بنویسم. این شرکت از یک باسکول 60 تنی که به یک ترازوی دیجیتال متصل است استفاده می کند و این ترازو به پورت سریال کامپیوتر متصل است .برنامه باید اطلاعاتی شامل وزن بتن، نام راننده ، متراژ و عیار بتن را از ترازو دریافت کرده و فاکتور را محاسبه و صادر کند .
    سوال من این است چگونه این اطلاعات را از ترازو دریافت کنم ؟
    سلام
    من یک dll دارم واسه ترازوی محک فقط تو هر برنامه ای کافیه لود بشه وزن رو که نشون داد دابل کلیک کنی مقدار وزن میوفته توی تکست باکس
    mahak.png

  26. #26

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    ReadSalePacket (index)
    index : 0=Vazni,1=DateStr,2=TimeStr,3=Memory,4=FactorNo,5= Price,6=Weight,7=IP,8=ISRepeat


  27. #27
    کاربر جدید آواتار alfa0282
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    الوند
    پست
    2

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    نقل قول نوشته شده توسط hamishe15 مشاهده تاپیک
    سلام من هم خیلی استفاده کردم و کاملاً مشکلم با دریافت وزن از ترازو حل شده! اما یک مشکل دارم و اونم اینه که « چطوری میتونم مبلغ رو از ترازو بگیرم؟؟؟؟؟
    دوستان در صورتیکه بتونن راهنمایی کنند ممنون میشم؟


    سلام دوست عزیز
    میتونید زحمت بکشید کدی که استفاده کردید رو برمون بفرستید تشکر

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    سلام من این اطلاعات را از کاتال.گ گرفتم ولی 2 مشکل وجود دارد.
    1- نمایش بصورت لرزشی است
    2- 6 صفر نمایش داده میشه در اول وزن

    مدل 3000 outdoor .2-6-16
    به صورت outdoor با انتخاب این گزینه وزن ارسالی به پورت سریال جهت نمایشگر
    به شکل زیر خواهد بود: ASCII
    Outdoor 3000 Samples:
    P+ 01994
    01990 +@
    01993 +@
    p+ 00000
    I<<<<<<<
    01994 -@
    01،994-@
    p+00,000
    P+01,994
    all packets ended with Enter character with ascii code=0x0d
    Line2: stable weight no decimal point P+ 01994
    Line3 and Line4: varying weight(motion) @+ 01990 and @+ 01993
    Line5: zero stable weight p+ 00000
    Line6: Error I<<<<<<<
    Line7: negative weight @- 01994
    Line8: negative weight + decimal point=3 @-01,994
    Line9: zero stable weight + decimal point=3 p+00,000
    Line10: stable weight + decimal point=3 P+01,994

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    اینم کدی که نوشتم
      private void button3_Click(object sender, EventArgs e)        {
    try
    {
    serialPort1.Open();
    serialPort1.PortName = Properties.Settings.Default.PortName.ToString();
    serialPort1.BaudRate = int.Parse(Properties.Settings.Default.BaudRate.ToS tring());
    serialPort1.DataBits = int.Parse(Properties.Settings.Default.DataBits.ToS tring());
    if (Properties.Settings.Default.Parity == "None")
    serialPort1.Parity = Parity.None;
    if (Properties.Settings.Default.Parity == "Odd")
    serialPort1.Parity = Parity.Odd;
    if (Properties.Settings.Default.Parity == "Even")
    serialPort1.Parity = Parity.Even;
    if (Properties.Settings.Default.StopBits == "One")
    serialPort1.StopBits = StopBits.One;
    if (Properties.Settings.Default.StopBits == "Two")
    serialPort1.StopBits = StopBits.Two;
    }
    catch
    {
    }
    }
    private void DisplayText(object sender, EventArgs e)
    {
    //textvazn.AppendText(StrRecieve);
    textvazn.Text = StrRecieve.Replace("p+","").Trim();
    }
    string StrRecieve;
    private void serialPort1_DataReceived(object sender, SerialDataReceivedEventArgs e)
    {
    StrRecieve = serialPort1.ReadExisting();
    this.Invoke(new EventHandler(DisplayText));

    }

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    با سلام مجدد وزن درست نمایش داده میشه ولی هنگام ثبت کد زیر ثبت میشه در ضمن اصل وزن 1997 می باشد

    60000p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 0 0000
    p+ 00 000
    p+ 000 00
    p+ 000 00
    p+ 0000 0
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p+ 00000
    p + 00000
    P + 00000
    P+ 00020
    @+ 00050
    @+ 0 0080
    @+ 00 080
    @+ 001 20
    @+ 0017 0
    @+ 00220
    @+ 00320
    @+ 00320
    @+ 00370
    @+ 00410
    @+ 00530
    @+ 00610
    @+ 00690
    @+ 00690
    @+ 00780
    @ + 00990
    @+ 00990
    @+ 01090
    @+ 0 1190
    @+ 01 360
    @+ 01 450
    @+ 015 20
    @+ 0158 0
    @+ 01580
    @+ 01640
    @+ 01750
    @+ 01800
    @+ 01860
    @+ 01910
    @+ 01960
    @+ 02000
    @+ 02020
    @ + 02050
    @ + 02060
    @+ 02060
    @+ 02060
    @+ 0 2060
    @+ 02 060
    @+ 020 60
    @+ 0206 0
    @+ 0197 0
    @ + 01970
    @+ 01970
    @+ 01970
    @+ 01 970
    @+ 01970
    @+ 01970
    @+ 01970
    @+ 01970
    P+ 01 970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 019 70
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 019 70
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 019 70
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 019 70
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 019 70
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 019 70
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 019 70
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 019 70
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P + 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 0 1970
    P+ 01 970
    P+ 019 70
    P+ 0197 0
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970
    P+ 01970

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    سلام کسی نیست جواب بده لطفا

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    سلام لطفا جواب بدین

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    جوابببببببببببببببببببببب بببب لطفا"

  34. #34

    نقل قول: اتصال ترازوی دیجیتال به پورت سریال کامپیوتر و گرفتن اطلاعات از ان

    سلام ببخشید این dll رو میشه بگذارید برای دانلود؟ گرچه ملطب برای سال پیشه

    این کدها برای اکسس هم هست؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •