نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: سرچ

  1. #1

    سرچ

    سلام دوستان
    یه سوال دارم....
    من توی برنامه م یه فرم برای سرچ در جدول مورد نظر گذاشتم . دکمه ی سرچم کاملادرست کارمیکنه و اگه داده موردنظرم توی جدول موجود نباشه ی تاپل خالی نشون میده. حالا سوال من اینه که اگه نتیجه جستجو منفی باشه یعنی داده در جدول موجود نباشه چی کار کنم که یه پیغام بده که مثلا داده ی شما موجود نیست؟ چه شرطی باید بذارم؟
    ممنون میشم اگه جواب بدین.

  2. #2

    نقل قول: سرچ

    سلام ghomghol

    اطلاعات بعد از سرچ رو تو چی نشون می دی ؟
    تو گرید؟

  3. #3

    نقل قول: سرچ

    علیک سلام
    بلهتو گریدنشون میده . میخوام وقتی بعد از سرچ جدول نشون داده شد اگه ایتم مورد نظر توی جدول نبود یعنی جدول خالی بود یه پیغام بده.

  4. #4

    نقل قول: سرچ

    خیلی شرمنده...
    من نگفتم شما چی کار میکنید!؟گفتم اگه راه حلی برای این چیزی که من گفتم دارید یاکدشو بلدید لطف کنید بگید...
    در هرحال از راهنماییتون ممنون.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    393

    نقل قول: سرچ

    سلام دوست عزیز
    شما اگه اطلاعات سرچ شده رو تویه DataReader میزیزید می تونید از شرط زیر استفاده کنید!

    if(DR.Read())
    {
    نمایش در گرید//
    }
    else
    {
    نمایش پیغام به کاربر//
    }
    امیدوارم که جواب گرفته باشید!
    اگه مشکلی بود بازم در خدمتم!
    موفق باشید

  6. #6

    نقل قول: سرچ

    ممنون ازکدی که نوشتین. ولی با عرض شرمندگی من متوجه نشدم چون من جدولمو توی دیتاگریدویو نشون میدم.اگه ممکنه یه کم واضحتر توضیح بدین چون واقعا متوجه نشدم.
    در واقع منظور من این بود که مثلا اگه توی گرید یه جدول خالی نشون داده شد یعنی همون نتیجه جستجو منفی بود بعد از زدن دکمه جستجو یه مسیج باکس نمایش داده بشه و به کاربر اطلاع داده بشه که جستجوی شما نتیجه ای نداشت.یا مثلا اگه نتیجه جستجو یا تابع جستجو منفی بود فلان عمل انجام نشه.

  7. #7

    نقل قول: سرچ

    بسته به روشی که استفاده کردین میشه فهمید که ایا نتیحه حستحو خالی هست یا خیر
    کدتون رو بزارین راحت تر میشه کمک کرد

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    393

    نقل قول: سرچ

    نقل قول نوشته شده توسط ghomghol مشاهده تاپیک
    ممنون ازکدی که نوشتین. ولی با عرض شرمندگی من متوجه نشدم چون من جدولمو توی دیتاگریدویو نشون میدم.اگه ممکنه یه کم واضحتر توضیح بدین چون واقعا متوجه نشدم.
    در واقع منظور من این بود که مثلا اگه توی گرید یه جدول خالی نشون داده شد یعنی همون نتیجه جستجو منفی بود بعد از زدن دکمه جستجو یه مسیج باکس نمایش داده بشه و به کاربر اطلاع داده بشه که جستجوی شما نتیجه ای نداشت.یا مثلا اگه نتیجه جستجو یا تابع جستجو منفی بود فلان عمل انجام نشه.
    خوب ببینید دوست عزیز وقتی شما میگید که قراره عمل جستجو انجام بشه یعنی اینکه یه دستور select مینویسید و نتیجه رو تویه یک datareader می ریزید و از datareader در گرید نمایش میدید!! درسته!!؟
    اگه نه، از چه روشی برایه جستجو استفاده میکنید!!!؟


    راستی می تونید این کار رو هم بکنید که اگه بعد از جستجو تعداد سطرهای گریدتون برابر 0 بود یعنی جستجو نتیجه نداشته و پیغام رو چاپ کنید!!

    if(Datagridname.Rows.Count==-1)
    {
    //جستجو جواب ندارد
    }
    فکر میکنم که این جواب کارتونو بده!!
    موفق باشید

  9. #9

    نقل قول: سرچ

    سلام
    یه سوال دیگه هم دارم.
    اگر مثلا با استفاده از کوئری تابعی ساختیم که یه مقدار رو بر میگردونه. مثلا ای دی کالایی رو میگیره و قیمت مربوط به اون کالا رو به عنوان یه عدد صحیح از نوع اینتیجر بر میگردونه. اگر بخوام این مقدار صحیح رو به یک متغیر نسبت بدم باید چه دستوری بنویسم.یعنی در واقع این تابع که در دیتا ست ساختم رو چجوری باید فراخوانی کنم؟و اگر بخوام این مقدار صحیح رو در یک مسیج باکس نمایش بدم باید چیکار کنم؟
    هر کی میدونه لطفا جواب بده. ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: سرچ

    if(Datagridname.Rows.Count==-1)
    {
    //جستجو جواب ندارد
    }
    ==-1
    یا
    ==0

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    393

    نقل قول: سرچ

    نقل قول نوشته شده توسط ghomghol مشاهده تاپیک
    سلام
    یه سوال دیگه هم دارم.
    اگر مثلا با استفاده از کوئری تابعی ساختیم که یه مقدار رو بر میگردونه. مثلا ای دی کالایی رو میگیره و قیمت مربوط به اون کالا رو به عنوان یه عدد صحیح از نوع اینتیجر بر میگردونه. اگر بخوام این مقدار صحیح رو به یک متغیر نسبت بدم باید چه دستوری بنویسم.یعنی در واقع این تابع که در دیتا ست ساختم رو چجوری باید فراخوانی کنم؟و اگر بخوام این مقدار صحیح رو در یک مسیج باکس نمایش بدم باید چیکار کنم؟
    هر کی میدونه لطفا جواب بده. ممنون
    سلام دوست عزیز
    من کامل متوجه منظورتون نشدم ولی اگه می خواهید که با دادن کد کالا به یه کوئری ازش قیمت رو بگیرید با استفاده از یه تابع، خوب به روش زیر عمل کنید:

    private int gheymat(int code)
    {
    int mablagh;
    OleDbConnection con = new OleDbConnection("provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; data source='databaseName.mdb';");
    OleDbCommand com = new OleDbCommand("select * from tablename where codekala='"+code+"'" , con);
    con.Open();
    OleDbDataReader dr;
    dr = com.ExecuteReader();
    if (dr.Read())
    {
    mablagh = Convert.toInt32(dr["MablaghKala"]);
    }
    con.Close();
    return mablagh;
    }

    توجه داشته باش که قسمتهای قرمز رنگ به برنامه خوت بستگی داره!!
    حالا اگه بخوای اینو تویه تکست باکس بریزی از دستور زیر هر جا که خواستی استفاده میکنی!

    textbox1.Text=gheymat(codekala).toString();
    دوست عزیز حتما دقت کن که این مثال برایه بانک اکسس نوشته شده!!

    بازم اگه مشکلی بود در خدمتم!
    موفق باشی


  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    393

    نقل قول: سرچ

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    ==-1
    یا
    ==0
    سلام
    فرمايش شما كاملا صحيحه!!
    من با يه چيز ديگه اشتباه كردم!! ==0 درسته!!
    ممنون دوست من

  13. #13

    نقل قول: سرچ

    ممنون از راهنماییتون ولی من دستور اس کیو ال رو میخواستم و بانک اکسس استفاده نمیکنم.من با استفاده از دیتا ست این تابع رو ساختم یعنی از همون اد نیو کوئری از بخش سلکت تابعی ساختم که ای دی رو میگیره قیمت رو بر میگردونه . فقط نمیدونم چجوری از این تابع برای نمایش قیمت کالای مورد نظر استفاده کنم.!!؟؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    نقل قول: سرچ

    من هم مشکل شرط دارم اگر کسی میتونه کمک کنه این کد اولمه
    da = new SqlDataAdapter("select max(Numbervam) as exp1 from T_Darkhast where Codemelli=" + txtmelli.Text, Conect);
    ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "T_Darkhast");

    if (ds.Tables["T_Darkhast"].Rows[0]["exp1"].ToString() != "")


    این هم کد دومه :
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from T_Darkhast where codemelli=" + txtmelli.Text.Trim()+" and p=0", Conect);
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "T_Darkhast");
    //chek kardane vam bedone pardakht nadashteh bashad
    if (ds.Tables["T_Darkhast"].Rows.Count>0)


    می خواهم یک شرط عمومی راحتری بگذارم که اگر رکورد پیدا نشد دستورات انجام نشه :
    برای اولی وقتی این شرط را میگذارم خطا میدهد :
    ds.Tables["T_Darkhast"].Rows.Count>0
    با اینکه رکوردی یافت نکرده اما شرط را درست تشخیص داده و برنامه اجرا میشه
    برای دومی هم اگر
    ds.Tables["T_Darkhast"].Rows[0]["codemelli"].ToString() != ""
    استفاده کنم چون مقادیر تهی بر میگرداند پیغام خطا میدهد

    یک روش جستجو بهتر و بهینه تر برای بانک می خواهم ... شرط بهتر .. جستجو سریعتر ؟؟
    یک نمونه اگر باشه بهتره ...

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار zare69
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    240

    نقل قول: سرچ

    سلام دوست عزیز به جای کد اولی این کد قرار بده ببین درست میشه.
    موفق باشی
    da = new SqlDataAdapter("select max(Numbervam) as exp1 from T_Darkhast where Codemelli=" + txtmelli.Text, Conect);
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds);

    if (ds.Tables[0].Rows.Count > 0)

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    نقل قول: سرچ

    نقل قول نوشته شده توسط zare69 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز به جای کد اولی این کد قرار بده ببین درست میشه.
    موفق باشی
    da = new SqlDataAdapter("select max(Numbervam) as exp1 from T_Darkhast where Codemelli=" + txtmelli.Text, Conect);
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds);

    if (ds.Tables[0].Rows.Count > 0)
    نه دوست عزیز توضیح دادم که کار نمیکنه یعنی شرط را درست تشخیص میدهد و عبور میکند

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •