نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: گراف در intraweb

  1. #1

    Smile گراف در intraweb

    سلام
    چطور می شه توی اینتراوب به شکل دینامیک یه گراف کشید .
    منظورم اینه که من تو سرور یه سری مقادیر در حال تغییر دارم که برحسب زمان می خوام دایما نمودار تغییراتش کشیده بشه
    از چه ابزاری باید استفاده کنم
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: گراف در intraweb

    TeeChart توش کار نمیکنه؟


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3

    نقل قول: گراف در intraweb

    راستش رفتم سراغش .یه IWDynamicChart داره که نمی دونم اصلا چطور باید واسش کد نوشت . راستش هیچ چی پیدا نکردم . مثل teechart معمولی نیست .
    کمک لطفا

  4. #4

    Smile نقل قول: گراف در intraweb

    teechart توی اینتراوب کار نمی کنه . اما توی application کار می کنه
    وقتی می ذارمش روی صفحه وب هیچ error نمی ده . اما وقتی برنامه run می شه هیچ چی تو صفحه نیست
    احتمالا باید ورژن اینتراوب داشته باشه
    لطفا کمک

  5. #5

    Smile نقل قول: گراف در intraweb

    کسی نمی دونه چه کار می شه کرد . لطفا به دادم برسییییییییییییییییییییید

  6. #6

    نقل قول: گراف در intraweb

    یه کامپوننت tms هست که واسه این کاره
    کسی این کامپوننت رو داره . قیمتش رو هم اگه دارین بهم اطلاع بدین
    در ضمن من اونو واسه دلفی 2009 می خوام



    TMS Advance chart for intraweb
    Support Delphi 2009



  7. #7

    نقل قول: گراف در intraweb

    یه کامپوننت tms هست که واسه این کاره
    کسی این کامپوننت رو داره . قیمتش رو هم اگه دارین بهم اطلاع بدین
    توی سایت های کرک کامپوننت به راحتی پیدا میشه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  8. #8

    نقل قول: گراف در intraweb

    راستش من خیلی اینو گشتم اما پیداش نکردم .
    همه چی هست جز این یکی
    TMS Advance chart for intraweb
    لطفا اگه کسی می تونه کمک کنه
    بازم ممنون

  9. #9

    نقل قول: گراف در intraweb

    دوستان اگه کسی این کامپوننت رو داره من حاضر به خرید هستم .
    لطفا راهنمایی بفرمایید

  10. #10

    نقل قول: گراف در intraweb

    توی کامپوننت های IntraWeb در تب IW Client Side یک کنترل IWDynamicChart هست. من ازش استفاده نکردم، ولی شاید برای کار شما مناسب باشه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  11. #11

    نقل قول: گراف در intraweb

    من رفتم سراغش . اما اصلا نمی شه باهاش کار کرد . من نمی دونم چطور باهاش کار کنم

  12. #12

    نقل قول: گراف در intraweb

    teechart در اینتراوب هم کار میکند
    فقط یکم فرق داره و باید خروجی اون را در یک image نشون داد

      FJPEG := TJPEGImage.Create;
    IWImage1.Picture.Bitmap := nil;
    Rect.Left := 0;
    Rect.Top := 0;
    Rect.Right :=Chart1.Width;
    Rect.Bottom := Chart1.Height;
    // chart1.SeriesList.Clear;
    //for i := 1 to 3 do begin
    { series := TbarSeries.Create(chart1);}
    // series.Title := 'total' + inttostr(i);
    // chart1.AddSeries(series);
    chart1.Series[chart1.SeriesCount-1].Clear;
    chart1.Series[chart1.SeriesCount-1 ].Visible := true;
    // for j := 1 to 3 do
    begin

    chart1.Series[chart1.SeriesCount-1].Add(23,'caption',clwebblue);
    end;
    IWImage1.Picture.Bitmap := Chart1.TeeCreateBitmap(clwebWhite, Rect);
    FJPEG.Assign(IWImage1.Picture.Bitmap);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •